Del Piero niezadowolony z roli rezerwowego!
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gwiazda Juventusu Turyn, Alessandro Del Piero powiedział, że jest sfrustrowany tym, że ostatnie spotkania rozpoczyna na ławce rezerwowych. Napastnik nie wystąpił od pierwszej minuty w dwóch ostatnich meczach z Olymiakosem i Parmą, a głównym tego powodem jest nienajlepsza forma prezentowana przez niego po powrocie po kontuzji.
- Siadanie na ławce powoduje u mnie gniew. Wtedy nie mogę pomóc zespołowi. - powiedział Del Piero.
WOW OSTRO NIE?
- Siadanie na ławce powoduje u mnie gniew. Wtedy nie mogę pomóc zespołowi. - powiedział Del Piero.
WOW OSTRO NIE?
<Juventus Semper Fidelis>
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
wziął to ze strony pilkanozna.pl. A pozatym według mnie Alexowi chodzi o to że nie może nic zrobić w tym meczu, poprostu męczy go rola rezerwowego. Sam powiedział że on chce pomóc kolegom.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Juverulez!
- Juventino
- ALEXDP
- Juventino
Yari napisał:
eeee , nie sądze żeby Alex dokładnie tak powiedział , brukowce pewnie przekręciły kilkanaście słów. A tak wogóle to skąd to wziąłeś?? Bo nie chce mi sie w to wierzyć.
No właśnie, Yari w pełni się z tobą zgadzam, dziennikarze na pewno przekręcili wypowiedz ALEXA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA ALESSANDRO DEL PIERO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Popieram. Słuszne stwierdzenie. Del Piero to nie taki typ człowieka, aby tak surowo wypowiadać się o decyzji Lippiego. Doskonale zdaje sobie sprawę, że Lippi najlepiej wie na kogo postawićw danym dniu. Jeśli miejsce Del Piero na ławce było spowodowane zniżką formy, to moża już stwierdzić, że w meczu z Lecce na 100% wybiegnie na boisko od 1 minuty.Yari pisze:eeee , nie sądze żeby Alex dokładnie tak powiedział , brukowce pewnie przekręciły kilkanaście słów. A tak wogóle to skąd to wziąłeś?? Bo nie chce mi sie w to wierzyć.

- BIGGI
- Qualità Juventino
Równiez podpisuje sie pod tymi słowami. Robi sie afere niewiadomo z czego, wyolbrzmia sie słowa itp. Nie ma sie czym przejmować.Yari pisze:eeee , nie sądze żeby Alex dokładnie tak powiedział , brukowce pewnie przekręciły kilkanaście słów.
- Olszan
- Juventino
Albo tak nie powidział w co wierze i myśle albo jest po prostu zle wychowany .... i nei taki jakiego go znamy tylko naprawde ma kupe wad bo niezaśłużył sobie na gre od pierweszych minut lepszy zdecydownaie był Di Vaio i Treze i to oni powinni grać a i tak mecz z olympiakosem to byął sama rezerwa wiec praktycznei w jednym meczu go nie wystawiłto już nei wiem czego on chce ...- napisałem to tylko tak bo i tak pewnei Del Piero tak nei powiedział 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Dionizos
- Juventino
Średnia jednego gola na mecz? Liczac tylko ostatnie 3 mecze. Równie dobrze mozesz powiedziec, że Camor ma srednia jednej bramki na mecz, bo strzelil gola Sienie. Takie statystyki niestety mozna o kant d... potłuc.Juverulez! pisze:Nie dziwie sie, DP przeciez musi grac w pierwszej 11, ale Lippi chyba najlepiej o tym wie ;D. Wyszedł w meczu z Siena i strzelił gola, ostatnio ma srednią gola na mecz- nieźle jak na lige włoska, PW i CL!!!
- KowalFromStolica
- Juventino
Myślę że Alex już niedługo będzie grał na wysokim poziomie i o ławce nie będzie mowy:)
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.