Amoruso: "Podano mi kreatynę dwa albo trzy razy"
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wczoraj po południu na proces w sprawie dopingu wstawił się Nicola Amoruso i przyznał, że brał w Juve kreatynę.
Nicola powiedział: Wziąłem kreatynę dwa albo trzy razy. Wrzyscu ci, którzy się temu sprzeciwili zdążyli odejść z Turynu. Kiedy ja spytałem co to jest, to odpowiedziano mi, że mam to wziąść bo są to witaminy. Kiedy się sprzciewiłem próbowano mnie przestraszyć."
Tak więc dzięki zeznaniom Amoruso dowiedzieliśmy się, że lekarz Juventusu Ricardo Agricola i jeden z działaczy Antonio Giraudo są zamieszani w tę aferę po same uszy.
źródło: juventus.prv.pl
Kurde, czyli jednak ale jest teraz wkurzony, bo mu wierzę bo chyba nie miał powodów żeby kłamać. Jeżeli to prawda to powinni ich obu wywalić na zbity py**
Nicola powiedział: Wziąłem kreatynę dwa albo trzy razy. Wrzyscu ci, którzy się temu sprzeciwili zdążyli odejść z Turynu. Kiedy ja spytałem co to jest, to odpowiedziano mi, że mam to wziąść bo są to witaminy. Kiedy się sprzciewiłem próbowano mnie przestraszyć."
Tak więc dzięki zeznaniom Amoruso dowiedzieliśmy się, że lekarz Juventusu Ricardo Agricola i jeden z działaczy Antonio Giraudo są zamieszani w tę aferę po same uszy.
źródło: juventus.prv.pl
Kurde, czyli jednak ale jest teraz wkurzony, bo mu wierzę bo chyba nie miał powodów żeby kłamać. Jeżeli to prawda to powinni ich obu wywalić na zbity py**
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Alexinhio
- Juventino
Ale kreatyna jest przeciez legalna i to nie są sterydy,sa dostępne w aptekach więc wydaje mi sie że chyba nie ma czego się obawiać(jak narazie)bo przecież jeszcze sporo ludzi będzie zeznawać
Hip-Hop Non Stop!!!
- juveluck
- Juventino
Po pierwsze jeszce nic im nie udowodniono. Po drugie Giraudo to nie lekarz, jest jedna z najwazniejszych osob w Juve. Nalezy do Triady rzadzacej Juve. Po zatym nikogo nie mozna z pracy wywalic tak po prostuPetr0 pisze:Jeżeli to prawda to niech Juve po prostu wywali tych lekarzy z klubu i będzie po sprawie.... tak przynajmniej mi się wydaje.....

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kornknot
- Qualità Juventino
Widzisz i tu jest problem, że nie ma idiotów we włoskim zwiazku piłkarskim i chyba każdy z nich wie, że lekarze sobie sami nie wymyślili, że będa podawać zawodnikom sterydy tylko ktos im kazał. Czyli znaczy, że w to jest zamieszany cały zarzad Juventusu... Moje zdanie? Powiem tylko Szczeże wątpie w ich niewinność...
- BIGGI
- Qualità Juventino
Tak, a co w tym dziwnego ? Łaże na siłke to biore kreatynkeVirus[Mauro] pisze:naprwade bieżesz ??BIGGI pisze:Kreatyne to i ja biore, jest legalna i ogólnodostępna :?
http://www.paco.com.pl/
Wybaczcie reklame

KREATYNA - jest jedyną dozwoloną w sporcie wyczynowym substancją zwiększającą i przedłużającą wytrzymałość mięśni.
Tyczy sie to POLSKI
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2003, 18:41 przez BIGGI, łącznie zmieniany 2 razy.
- 10 Szymon
- Juventino
Kreatyna jest legalna w Polsce, we włoskim sporcie też była do 1998 roku, czyli do początku tej afery. Teraz jej stosowanie jest zabronione.
Aha i jeżeli o tym Amoruso nie wie, tzn. że chciał kogoś w Juve wkopać! A to znaczy, że kłamał!
Aha i jeżeli o tym Amoruso nie wie, tzn. że chciał kogoś w Juve wkopać! A to znaczy, że kłamał!
- Peja48
- Juventino
Przyznaje sie oby tego niezobaczył Polski związek ośrodku sportowego też brałem Kreatyne przed meczami i działeł strzeliłem gola miałem asyste i biegałem spod swojej pod bramkę przeciwnika ale jak mówicie że jest dozwolona to sie przyznaje a teraz to powinni sie do Modeny przyczepić czy Amoruso nie bierze czegoś silniejszego! :?
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- RuTeK
- Juventino
[quote="10 Szymon"]Kreatyna jest legalna w Polsce, we włoskim sporcie też była do 1998 roku, czyli do początku tej afery. Teraz jej stosowanie jest zabronione. [quote]
Co ty gadasz za głupoty!!!?!?!?!?!?!? Kreatyna jest zabroniona!!!!!! HAHAHAHAHA
Stary zastanow sie co ty piszesz na tym forym!!!! Jestem Plywakiem i codzienie biore Kreatyne podowana przez mojego Trenera!!! Zrem Kreatyne po 20 tabletek dzienie!!!!!!
Co ty gadasz za głupoty!!!?!?!?!?!?!? Kreatyna jest zabroniona!!!!!! HAHAHAHAHA
Stary zastanow sie co ty piszesz na tym forym!!!! Jestem Plywakiem i codzienie biore Kreatyne podowana przez mojego Trenera!!! Zrem Kreatyne po 20 tabletek dzienie!!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !