Co z Brighim???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy Brighi powinien wrócić do Juve???

Tak
12
50%
Nie
12
50%

Liczba głosów: 24
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 15:01

NApewno wszyscy znają Matteo Brighiego, który jest naszym zawodnikiem, ale jest obecnie wypożyczony do Bresci. Czy może mi ktoś powiedzieć jaka jest jega aktualna forma. Słyszałem o nim wiele dobrego i się trochę dziwie że zamiast sprowadzić go do Turynu, nasi działacze kupili Appiaha.Gra on chyba w młodzieżówce i wydaje mio się że już powinien aklimatyzować się w naszym zespole, bo to jedna z nie tylko z nadzieji Juve, ale i rep. Włoch.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
kisiel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 15:11

Ja uważam, że Brighi może być kiedyś gwiazdą.
Juve i reprezantacji Włoch.
Ale według mnie póki jest młody lepiej niech gra w Bresci niż siedzi na ławce w Juve.
Powinnien być wypożyczony, a gdy już będzie bardzo dobry powinnien wrócić do Juve.
Siedzenie na ławce mu nic nie da.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:27

Jesli jest jeszce w Brescii tzn ze nie nadaje sie jeszce do Juve. Jak bedzie pozyteczny to na pewno go sicągnął. Oni chyba wiedzą co robią.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:34

hania pisze:Jesli jest jeszce w Brescii tzn ze nie nadaje sie jeszce do Juve. Jak bedzie pozyteczny to na pewno go sicągnął. Oni chyba wiedzą co robią.
Zgadzam sie. Oni wiedza co robią. Jeśli będzie wystarczajaco dobry to do nas wróci

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:36

Przecież Davids odchodzi Nedved nei jest taki młody neich Brighi zdobywa doświadczenie i umiejętności a za pare lat wróci z wypożyczenia 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 17:30

Ja go nigdy w życiu nie widziałem na oczy, ale dużo o nim słyszałem i podobno to jest wielki talent, ale narazie niech się lepiej ogrywa w Brescii

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 20:41

Za wcześnie na Juve. Jak koledzy wcześniej wspomnieli, jeśli przyjdzie jego czas, to wróci. Teraz czekałaby go tylko ława. I wydaje mi się, że w najbliższym czasie Brighi nie wróci. Np. Miccoli czy Maresca byli gwiazdami w swoich poprzednich zespołach co zaowocowało powrotem do Juve. O Brighim jest cicho, gra na przyzwoitym poziomie, jednak nie błyszczy.

www.matteobrighi.com - jego oficjalna strona

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 22:13

po co ma juz wracac do Juve ??????????????

stud

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2004, 13:31

Narazie nam nie jest porzebny ale po odejsciu Davidsa kto wie... :wink:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2004, 22:45

Brighi mnie troche zawwiódł..Początkowo wypozyczony był on do Bologny gdzie radził sobie całkiem nieźle,jednak na wypozyczeniach w Parmie i Brescii nie było juz tak dobrze :? Jeżeli Matteo nie jest podstawowym graczem Brescii to narazie nie ma czego szukac w Juve.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 06:37

dobry zawodnik nie wiem czy on na gwiazde wyrośnie ale u mnie w menagerze jest bardz dobry i drogi a ja mam nadzieje że tak sie kiedyś stanie w rzeczywistosci

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2004, 17:41

Uważam że Brighi jest na tyle dobrym piłkarzem, że mógłby walczyć o gre w pierwszym składzie Juventusu

ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2004, 19:04

Ja również uważam, że MATTEO powinien już do nas wrócić, dlaczego wy już od razu stawiacie go na ławie, przecież LIPPI stosuje system rotacyjny co oznacza, że BRIGHI ma szansę grać w pierwszym składzie, on po prostu jest bardzo dobry po prawej stronie boiska :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ