Amoruso: "Podano mi kreatynę dwa albo trzy razy"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:03

Wczoraj po południu na proces w sprawie dopingu wstawił się Nicola Amoruso i przyznał, że brał w Juve kreatynę.
Nicola powiedział: Wziąłem kreatynę dwa albo trzy razy. Wrzyscu ci, którzy się temu sprzeciwili zdążyli odejść z Turynu. Kiedy ja spytałem co to jest, to odpowiedziano mi, że mam to wziąść bo są to witaminy. Kiedy się sprzciewiłem próbowano mnie przestraszyć."

Tak więc dzięki zeznaniom Amoruso dowiedzieliśmy się, że lekarz Juventusu Ricardo Agricola i jeden z działaczy Antonio Giraudo są zamieszani w tę aferę po same uszy.

źródło: juventus.prv.pl

Kurde, czyli jednak ale jest teraz wkurzony, bo mu wierzę bo chyba nie miał powodów żeby kłamać. Jeżeli to prawda to powinni ich obu wywalić na zbity py**

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Alexinhio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:17

Ale kreatyna jest przeciez legalna i to nie są sterydy,sa dostępne w aptekach więc wydaje mi sie że chyba nie ma czego się obawiać(jak narazie)bo przecież jeszcze sporo ludzi będzie zeznawać

Hip-Hop Non Stop!!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:18

Kreatyne to i ja biore, jest legalna i ogólnodostępna. Ale sądząc po tej wypowiedzi nie była pewnie ona "czysta". No juz sam nie wiem, poczekajmy co inni powiedzą. :?

Petr0

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:21

Jeżeli to prawda to niech Juve po prostu wywali tych lekarzy z klubu i będzie po sprawie.... tak przynajmniej mi się wydaje.....

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:26

Petr0 pisze:Jeżeli to prawda to niech Juve po prostu wywali tych lekarzy z klubu i będzie po sprawie.... tak przynajmniej mi się wydaje.....
Po pierwsze jeszce nic im nie udowodniono. Po drugie Giraudo to nie lekarz, jest jedna z najwazniejszych osob w Juve. Nalezy do Triady rzadzacej Juve. Po zatym nikogo nie mozna z pracy wywalic tak po prostu

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:27

BIGGI pisze:Kreatyne to i ja biore, jest legalna i ogólnodostępna :?
naprwade bieżesz ??

Dawniej Virus[Mauro].
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:28

Widzisz i tu jest problem, że nie ma idiotów we włoskim zwiazku piłkarskim i chyba każdy z nich wie, że lekarze sobie sami nie wymyślili, że będa podawać zawodnikom sterydy tylko ktos im kazał. Czyli znaczy, że w to jest zamieszany cały zarzad Juventusu... Moje zdanie? Powiem tylko Szczeże wątpie w ich niewinność...

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:29

Virus[Mauro] pisze:
BIGGI pisze:Kreatyne to i ja biore, jest legalna i ogólnodostępna :?
naprwade bieżesz ??
Tak, a co w tym dziwnego ? Łaże na siłke to biore kreatynke :wink: mozna ją kupić np. tu : . Jest legalna w POLSCE.

http://www.paco.com.pl/

Wybaczcie reklame :D :D

KREATYNA - jest jedyną dozwoloną w sporcie wyczynowym substancją zwiększającą i przedłużającą wytrzymałość mięśni.

Tyczy sie to POLSKI
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2003, 18:41 przez BIGGI, łącznie zmieniany 2 razy.

nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:29

Ciekawe co zeznaja koleji pilkarze a moze poprostu Amoruso klamie...

!!! JUVENTUS TURYN !!!
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:38

Kreatyna jest legalna w Polsce, we włoskim sporcie też była do 1998 roku, czyli do początku tej afery. Teraz jej stosowanie jest zabronione.

Aha i jeżeli o tym Amoruso nie wie, tzn. że chciał kogoś w Juve wkopać! A to znaczy, że kłamał!

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:51

Przyznaje sie oby tego niezobaczył Polski związek ośrodku sportowego też brałem Kreatyne przed meczami i działeł strzeliłem gola miałem asyste i biegałem spod swojej pod bramkę przeciwnika ale jak mówicie że jest dozwolona to sie przyznaje a teraz to powinni sie do Modeny przyczepić czy Amoruso nie bierze czegoś silniejszego! :?

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
liver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:53

Jak dla mnie to moze nicola chcial przypomniec swiatu o swoim istnieniu, tylko lepiej zeby zajal sie strzelaniem goli.....gdzie on teraz gra w perugii?

ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 18:59

Naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć, mam szczerą nadzieję, że Nicola kłamie...

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 19:25

A nawet jeśli mowi prawdę to co z tego? Chyba że brala cała druzyna to wtedy może być niewesolo :?

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2003, 19:35

[quote="10 Szymon"]Kreatyna jest legalna w Polsce, we włoskim sporcie też była do 1998 roku, czyli do początku tej afery. Teraz jej stosowanie jest zabronione. [quote]

Co ty gadasz za głupoty!!!?!?!?!?!?!? Kreatyna jest zabroniona!!!!!! HAHAHAHAHA
Stary zastanow sie co ty piszesz na tym forym!!!! Jestem Plywakiem i codzienie biore Kreatyne podowana przez mojego Trenera!!! Zrem Kreatyne po 20 tabletek dzienie!!!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ