Miccoli i Maresca

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 11:42

mysle ze tych dwoch typkow na stale powinno zadomowic sie w skladzie. w ostatnich meczach byli najlepsi w juve (mecz z galatą i olympiakosem to koncert miccolego), szczegolnie miccoli. jezeli jeszcze raz uslysze ze mancini widzi go w lazio to tam pojade i zrobie burdel. bo chyba satremu dobremu manciniemu znudzilo sie prostym nosem oddychać.
zapowiada sie ciekawa rywalizacja ->miccoli - del piero. fabrizio dochodzi do znakomitej formy, asystuje, strzela(najfajniejsze jest to ze nawet jak ma szanse zdobyc gola, to i tak podaje - nie jest samolubny. i ciagle sie smieje - jak mu wyjdzie, czy niefartem nie wyjdzie), del tez chyba wraca do swojej mistrzowskiej dyspozycji. a lippi chyba uwaza ze raczej nie beda biegac razem po murawie. za to enzo maresca - nareszcie gra od poczatku i pokazuje na co go stac! to jest przyszlosc juve. jestem pod ogromnym wrazeniem tych zawodnikow - nie moga odejsc, o nie!

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 12:46

Korot pisze:maresca - nareszcie gra od poczatku i pokazuje na co go stac! to jest przyszlosc juve. jestem pod ogromnym wrazeniem tych zawodnikow - nie moga odejsc, o nie!

Dokladnie..dzis mamy Nedveda..ale jezeli zatrzymamy Maresce przez te 3 lata to naprawde bedzie godnym nastepca pavla..to co on wyprawia teraz jest fantastycznym wynikiem biorac pod uwage to, ze jest bardzo mlody..Miccoli..chyba drugie odkrycie JUVe obok maresci tego sezonu..naprawde..z takimi perspektywicznymi graczami nie mamy sie o co martwic :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 12:56

Ja Ci stary pomoge!!! No moze za MAresca nie przpadam, ale Miccoliego bardzo lubie...

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 13:05

a ja zawsze byłem za talentemMareski i mialem rację

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:19

Rzeczywiście C izawodnicy cały czas udowadnieją, że warto na nich stawiać. Wczoraj obaj rozegrali koncert gry. Naprawdęto jest nasza przyszłość.
Miccoli strzelił bramkę i miał...podwójny słupek :shock: Ogólnie zagrał rewelacyjnie.
Lecz jeszcze lepszy był Maresca :twisted: Znakomite 2 asysty i przepiekny gol! Zagrał wręcz najlepiej jak mógł. Tak trzyamać!

Obrazek
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:21

Oni są młodzi i niech sie szkola, napewno kiedyś będą Juve potrzebni. Niech zostaną!!!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:32

Miccoli, w skutej braku dyspozycji Treze, powinien na 100% zagrać z Parma w I składzie. Należy Mu to sie. A Maresca, to Ja myślałem, że mecz z Galatą to poprostu Mu wyszedł i to będzie tylko jeden mecz, ale po tym meczu z Olimp. to sie przekonałem to Niego. Gdy Lippi Ich nie wystawi w I składzie to będzie coś nie "tak" z Nim :D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:40

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Lecz jeszcze lepszy był Maresca :twisted: Znakomite 2 asysty i przepiekny gol! Zagrał wręcz najlepiej jak mógł. Tak trzyamać!
Wiwcej, bo on mial 3 asysyt :D. No chyba ze sie mylili w skrotach. Podliczajac, asysta przy 2 golach w pierwszej polowie i on wrzucal z roznego do Zalayety.

Naprawde z wielkim zdziwieniem wspominam czasy kiedy modlilem sie aby ten zawodnik nie gral. Jednak od tamtego czasu rozwinal sie on niesamowicie. Gra po prostu cudnie. I teraz juz wiemy kto jest nastepca Nedveda. Enzo do tej roli pasuje fantastycznie.

ps. czy on juz moze gral w reprezie jakiejkolwiek??

srali muszki będzie wiosna
Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:43

JA sądze że ich czas jeszcze nie nadszedł , ale na pewno nie dłógo nadejdzie !!

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:45

Micolli taki mały człowieczek, a tak szybko biega i jaką on ma techhnike (niecelny strzał zarz przed kontuzjąTrezeguet'a co piłka siem odbila od 2 słupków, jaki to był kont strzału). Facet jest fenomenalny, wygląda superowo jak stanie koło Trezeguet'a (hehehe) :D. Maresca jeszcze kilka lat i będzie z niego najlepszy pomocnik. W meczu z Olimpiakosem tak podawał, mmm... poprostu oniemiałem, a jego sztrał i gol, palce lizać... Jeżeli Moggi waży się choć obniżyć pensję tym zawodnikom, nie mówiąc juz o wymianie ich czy sprzedaży to sam się z nim policzę ;). Ci dwaj to przyszli wymiatacze boiska ! Boże daj więcej takich Juve.... :D

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:49

Wczoraj oglądałem te skroty i rzeczywiście to co mnie urzekło w Miccolim to jego wieczny banan na twarzy :D Widać od razu że temu zawodnikowi futbol sprawia tylko przyjemność i sie nie przejmuje gdy mu coś nie wyjdzie. Optuje jednak aby zamiast Miccoliego przeciw Parmie zagrał Di Viao.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 15:56

Faktycznie ostatnio imponują formą obaj Ci zawodnicy,ale nie ma się co podniecać jeszcze.Myślę,że Maresca będzie w stanie zastąpić Davidsa.Enzo, podobnie jak Holender jest bardzo zawziętym i agresywnym piłkarzem.Tych cech nie ma Appiah chodziaż on moim zdaniem także będzie w przyszłości stanowił o sile Juve.A Miccoli? CHyba nie będzie w stanie na stałe się przegryźć do pierwszego składu,ale patrząc na to na ilu frontach gra Juve i jaka jest rotacja składu to na pewno pogra sporo jak na pierwszy sezon w tak wielkim klubie.Zresztą czy przy systemie rotacji można mówić o jakimś pierwszym składzie?

Juve per sempre!!!
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 18:03

Co do Maresci to strzelił jednego gola, zaliczył 2 asysty po jego strzale Micooli strzelił gola, a pozatym doskonale dograł do Miccolego a ten już bez problemów podał do Trezegueta a francuz nie mógł nic innego zrobić jak strzelić gola. Stwierdziłem że pasuje do nas przysłowie: "swego nie znacie a cudze chwalicie". Bo szukamy niewiadomo gdzie następcy Nedveda, Jedni mówią że Jankulovski inni że Aimar albo jeszcze Rosicky, ja sam mówiłem a Giulym. A tu się okazuje że najleprzego następcę Pavla już mamy, przecież on zagrał znakomicie, ktoś nawet powiedział że umiemy wygrywać bez Pavla, wygraliśmy tek wysoko bo mieliśmy Enzo jego następcę.
A co do Miccolego to również wspaniały teraz Trezeguet nie będzie mógł grać to może Lippi postawi na Miccolego, choć może Di Vaio.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 21:07

RadeKas pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Wiwcej, bo on mial 3 asysyt :D. No chyba ze sie mylili w skrotach. Podliczajac, asysta przy 2 golach w pierwszej polowie i on wrzucal z roznego do Zalayety.

Naprawde z wielkim zdziwieniem wspominam czasy kiedy modlilem sie aby ten zawodnik nie gral. Jednak od tamtego czasu rozwinal sie on niesamowicie. Gra po prostu cudnie. I teraz juz wiemy kto jest nastepca Nedveda. Enzo do tej roli pasuje fantastycznie.

ps. czy on juz moze gral w reprezie jakiejkolwiek??
Hehe dokładnie :) Całkiem zapomniałem o rzucie rożnym, no ale jak tu sie nie pogubić :D

Ja przeciwieństwie do kolegi od razu byłem wielkim zwolennikiem talentu Mareski. To co wyprawaił w Piacenzie przekonało mnie do niego już w 100%. Pamiętam jak z juveluckiem się cieszyliśmy, że wkońcu do nas wraca :twisted: Nie mogło być innego wyjścia :twisted:

Obrazek
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 21:17

Miccoli i Maresca są na tyle dobrzy że Lippi powinien im dawać więcej szans szczególnie teraz gdy gwiadorzy zawodzą.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
ODPOWIEDZ