Dobroczynny Del Piero!!!
- Juverulez!
- Juventino
Włoski dziennik sportowy "Tuttosport" przedsięwziął inicjatywę, która ma na celu pomoc Angoli - krajowi, który jest wyniszczony przez trwającą od ponad dwudziestu lat wojnę domową. Do 6 stycznia 2004 prowadzona będzie aukcja, z której dochód przeznaczony będzie na rzecz stowarzyszenia LumbeLumbe. Organizacja ta współpracuje z misjami salezyjskimi zaangażowanymi w pomoc właściwie całemu kontynentowi afrykańskiemu.
Alex Del Piero nie pozostał obojętny i ofiarował na aukcję swoją biało-czarną koszulkę z numerem 10.
Cenę koszulki śledzić można nałamach "Tuttosport".
W sobotę 'najlepsza' oferta opiewała na 1.650 euro,
ale to dopiero początek i do 6 stycznia wartość koszulki na pewno znacznie wzrośnie. źródło www.alexsite.prv.pl
Alex Del Piero nie pozostał obojętny i ofiarował na aukcję swoją biało-czarną koszulkę z numerem 10.
Cenę koszulki śledzić można nałamach "Tuttosport".
W sobotę 'najlepsza' oferta opiewała na 1.650 euro,
ale to dopiero początek i do 6 stycznia wartość koszulki na pewno znacznie wzrośnie. źródło www.alexsite.prv.pl
- Peja48
- Juventino
Haha i co każdy dostanie po 1/20 koszulki a.To ładnie ze strony Alexa że daje dla Biednych a nie tak jak Totti i Sensi dla sędziów :evil:SonGopik pisze:to co chlopaki? skladamy sie na koszulke?
P.S:Ja też jestem biedny

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Peja48
- Juventino
Napewno nie będzie tania ja tam mam 2 orginalne koszulki Juve wystarcz mi tylko żółty nadrukZenden pisze:Ładnie ze strony Alexa, a ciekawe ile będzie warta ta koszulka :shock:

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- swiergot
- Juventino
Gdybym miał dużo kasy, nie wahałbym się ani chwili i dał na tą koszulkę przynajmniej 10 tysięcy euro. Hmm... gdybym miał dużo kasy, mieszkałbym w Turynie, koszulki Juve rozdawałbym za darmo fanom Juve na całym świecie, a obiady jadał z Alexem :-D

- Medi
- Qualità Juventino
Biorac pod uwage jego konto w banku to faktycznie sie wysilil
A tak na powaznie, to bardzo ladny gest z jego strony a i trzeba zaznaczyc, ze pilkarze Juve bardzo czesto biora udzial w roznych inicjatywach, chocby ta zwiazana z rozbudowa dzieciecego szpitala Casilini

A tak na powaznie, to bardzo ladny gest z jego strony a i trzeba zaznaczyc, ze pilkarze Juve bardzo czesto biora udzial w roznych inicjatywach, chocby ta zwiazana z rozbudowa dzieciecego szpitala Casilini

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj z tym biednym to chyba przesadziłeśPeja48 pisze:
P.S:Ja też jestem biednyi też chce ale nie kase tylko koszulke
8)
Napewno nie będzie tania ja tam mam 2 orginalne koszulki Juve wystarcz mi tylko żółty nadruk

A co do Del Piero, to nie pierwszy raz kiedy Alex bierze udział w akcjach charytatywnych. Biedni ludzie nigdy mu nie byli obojętni. Del Piero to prawdziwy mistrz na boisku jak i poza nim, co udowodnił już niejednokrotnie.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
I to jest prawdziwy pilkarz prawdziwa gwiazda. A wiecei ze ALEX daje tez pienieadze w Genui i Turynie. I jak go nie kochac
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS