Reiziger: Davids odejdzie z Juventusu
- juveneverdie
- Juventino
Obrońca Barcelony Michael Reiziger potwierdził podczas konferencji prasowej, że jego kolega z drużyny narodowej Edgar Davids odejdzie z Juventusu Turyn.
Holender zaprzeczył jednak także informacjom, jakoby Davids miał trafić do Barcelony. - "Rozmawiałem z nim przed świętami. Powiedział mi, że chcę odejść z Juventusu. Zawodnik takiej klasy jak on powinien grać więcej w tym zespole. Jednak powiedział mi także, że nie ma na razie żadnej możliwości, aby trafił do Barcelony" - powiedział Reiziger.
źródło:pilkanozna.pl
Holender zaprzeczył jednak także informacjom, jakoby Davids miał trafić do Barcelony. - "Rozmawiałem z nim przed świętami. Powiedział mi, że chcę odejść z Juventusu. Zawodnik takiej klasy jak on powinien grać więcej w tym zespole. Jednak powiedział mi także, że nie ma na razie żadnej możliwości, aby trafił do Barcelony" - powiedział Reiziger.
źródło:pilkanozna.pl
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie już nudzi ta sytuacja. Wiadomo że Davids odejdzie ale gdzie to już mnie nie obchodzi, życzę mu zeby mu się dobrze wiodło.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- WhItE_RaVeN
- Juventino
A ja absolutnie juz mam go dosyć niech ucieka gdzie chce i nie robi więcej szumu wokół własnej osoby. To juz jest nudne.
Solo mio amore - JUVE
- ALEXDP
- Juventino
No bardzo jest ciekawe, gdzie EDGAR postanowi przejść
:? Ale nie chciałbym aby on przeszedł do Barcelony, i do żadnej drużyny włoskiej, niech pójdzie do Premiership, tam chyba również będzie pasował :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- juveneverdie
- Juventino
żeby tylko nie przechodził do zadnej arabskiej druzyny bo to by oznaczalo ze to juz koniec jego karieery
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- Johnny777
- Juventino
Bosheee....ale "amerykę" facet odkrył..."Davids odejdzie z Juve".... Ten temat wałkuje się tu dłużej niż ja jestem na tym forum a ten takie odkrywcze teksty... :evil: A niech idzie gdzie chce! Już mi nawet Romek nie przeszkadza, ale faktycznie lepiej nie do włoskiego klubu... :?