Zidane będzie zeznawał w sprawie dopingu w Juve
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pomocnik Realu Madryt Zinedine Zidane został wezwany do złożenia zeznań w sprawie dopingu w Juventusie, gdzie grał zanim trafił do drużyny "królewskich". Dochodzenie dotyczy generalnego menedżera Juventusu Antonio Giraudo i lekarza Riccardo Agricola, którzy w latach 1994-1998 mieli aplikować piłkarzom zakazane medykamenty.
- Poprosiłem go o stawienie się na przesłuchaniu, które odbędzie się 19 grudnia - powiedział turyński sędzia Raffaele Guariniello. - Chce także przesłuchać innych piłkarzy. Od Zidane i reszty oczekuje prawdy.
- Piłkarze są w tej sprawie świadkami i muszą dokładnie zeznać co się działo w klubie - dodał Guariniello.
No to niezła afera!!!!
Żródło: pilkanozna.pl
- Poprosiłem go o stawienie się na przesłuchaniu, które odbędzie się 19 grudnia - powiedział turyński sędzia Raffaele Guariniello. - Chce także przesłuchać innych piłkarzy. Od Zidane i reszty oczekuje prawdy.
- Piłkarze są w tej sprawie świadkami i muszą dokładnie zeznać co się działo w klubie - dodał Guariniello.
No to niezła afera!!!!
Żródło: pilkanozna.pl
- Yari
- Juventino
kouba pisze:No...afera to niezła będzie jak sie okaże, że to...jest prawda, w co głęboko nie wierze
Ja mam pytanko. Co sie stanie jak, załużmy, sie okaże, że zawodnicy Juve byli na dopingu
no właśnie. Wtedy w Juve np byli Alex i Ferrara. Jakoś mi sie nie chce w to wierzyć. Ale przecież to nie może sie tyczyć wszystkich zawodników. To jest nierealne żeby każdego piłkarza przed meczem faszerowali. Jeśli Zidane by coś w tej sprawie zeznał przeciw innym to by sie sam przyznał do winy ( w którą oczywiście nie wierze, dla mnie to absurd).
- Grzesiek07
- Juventino
Z tym dpoingiem to jakaś bzdura, ale z drugiej strony to wiele tłumaczy może Davidsowi i Zidanowi coś zostało bo był taki rok że co mecz czerwone kartki dostawali
(Panatinaikos, Brescia)
ale to tylko żarty i osobiście w to nie wierze

Z Juve we krwi z Juve w sercu.
- Juverulez!
- Juventino
- FORZA MILAN
- Milanista
Mam nadzieje ze w koncu wyjdzie wszystko na jaw.Olez mozna tych prochow brac ??

- Alessandro
- Juventino
A pamietacie dyskwalifikację Davids'a? Niestety może się to okazać prawdą. Ale chciałbym sie mylić. FORZA JUVE! 
- DeeJay
- Juventino
Trzeba było wówczas robić kontrolę antydopingową i by było wszystko wiadomo, a nie teraz po około 5 latach szukać bezsensownych dowodów. Dla mnie ta cała sytuacja jest chora. Mam nadzieje, że cała sprawa się w końcu sie zakończy i nie wprowadzi nerwowości w drużynie, tym bardziej w tak trudnym okresie dla drużyny.kornknot pisze:Z tego co pamietam to ta sprawa ciagnie sie juz dobry kawałek czasu wiec nie ma co sie bac...