US Lecce - Juventus FC Torino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja mamnadzieję że wygramy i to z dwu lub trzy bramkową przewagą. Ciekawe czy Lippi wystawi Alexa w podstawowym składzie, w końcu ostatnio jak wchodził z ławki pokazywał się z bardzo dobrej strony. Myślę że atak Miccoli-Del Piero był by dobry. Ja przed sezonem właśnie na taki stawiałem.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Juverulez!
- Juventino
- DeeJay
- Juventino
Licze na dobre zakończnie dobrego roku. Powinniśmy sobie raczej bez problemów poradzić z Lecce. Jeszcze lepszą niespodzianką pod choinkę była by strata jakichkolwiek punktów przez liderów. Licze na występ Alexa od pierwszych minut. Jeśli Lippi zaczął stosować metodę - grają najlepsi, to bez wątpienia na występ zasłużył duet Del Piero - Miccoli.
- Seiru
- Juventino
Postawiłem 3-0 i pierwszego strzelca Miccoli, więc mam nadzieje że wyjdzie w pierwszym składzie..... skoro Lecce ma najgorszą obronę w Serie A to powinno pójśc łatwo, a nasi nie pojadą jak z Olimpiakosem bo to już święta idą i nie bedzie im sie chciało 

non mollare mai
- Tarnos15
- Juventino
Myślę, że powinniśmy wygrać ten mecz bez najmniejszych problemów. Juve jest w transie i wygra wszystko. Żałuję, że nie gramy, z którymś z tych "wielkich" włoskich klubów, bo w obecnej formie zmietli byśmy każdego.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Patrząc na obecną naszą formę mozemy się spodziewać tylko jednego. Pogromu 8) Coś koło 0-4. Jak kolega Tarnos15 powiedział w obecnej dyspozyzji nie ma klubu, któremu byśmy nie dali rady.
Lecce jest przeciętne. Nie powinno nam stawić większych oporów, chociaż nie zapominajmy, że na mecze z mistrzami rywale specjalnie się motywuję. Niemniej jednak pewne 3 pkt. pojadą do Turynu i w ten sposób zakończymy rok 2003.
Lecce jest przeciętne. Nie powinno nam stawić większych oporów, chociaż nie zapominajmy, że na mecze z mistrzami rywale specjalnie się motywuję. Niemniej jednak pewne 3 pkt. pojadą do Turynu i w ten sposób zakończymy rok 2003.

- x_men_1988
- Juventino
Mam nadzieję że Juve zachowa czyste konto w tym meczu i wygra z przewagą co najmniej 2 bramek . Lichę też na dobry występ ataku Alex - Miccoli .
... A tak odbiegając od rzeczywistości to w CM 03/04 wlaśnie przez mecz z Lecce mógłbym nie zdobyć mistrzostwa w Serie A , ponieważ mając przewage w meczu z nimi , jedynie zremisowalem . Ale jak się pożniej okazalo inter musial rozegrać ze mną dodatkowy mecz ( a mial lepszy bilans bramek
) i wygralem z nimi na karne 3 - 0
.
... A tak odbiegając od rzeczywistości to w CM 03/04 wlaśnie przez mecz z Lecce mógłbym nie zdobyć mistrzostwa w Serie A , ponieważ mając przewage w meczu z nimi , jedynie zremisowalem . Ale jak się pożniej okazalo inter musial rozegrać ze mną dodatkowy mecz ( a mial lepszy bilans bramek

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tacchinardi niestety nie wystąpi, ma jakąś kontuzjęMarcin-IRONEK pisze:A ja powiem bardzo optymistycznie 4-0(Nedved, Miccoli, Alex, Tacchinardi). Mam nadzieję, że spokojnie wygramy ten meczyk, a roma i milan przegrają i będzie ql

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero