Trezeguet chętnie przejdzie do Chelsea
- KwiAtek
- Juventino
Angielska prasa zdobyła informacje, które mówią, że wobec niemożności zakupu Thierry'ego Henry i Ruuda van Nistelrooya, Chelsea chce spróbować pozyskać napastnika Juventusu Davida Trezeguet.
Angielscy dziennikarze podając się na źródła bliskie włodarzom Juve twierdzą, że klub ze Stamford Bridge zaproponował 25 milionów funtów.
Sam zainteresowany wyraził ponoć zgodę na przeprowadzkę, ponieważ nie jest zadowolony z faktu, że jego zarobki znacznie odbiegają od apanaży największych gwiazd Juventusu. Piłkarz woli więc przejść do Chelsea, gdzie pieniądze nie stanowią większego problemu.
zrodlo: www.lechsport.pl
Angielscy dziennikarze podając się na źródła bliskie włodarzom Juve twierdzą, że klub ze Stamford Bridge zaproponował 25 milionów funtów.
Sam zainteresowany wyraził ponoć zgodę na przeprowadzkę, ponieważ nie jest zadowolony z faktu, że jego zarobki znacznie odbiegają od apanaży największych gwiazd Juventusu. Piłkarz woli więc przejść do Chelsea, gdzie pieniądze nie stanowią większego problemu.
zrodlo: www.lechsport.pl
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Yari
- Juventino
hmmm , nie chce mi sie wierzyć że Treze jest sprzedawczykiem. Wiele razy mówił że jest zadowolony z pobytu w Tuyrynie i jest mu tu dobrze. Nie zamierza sie nigdzie przenosić. ostatnio roi sie od przeróżnych plotek. Obrałem taktyke że nie będe wierzył w żadną dopóki nie stanie się faktem 
- BIANCONERI
- Juventino
Moim zdaniem to zwykła plotka.Według prasy Ambramowicz codziennie chce innego zawodnika,przeciez w ostatnich kliku dniach składał propozycje Henremu,Tottiemu i Ruudowi 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- kornknot
- Qualità Juventino
"Frajerek", "Sprzedawczyk" -> Ludzie, Ludzie zastanówcie sie co wy mówicie! Może i chce przejśc, ale nie sądze, że to przez pieniądze. Chociaż kto wie, ale takie rzeczy co wy tu wypisujecie to jest wstyd dla Juve! Zamiast mu dziekować za gre i gole, które strzelał jak na zawołanie to jeszce go zwyzywacie! Jak chce przejść do Chelsea to niech idzie, życze mu jak najlepszych występów w barwach tego klubu, za to co zrobił dla naszego klubu!
- BIGGI
- Qualità Juventino
A tam, myśle że to plotka. Ostatnio tyle bzdur sie pojawia w necie że nawet nie chce sie komentować. Jednak jakby co, to ja jestem przeciwny sprzedawaniu Trezegola. I nie przesadzajcie już z tymi wrzutami na niego. Sami też byście chcieli zarabiać tyle ile inni gracze w klubie, wierzcie mi...... 
- Desperado---ALEX
- Juventino
hmm ja mysle ze to plota poniewz Treze ostatnio sie przeciez wypowiadał ze chce zostac w Juve bo mu to dobrze :!:
- Shadow_Alex
- Juventino
Pewnie plotka, ale ja za nim nie bede tesknil tylko troszke malo daja:P