a jednak kryzys
- kamiljuve
CHYBA JEDNAK KRYZYS.LIPPI MUSI COS ZROBIC BO DOSTAC Z INTEREM TO ROZUMIEM
ALE Z LAZIO I GALATA TO JUZ NIE
.MIEJMY NADZIEJE ZE TO PRZELOTNE.NA POCZATKU SEZONU MYSLALEM ZE BEDZIE POTROJNA KORONA ....I MOZE TAK BYC TYLKO TRZEBA SIE SPREZYC I DAC COS Z SIEBIE BO SAM NEDVED MECZU NIE WYGRA :oops: :shock: :!: :idea: .ALE MIMO WSZYSTKO FORZA JUVE :!:
8) 

- Johnny777
- Juventino
Jest źle choć jeszcze nie tragicznie.... W poprzednim sezonie też mieliśmy większe straty i udało się je odrobić choć wolalbym tego schematu już więcej nie przerabiać :evil: Najgorsze jest to że nie wiem skąd się ta zniżka formy wzięła...i to całego Juve na raz... :evil:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jestem przerazona tym co sie dzieje z nasza druzyna. Dlaczego nagle taki spadek formy? Dlaczego pokonuja nas tak slabe druzyny jak Lazio? Przeciez nie gralismy trzecim skladem tak jak z Galata.
W przyszlym tygodniu czekaja nas dwa mecze: jeden 'o pietruszke' z Olimpiakosem (ktory nic nie zmieni ale nie wolno go zlekcewarzyc) i jeden bardzo wazny z Parma, jesli go przegramy to bedzie oznaczalo ze druzyna jest slaba i ze pilkarze powoli sie wypalaja traca zapal i forme a tego chyba nie chcemy. Co nie?
Juventusie pokaz wszystkim ze jestes druzyna ktora chce i potrafi wygrywac!
Forza Juventus!!!
W przyszlym tygodniu czekaja nas dwa mecze: jeden 'o pietruszke' z Olimpiakosem (ktory nic nie zmieni ale nie wolno go zlekcewarzyc) i jeden bardzo wazny z Parma, jesli go przegramy to bedzie oznaczalo ze druzyna jest slaba i ze pilkarze powoli sie wypalaja traca zapal i forme a tego chyba nie chcemy. Co nie?
Juventusie pokaz wszystkim ze jestes druzyna ktora chce i potrafi wygrywac!
Forza Juventus!!!
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Zenden pisze:Jestem strasznie zdenerwowany tymi ostatnimy wynikami. Nie powinien Lippi juz robic rotacji w składzie. Dac najlepszy skład i nimi grac aby podbudowali sie psychicznie i znowu uwiezyli w siebie!!!ForazJuve
Pytanie brzmi ktory sklad bedzie tym najlepszym, bo niestety ostatnio chyba zaden taki nie jest i nawet najlepsi pilkarze popelniaja fatalne bledy
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Medi
- Qualità Juventino
Na pewno Lazio nie jest slaba druzyna, a przede wszystkim jest druzyna ktora zawsze potrafila pomieszac nam szyki i sprawic nie malo problemow.Alexa Del Piero pisze:Jestem przerazona tym co sie dzieje z nasza druzyna. Dlaczego nagle taki spadek formy? Dlaczego pokonuja nas tak slabe druzyny jak Lazio?
Inna sprawa, ze juz ktorys mecz z rzedu przeciwnik wykorzystuje nasza nieudolnosc na drugiej linii. Jesli Lippi cos z tym nie zrobi to bedzie ciezko.
- KowalFromStolica
- Juventino

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Łucja
- Juventino
Być może (mam nadzieje), że moggi wyciągnie wnioski i będziemy miec LUCIO na własność przydałby sie też stam bo w tym momencie jak powiedzial thuram : Jezeli bedziemy tracic tyle goli to mozemy pomarzyc o scudetto - czy jakos tak
musimy zrobic cos zeby byc skuteczniejsi mysle ze to nie jest tylko i wylacznie wina napadu ale głownie drugiej linii - treze jest wykończeniowcem
jak mu sie nie poda pilki to stoi tylko i czeka
wiec cóz zrobić ja dalbym szanse maresce w sobotnim meczu
a tak swoja droga to ciekawe jaki sklad wyjdzie na mecz z olympiakosem
czyzby znowu laweczka??
LIPPI ZMIEN COS
FORZA JUVE!!!!!!!1
musimy zrobic cos zeby byc skuteczniejsi mysle ze to nie jest tylko i wylacznie wina napadu ale głownie drugiej linii - treze jest wykończeniowcem

wiec cóz zrobić ja dalbym szanse maresce w sobotnim meczu
a tak swoja droga to ciekawe jaki sklad wyjdzie na mecz z olympiakosem
czyzby znowu laweczka??
LIPPI ZMIEN COS
FORZA JUVE!!!!!!!1
- juve21
- Juventino
Kryzys napewno ,ale jak długo będzie trwał? Ciekawe co masz na myśli Martin? Niedobrze że przegrywamy z tymi zespołami z wyższej półki bo w tym momencie nie mamy co liczyć na scudetto.Kto nie wygrywa z Lazio ,Interem czy Milanem po prostu na nie nie zasługuje.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Seiru
- Juventino
Martin ty chyba nie sugerujesz że oni ten mecz........ nie to wogule nie wchodzi w grę :shock:Martin pisze:Nie chce krakac ale to moze byc cos powazniejszego. Lippi wcale wiele zmian nie robil.... Cos tu smierdzi.
Może Lippi ma jakieś inne cygara i to jest jedyne co śmierdzi.............
non mollare mai
- RadeKas
- Juventino
No niestety. Nikt mi juz nie wmowi ze to nie jest kryzys
. Cos sie zacielo i nie chce sie odciac
. Mma nadzieje ze jak najszybciej przelamiemy zla passe i wrocimy do passy wygranych :?. Ciekawi mnie tylko co jest powodem zlych meczy. Czyzby rotacja przestala dzialac :shock:. A moze to jakies bledy szkoleniowe. Juz sam nie wiem...ehhh...zeby z Olimpiakosem wywiezli punkt chociac :?

srali muszki będzie wiosna