Del Neri marzy o pracy w Juve
- kouba
- Qualità Juventino
Szkoleniowiec Chievo Verona Luigi Del Neri chciałby w przyszłości prowadzić Juventus Turyn. Jego marzenie może się spełnić już po tym sezonie w przypadku, kiedy Marcello Lippi zastąpiłby Giovanniego Trapattoniego na stanowisku selekcjonera reprezentacji Włoch.
"Byłbym zachwycony pracą w Juve, ale osobiście myślę, że oni nie potrzebują nowego trenera. Lippi raczej nie odejdzie po zakończeniu sezonu. Jest dobrym szkoleniowcem, ale co najważniejsze przynoszącym zwycięstwa. Teraz najważniejsze jest to, abym skupił się na mojej drużynie."
"Nie wiem, czy opuszczę zespół, ale nie bałbym się pracy w klubie wielkiego formatu."
źródło: hattrick.pl
widać, że jednak poważnie myślą nad posadą Lippiego w reprezentacji
"Byłbym zachwycony pracą w Juve, ale osobiście myślę, że oni nie potrzebują nowego trenera. Lippi raczej nie odejdzie po zakończeniu sezonu. Jest dobrym szkoleniowcem, ale co najważniejsze przynoszącym zwycięstwa. Teraz najważniejsze jest to, abym skupił się na mojej drużynie."
"Nie wiem, czy opuszczę zespół, ale nie bałbym się pracy w klubie wielkiego formatu."
źródło: hattrick.pl
widać, że jednak poważnie myślą nad posadą Lippiego w reprezentacji

- Alexa Del Piero
- Juventino
Co z tego ze coraz czesciej pojawiaja sie ploty ze Lippi ma szkolic azzuri skoro sam Lippi jeszcze tego nie skomentowal.
Jesli Lippi powie ze chce odejsc do reprezentacji to wtedy zaczniemy sie martwic i szukac jego nastepcy.
Ale przeciez nikt nie chce zeby odszedl, co nie
Jesli Lippi powie ze chce odejsc do reprezentacji to wtedy zaczniemy sie martwic i szukac jego nastepcy.
Ale przeciez nikt nie chce zeby odszedl, co nie

Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2003, 17:08 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Yari
- Juventino
Jesli Del Neri trenuje Chievo od 4 lat ( nie pamiętam kiedy przyszedł do verony) , to powiem jedno ,m jest naprawde dobry. Z benjaminka zrobił naprawde bardzo dobry zespół. Ale on jeszcze nie ma takiego doświadczenia jak Marcello. A po za tym Juve nie myśli nad zmianą trenera. To tylko ten pan snuje swoje marzenia

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Del Neri to bardzo dobry trener,ze słabego Chievo zrobił śrtedniaka serie A którego boją się nawet takie zespoły jak Inter czy Milan, nawet ja się przyznam że kiedy z nimi gramy to się trochę boję. To jest kolejny trener po Deschampie który marzy o prowadzeniu Juve. Ale i tak Lippi jest najleprzy ale tamci też są nieźli i jeden z nich może być jego następcą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dionizos
- Juventino
inter i Milan boja sie Chievo? Masz chyba kolego informacje z poprzedniego sezonu. Bo w obecnym Chievo spisuje sie grubo ponizej oczekiwan.ADAMJUVENTUSPL pisze:Del Neri to bardzo dobry trener,ze słabego Chievo zrobił śrtedniaka serie A którego boją się nawet takie zespoły jak Inter czy Milan, nawet ja się przyznam że kiedy z nimi gramy to się trochę boję.
Miejmy nadzieje, ze zakonczy sie to w sferze marzen. Del Neri jest po porstu za slabym trenerem.To jest kolejny trener po Deschampie który marzy o prowadzeniu Juve. Ale i tak Lippi jest najleprzy ale tamci też są nieźli i jeden z nich może być jego następcą.
P.S. Mam do Ciebie prosbe, mozesz nie robic z siebie takiej ofiary? To tak trudno zrozumiec, ze pisze sie najlepszy nie najleprzy?
- Hiob
- Juventino
Forza Lippi!!!! :!: :!: :!:
Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl
- ALEXDP
- Juventino
Machlik napisał:
Po pierwsze: Lippi zostanie
po drugie: ja osobiście wole Deschampsa
No właśnie, w zupełności się z tobą zgadzam, LIPPI FOREVER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- hania
- Juventino
Lippi musi zostac! Jak tylko odszedł za pierwszymrazem i przyszedl Ancelotti to zaraz Juve przestało sie liczyc. Lippi zna sie na rzeczy. Musi zostac :!:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...