Edgar D.
- booyak
- Juventino
Ja bym i tak wolał żeby Edgar został :!: :!: :!:
No ale jego odejście jest już prawie pewne... Myśle ze zastąpi go Maresca... W ostatnich meczach udowodnił że umie grać w piłke i że może być bardzo przydatny dla zespołu... Jak dla mnie on jest lepszy od Appiaha:D
No ale jego odejście jest już prawie pewne... Myśle ze zastąpi go Maresca... W ostatnich meczach udowodnił że umie grać w piłke i że może być bardzo przydatny dla zespołu... Jak dla mnie on jest lepszy od Appiaha:D
★ ★ ★
- RuTeK
- Juventino
Ja wolalbym zeby On zostal bo bardzo go lubie
A jak juz ma oddejsc to pewnie bendzie za niego gral Appiah!!![/list]

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jezeli juz musi odejsc to bede go bardzo zalowal bo go uwielbiam, a za niego za widze van der Vaarta jego JUVE powinno kupic za Egdara(jak odejdzie- mam nadizje ze nie)
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Peja48
- Juventino
Skład Juve po odejściu Davidsa:
Buffon(bramkarz)-Thuram(PO),Legrotaglie :evil: (ŚO),Montero(ŚO),Zambrotta(LO)-Appiah<Pizzaro,Taccinardi>(DP),Nedved(OP),Miccoli(LP),Camoranesi(PP)-Del Piero(ŚN),Trezeguet(ŚP
Buffon(bramkarz)-Thuram(PO),Legrotaglie :evil: (ŚO),Montero(ŚO),Zambrotta(LO)-Appiah<Pizzaro,Taccinardi>(DP),Nedved(OP),Miccoli(LP),Camoranesi(PP)-Del Piero(ŚN),Trezeguet(ŚP
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Desperado---ALEX
- Juventino
Jak widac macie wiele pomysłów na zastapienie Davidsa miedzy innymi
1.Appiah
2.Pizzaro
3.Va der Vaart
4.Maresca
I jak widac jest 4 zawodnikow ktorzy moga go zastapic ale czy zastąpio go w zupełnosci
sam na to pytanie nie umie odpowiedziec a co do tego to mysle ze Lippi dlatego sciagnoł Appiaha zeby ten zastapił własnie Davidsa
1.Appiah
2.Pizzaro
3.Va der Vaart
4.Maresca
I jak widac jest 4 zawodnikow ktorzy moga go zastapic ale czy zastąpio go w zupełnosci

- Desperado---ALEX
- Juventino
Jak widac macie wiele pomysłów na zastapienie Davidsa miedzy innymi
1.Appiah
2.Pizzaro
3.Va der Vaart
4.Maresca
sam na to pytanie nie umie odpowiedziec a co do tego to mysle ze Lippi dlatego sciagnoł Appiaha zeby ten zastapił własnie Davidsa
1.Appiah
2.Pizzaro
3.Va der Vaart
4.Maresca

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po 1. tematów o Davidsie jest od choler# więc po co zakładać, nowy, który i tak zostanie zamknięty? :?
Po 2 Davidsa nikt nie zastąpi bo nie ma dwóch takich samych graczy. Jedynie ktoś będzie starał się załatać po nim lukę... już takiego 2 Edgara nigdy nie będziemy mieć....ehhh
Po 2 Davidsa nikt nie zastąpi bo nie ma dwóch takich samych graczy. Jedynie ktoś będzie starał się załatać po nim lukę... już takiego 2 Edgara nigdy nie będziemy mieć....ehhh

- WhItE_RaVeN
- Juventino
No i dobrze koleś wielkiego wojownika udaje i tylko czerwone kartki dostaje. Niech odchodzi, appiah lub Maresca go zastapią i przynajmniej spokojniejsi sa
Solo mio amore - JUVE
- bleblok
- Juventino
Wydaje mi się że Appiah został sprowadzony aby zastąpić Edgara, ale bardziej nadawałby się w roli jego następcy Maresca, a do tego za rok zobaczymy co słychać u Brighiego. Więc nie ma co się przejmować tym problemem. Odkąd pojawiły się plotki o odejściu Davidsa, miałem nadzieje że to bajki, ale obecnie tak mnie znudził ten temat i Davids że czekam z niecierpliwością aż odejdzie.
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2003, 16:34 przez bleblok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Machlik
- Juventino
myśle że nie ma w ogóle takiego problemu jak: "kto zastąpi Davidsa po jego odejściu", bo Juve od początku sezonu gra praktycznie bez Edgara, gra on rzadko, a w pierwszym składzie to już wogóle "od święta" więc pierwsza 11 Juve jest juz od kilku miesięcy bez Davidsa, myśle że jego odejście to nie bedzie wielki problem dla Juve, chociaż ja osobiście bardzo lubie tego zawodnika i chciałbym żeby został, tyle że to już niemożliwe...życze mu powodzenia w przyszły klubie (byle nie real ani nikt z Serie A)
- ALEXDP
- Juventino
Jedno jest pewne, za nim będziemy tęsknili
, ale moze APPIAH, w końcu po coś został sćiągnięty, a MARESCA według mnie będzie grywał za NEDVEDA, ale ja bym chciał aby JUVE jeszcze kogoś sciągneło :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!