Czy Miccoli ma szansę pzrekonać do siebie Trapattoniego?????
- Yari
- Juventino
Wierze że tak będzie. Miccoli ma dar przekonywania:):). Polubiłem go bardzo. Nie tylko za to że strzela gole. Ale za to że jest skromny. iu lubie patrzeć jak mały piłkarz miesza wyższych obrońców:):). Podobało mi się co robił w meczu z olimpiakosem i parmą. Wspaniałem mecze w jego wykonaniu. Tak jak zresztą mecz z Anconą i kilka innych. Lippi ma twardy orzech do zgryzienia. Wszyscy napastnicy są w formie ( łącznie z Alexem który powoli wraca do formy).
- Desperado---ALEX
- Juventino
No Miccoli bedzie miał ciezko dostac sie do grona uczestników wyjazdu do Portugali.Napastników jest duzo we Włoszech i to pokazujaca swietna klase wiec mysle ze bedzie mu ciezko dostac sie do tej czołówki ale badzmy dobrej mysli 
- Kamil de Lellias
- Juventino
Oczywiście chciałbym też oglądać Miccoliego na mistrzostwach, ale Cassano jest kreowany przez media we Włoszech na gwiazdę i choćby grał słabo to pojedzie pewno do Portugalii
szkoda ale można mieć nadzieję i trzymać kciuki

- Pit
- Juventino
Powinno mu sie udac mimo tego ze we Wloszech rzeczywiscie jest wielu znakomitych napastnikow,to akurat takiego jak Miccoli brakuje, Cassano i Flacchi maja bardzo podobny styl gry do Del Piero,Corradi i Bazzani do Vieriego,Gilardino w sposobie poruszania sie po boisku przypomina Inzaghiego. Dodatkowo biorac pod uwage to ze Totti gral bedzie jako pomocnik, brakuje pilkarza grajacego jak Miccoli,niski bardzo szybki potrafiacy wrocic do linii pomocy,dobrze podac i obdarzonego znakomitym uderzeniem z obydwu nóg-tak Miccoli musi sie znalezc w tej kadrze. Wg mnie to jest 5 napastnikow ktorych Trap powinien zabrac na euro:Vieri,Del Piero,Inzaghi,Corradi,Miccoli
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
MIccoli pokazał że jest leprzy od Cassano, ale znając Trapa to on często źle wybiera naprzukład Tacchinardi nie gra w reprezentacji zbyt często. Ale mam nadzieję że obaj pojadą na Euro i jeszcze Maresca mógłby pojechać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- krzyzu
- Juventino
Bedize ciezko sie przebic , sadze ze w tych mistrzostwach pierwsze skrzypce bedize grac jeszcze "stara gwardia" - Vieri ( oczywiscie jezeli jak zwykle sie nie polamie ) i Inzaghi. Do tego jest Del Piero i tak dalej i tak dalej. Czy dobrym pomysl ciezko powiedziec , sadze ze jeakby wybiegli Cassano z Miccolim w ataku to kto wie moze zwojowali by wiecej niz te napuszone gwiazdeczki vieri i inzaghi.... ale to juz Trap sobie musi odpowiedizec na to pytanie sam....
Forza Italia !
- Dionizos
- Juventino
Nawiazujac do formy Vieriego, Alex i Inzaghego, w ostatnim magazynie SerieA w canal+ niejaki Piotr Kowalczuk zacytowal jedna z wloskich gazet. Cytat ten odnosil sie do powolania przez Trapa napastnikow na ME. A chodzilo o to, że Włosi polecaja Trapowi nie kierowanie sie nazwiskami przy doborze plkarzy, tylko proponuja powolanie "młodych wilków, świetnego Cassano i szybkiego jak żywe srebro Miccoliego". Bardzo chetnie zobaczylbym ich obu w reprezie. Ale nie kosztem Alexa. Mimo, że w chwili obecnej jest on potrzebny w Juve jak pleśń w lazience, to kiedy zaklada koszulke Azzurrich, jest po prostu swietny. Oto moje propozycje na napastnikow, ktorzy powinni pojawic sie na polwyspie Iberyjskim w lato 2004:
-Alex
-Totti
-Cassano
-Vieri
-Miki
-Di Vaio lub/i Corradi ( to zalezy od tego ilu napastnikow ma zamiar powolac Trap i jak sklasyfikowac Tottiego)
A tak przy okazji toczy ten temat nie powinien sie znaleźć w pokoju "Włochy"? Widocznie autor przestraszyl sie naszego nowego moda Rasiego i nie zaglada do jego pokojów 8)
-Alex
-Totti
-Cassano
-Vieri
-Miki
-Di Vaio lub/i Corradi ( to zalezy od tego ilu napastnikow ma zamiar powolac Trap i jak sklasyfikowac Tottiego)
A tak przy okazji toczy ten temat nie powinien sie znaleźć w pokoju "Włochy"? Widocznie autor przestraszyl sie naszego nowego moda Rasiego i nie zaglada do jego pokojów 8)