Juventus 7:0 Olimpiakos
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ten mecz był świetny nie umiem sie doczekac zeby zobaczyc bramki Juve a szczegolnie wkoncu Del Piero sie przełamał FORZA JUVE

- ForzaJuve
- Juventino
Tak jak po ostatnich meczach, trudno bylo byc kibicem Juve, przed kibicami innych klubow, tak teraz nikt nie moze powiedziec nic zlego.
Dla takich chwil, az chce sie byc kibicem Juventusu.Nigdy nie watpie ze sa najlepsi. FORZA JUVENTUS !!!!!
Dla takich chwil, az chce sie byc kibicem Juventusu.Nigdy nie watpie ze sa najlepsi. FORZA JUVENTUS !!!!!
- marul
- Juventino
ja wiedzialem ze tak bedzie
i niech sie odezwa ci wszyscy ktorzy mowili ze juve cieniuje i nic nie wygra teraz jeszcze z parma tak samo :-D :-D ale respect w jakim skladzie czepiali sie lippiego za rotacje a i cieszy ze alex strzelil
jeszcze niech jutro idea efes rozniesie i bendzie calkiem spox :twisted: :twisted:

Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd
- RadeKas
- Juventino
Jak juz mowilem; najstarsi indianie czegos takiego nie pamietaja
. To musialo byc nie samowite. Od 4 gola juz tylko sie smialem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. To najwyzsze zwyciestwo w historii LM (chyba). Jestem po prostu w anieslkim nastroju. Cos cudownego

srali muszki będzie wiosna
- Roberto
- Juventino
Notch pisze:Szkoda ze nie gral Nedved. Po takim meczu mialby zlota pilke w kieszeni
Hmmm no wiesz tak wyszlo ze Nedved nie ma szans na zlota pilke od dwoch tygodni kiedy to ogloszono liste trzech pilkarzy miedzy ktorymi rozegra sie ostateczna rozgrywka.
PRIMO JUVE, GRANDE JUVE, SEMPRE JUVE.
FORZA JUVE
- Slim
- Juventino
Ja chyba mialem kontakt telepatyczny z LIPPIM zeby Maresce wystawil do skladu
i zeby byl atak Di Vaio - Del Piero
jedno i 2 bylo
Maresca gral caly mecz i gral swiente i MOM dostal
Alex i Di Vaio grali razem 2 polowe
zajefajnie
7:0!!! Alex strzelil gola!! no po prostu miodzio!!!
KOCHA WAS JUVE!!!! TAK TRZEBA GRAC CALY CZAS!!

Maresca gral caly mecz i gral swiente i MOM dostal

KOCHA WAS JUVE!!!! TAK TRZEBA GRAC CALY CZAS!!
- Alexa Del Piero
- Juventino
no coz ciesze sie bardzo i troszke wspolczuje Lippiemu i naszym przyszlym rywalom;
Lippiemu dlatego ze ma teraz kilku swietnych napastnikow i nie wie ktorego wybrac a przeciwnikom...no coz mamy tylu swietnych napastnikow ze maja przerabane
Uwielbiam patrzec na Juve ktore wygrywa i na Alexa ktory strzela bramki
Lippiemu dlatego ze ma teraz kilku swietnych napastnikow i nie wie ktorego wybrac a przeciwnikom...no coz mamy tylu swietnych napastnikow ze maja przerabane
Uwielbiam patrzec na Juve ktore wygrywa i na Alexa ktory strzela bramki

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- DeeJay
- Juventino
Liczyłem na powrót Juve, ale nigdy nie przypuszczałbym że aż w takim stylu!!! JUVE ZNÓW WIELKIE!!! Wszystkich krytyków, którzy mówią o kryzysie powinno przymknąć.
I to w rezerwowym składzie! Jestem w suuuuuper szoku!! Nie jestem w stanie nic więcej na temat meczu napisać więc odłoże to na jutro.