Co z Brighim???
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
NApewno wszyscy znają Matteo Brighiego, który jest naszym zawodnikiem, ale jest obecnie wypożyczony do Bresci. Czy może mi ktoś powiedzieć jaka jest jega aktualna forma. Słyszałem o nim wiele dobrego i się trochę dziwie że zamiast sprowadzić go do Turynu, nasi działacze kupili Appiaha.Gra on chyba w młodzieżówce i wydaje mio się że już powinien aklimatyzować się w naszym zespole, bo to jedna z nie tylko z nadzieji Juve, ale i rep. Włoch.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kisiel
- Juventino
Ja uważam, że Brighi może być kiedyś gwiazdą.
Juve i reprezantacji Włoch.
Ale według mnie póki jest młody lepiej niech gra w Bresci niż siedzi na ławce w Juve.
Powinnien być wypożyczony, a gdy już będzie bardzo dobry powinnien wrócić do Juve.
Siedzenie na ławce mu nic nie da.

Juve i reprezantacji Włoch.
Ale według mnie póki jest młody lepiej niech gra w Bresci niż siedzi na ławce w Juve.
Powinnien być wypożyczony, a gdy już będzie bardzo dobry powinnien wrócić do Juve.
Siedzenie na ławce mu nic nie da.

- hania
- Juventino
Jesli jest jeszce w Brescii tzn ze nie nadaje sie jeszce do Juve. Jak bedzie pozyteczny to na pewno go sicągnął. Oni chyba wiedzą co robią.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Coldsoul
- Juventino
Zgadzam sie. Oni wiedza co robią. Jeśli będzie wystarczajaco dobry to do nas wrócihania pisze:Jesli jest jeszce w Brescii tzn ze nie nadaje sie jeszce do Juve. Jak bedzie pozyteczny to na pewno go sicągnął. Oni chyba wiedzą co robią.
- DeeJay
- Juventino
Za wcześnie na Juve. Jak koledzy wcześniej wspomnieli, jeśli przyjdzie jego czas, to wróci. Teraz czekałaby go tylko ława. I wydaje mi się, że w najbliższym czasie Brighi nie wróci. Np. Miccoli czy Maresca byli gwiazdami w swoich poprzednich zespołach co zaowocowało powrotem do Juve. O Brighim jest cicho, gra na przyzwoitym poziomie, jednak nie błyszczy.
www.matteobrighi.com - jego oficjalna strona
www.matteobrighi.com - jego oficjalna strona
- BIANCONERI
- Juventino
Brighi mnie troche zawwiódł..Początkowo wypozyczony był on do Bologny gdzie radził sobie całkiem nieźle,jednak na wypozyczeniach w Parmie i Brescii nie było juz tak dobrze :? Jeżeli Matteo nie jest podstawowym graczem Brescii to narazie nie ma czego szukac w Juve.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- ALEXDP
- Juventino
Ja również uważam, że MATTEO powinien już do nas wrócić, dlaczego wy już od razu stawiacie go na ławie, przecież LIPPI stosuje system rotacyjny co oznacza, że BRIGHI ma szansę grać w pierwszym składzie, on po prostu jest bardzo dobry po prawej stronie boiska :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!