Czy Grociln to bedzie druga Wisła
- Tomusmc
- Juventino
Groclin tak jak i Wisla w zeszlym sezonie zaczyna sprzedawac swoich najlepszych zawodnikow!! Wisla duzo na tym stracila i jush sie nie liczy w Europejskich pucharach!! Na dzien dzisiejszy Groclin robi to samo i tak samo w przyszlym sezonie za daleko nie zajdzie!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Peja48
- Juventino
Czy sądzisz że Wisła sprzedała swoich wszystkich najlepszych piłkarzy a Frankowski,Żurawski,Szymkowiak,Głowacki i Baszczyński to nie piłkarze Groclin sprzedał dopiero tylko Niedzielana
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Tomusmc
- Juventino
Z tego co wiem to Groclin ma zamiar sprzedać Kriżanaca! Wisłs straciła jush Uche, Kosowskiego i Kuźbe a Zurawski to tylko kwestia czasu!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Olszan
- Juventino
Groclin to będzie to samo co Wisłą ale w innym sensie Prezes groclinu Zbysio Drzymała władowła sporo w klub na stadion zawodników itp wszytsko sie fajnei udało a za sprawą sprzedaży niedzielana bardzo dużo z tego odzyskał a moze i wszytsko na jego miejsce wiadomo pewnei ściągnie jakiegoś perspektywicznego zawodnika taniego ale Zajac i Mila podpisali nowe kontrakty i nei jest tak żle , Wisła róznież jest i będzie silna ma sporo dobrych zawodników i zamiar kupienia kilku nowych w przerwie miedzy rundą jesienną a wiosenną i to ten klub będzie stanowił o głownej sile polskiej pilki w najbliższych latach z tym klubem nei jest tak żle a moze być tylko lepiej. Dla groclinu ciężko coś będzie jeszcze zdziałć w lidze nei idzie najlepiej o lidze mistrzów może juz zapomnioec tylko w UEFA moze jeszcze troche zamieszać ale na nic spektakularnego nei licze ze strony tego klubu 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- kouba
- Qualità Juventino
Z Groclinem nie będzie to samo co Wisłą, może być tylko podobnie. Ale ja myśle, że to sie na niedzielanie skączy. Już Kriżanac potwierdził, ze zostaje w klubie, a inny przynajmniej do lata, więc na III runde PUEFA nie osłabią sie więcej...na szczęscie
- juve21
- Juventino
Mnie się wydaje że Groclin spisze się lepiej niż Wisła jeśli chodzi o politykę transferową.Strata Niedzielana jest bolesna ,ale Drzymala już szuka nowych następców.Poza tym caly czas są prowadzone modernizacje stadionu Grocliny w przeciwnieństwie do rozlatującego się stadioniku przy ul.Reymonta.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Seiru
- Juventino
Ale wy sie dziwicie takiemu Niedzielanowi?
Zostanie w Groclinie jeszcze 1-2 lata i co?
Niedajboże Groclin nie awansuje do Pucharów i o Andrzeju przestanie byc głośno.....
A w takiej Holandii to prędzej go ktoś dostrzeże, chodźby silniejszy holenderski ligowiec.
Strata Niedzielana dla kibiców Groclinu musi być bolesna, ale dla reprezentacji lepiej jakby się rozwijał w lepszym klubie(niekoniecznie NEC)
, ale pod warunkiem że będzi grał.
PS. Miejmy nadzieję że Groclin zajdzie dalej niż Wisła
Zostanie w Groclinie jeszcze 1-2 lata i co?
Niedajboże Groclin nie awansuje do Pucharów i o Andrzeju przestanie byc głośno.....
A w takiej Holandii to prędzej go ktoś dostrzeże, chodźby silniejszy holenderski ligowiec.
Strata Niedzielana dla kibiców Groclinu musi być bolesna, ale dla reprezentacji lepiej jakby się rozwijał w lepszym klubie(niekoniecznie NEC)
, ale pod warunkiem że będzi grał.
PS. Miejmy nadzieję że Groclin zajdzie dalej niż Wisła
non mollare mai
- Desperado---ALEX
- Juventino
Tak mysle ze Groclin ma szanse sie tak wybic jak Wisła szczerze mowiac i juz sie wybił
moze Drzymała nie sprzeda zaduzo piłkarzy i bedzie walczyc o Lige Mistrzów :!:
- Peja48
- Juventino
O ile się nie mylę to Kosowski jest wypożyczony a czy przejdzie to jeszcze nie wiadomoZenden pisze:Groclin to bedzie druga Wisła bo:
tak jak Wisła sprzedała Kosowskiego i inne gwiazdy
to tak Groclin sprzedał Niedzielana i pewno posprzedaje dalej
nie rozumiem tych polskich klubów
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- DamKam
- Juventino
no niestety. tak to już jest w naszej lidze z naszymi klubami. jak tylko ktoś zacznie coś pokazywać na arenie miedzynarodowej to od razu zwiększa się zainterresowanie naszymi graczami. taki Groclin czy Wisła nie mają na tyle pieniedzy żeby zatrzymać swoje gwiazdy- i w tym jest problem. a co do samego pytania. hmmm... ciężko powiedzieć. mam nadzieje że nie ale już słychać o Niedzielanie, Mili czy Kriżanacu. myśle że zostaną sprzedani i bedzie to co z Wisłą. :!:
- ALEXDP
- Juventino
No zobaczymy, pożyjemy, ciekawe czy Groclin będzie robił tak samo jak Wisła, ale mi się zdaje, że nie, pan Drzymała sprzedał Niedzielana, ale już poszkuje młodego gniewnego, a tak poza tym to oni unowocześniają swój stadion, i nie będą mieli z nim kłopotów tak jak Wisła :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- Johnny777
- Juventino
Cóż...odejście Niedzielana to była tylko kwestia czasu bo chyba nikt w to nie wątpił że jak się wybije to odejdzie. Dziwi mnie tylko pora odejścia bo mógł pograć jeszcze na wiosnę w Groclinie - głównie ze względu na PUefa, a potem pomyśleć o wyjeździe na zachód. Na pewno dostałby ofertę z lepszego klubu niż te pionki z NEC... :?
PS. Jak mi nic nie wykasują to jest to mój 1000 post
PS. Jak mi nic nie wykasują to jest to mój 1000 post

- PiontaS
- Juventino
Tak odejscie Niedzielana to była kwestia czasu fakt ze wisla sprzedala tylko kosowskiego ale to nie ta sama wisla co z kosowskim z Groclinem bedzie to samo :evil: a jak Prezes Groclinu szuka dobrego młodego to tez jak bedzie dobry to długo nie pogra w Polskiej lidze zaraz go ktos z europy kupi :!: