Kto zostanie w Serie A królem strzelców ??
- Tarnos15
- Juventino
Oczywiście całym sercem jestem za piłkarzami Juve. Ale po tym co widze. Po formi Romy i Tottiego to uważam, że on zostanie królem strzelców Ligi Włoskiej. Chociaż może Treze i spółka sprawią mi nie lada niespodziankę
:D:D:D

- Desperado---ALEX
- Juventino
Bardzo bym chiał zeby to Treze miał ta korone krola strzelcow,ale jak widac Shevhenko takze bardzo chce zdobyc ta nagrode wiec bedzie długa walka :!:
- Martin
- Juventino
A ja chce scudetto i gdzies mam korone krola strzelcow. Kto to pamieta??? Scudetto przede wszystkim i niechby buffon mial strzelac bramki. Liczy sie dobro druzyny...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dyzio
- Juventino
mysle ze nikt z JUVE nie ma szans na ten tytul:( a to dlatego ze Lippi stosuje rotacje!! i przez to poszczegolni zawodnicy musza poswiecic tego typu plany dla dobra druzyny!!! zag;osowalem na Schevczenke bo on caly czas gra rowno a to jest bardzo wazne przy zdobywaniu nagrod za caly sezon!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja myślę jednak że będzie to Szewa, gdyby nie kontuzja Alexa w meczu z Romą to na niego bym stawiał.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero