Charakterystyczni gracze Juve
- Coldsoul
- Juventino
Wielu ludzi kojarzy Juventus z takimi graczami jak Nedved(jest świetny) ale którzy grają u nas od dopiero 2-3 sezonów. Zapominają o tych graczach którzy grają w Juve od np 6-7 sezonów albo dłużej np. Ferrara, Conte, Pessotto(o Del Piero chyba nikt nie zapomni)
Z kim wam kojarzy się Juve na przestrzeni ostatnich 10 lat?
Z kim wam kojarzy się Juve na przestrzeni ostatnich 10 lat?
- kornknot
- Qualità Juventino
Z tej trójki co wymieniłeś uważam, że największe szanse ma Zambrotta na bycie utożsamianym z Juve, jakoś Pavel i Di Vaio mi nie pasują. Ciekawe że wszyscy zapomnieli o Davidsie, dla mnie on tworzył trzon zespołu przez ostanie kilka lat, razem z Zinedinem, Deschampsem (zastapil go), Peruzzim. Ale najbardziej z Juve kojarzy mi sie Di Livio...DJ Juventinho pisze:Baggio, Vialli, Ravanelli, Zidane... No i oczywiście Del Piero, Ferrara, Conte - to żywe legendy Juve. Może kiedyś tacy piłkarze jak Nedved, Di Vaio czy Zambrotta do nich dołączą?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie Juve najbardziej kojarzy się z Robim Baggio, Alexem, Viallim i Ravanellim, a i jeszcze Zidane.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- nookie
- Juventino
Del Piero, Davids, Zidane, Peruzzi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- kouba
- Qualità Juventino
Del Piero to rzecz oczywista
a jeszcze z tych co nie grajajuzw Juve to przede wszystkim :
Zidane, Di Livio, Deschamps, Peruzzi. Kiedy słysze o ty mzawodnikach, to mimo, ze grają dla innych klubów, lub juz nie grają, to zawsze przychodzi mi na myśl "JUVE"

Zidane, Di Livio, Deschamps, Peruzzi. Kiedy słysze o ty mzawodnikach, to mimo, ze grają dla innych klubów, lub juz nie grają, to zawsze przychodzi mi na myśl "JUVE"