a jednak kryzys

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 23:03

to jednak jest kryzys....
najgorsze ze nie wiadomo co mozna zrobic zeby z niego wyleźć. co sie dzieje z juve???

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
Jacexx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 23:13

Jest jeden sposób aby wyjść z kryzysu:
Koniec z kotacją składu :!: :!: :!: :!: :!: :!:

kamiljuve

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 23:20

CHYBA JEDNAK KRYZYS.LIPPI MUSI COS ZROBIC BO DOSTAC Z INTEREM TO ROZUMIEM :( ALE Z LAZIO I GALATA TO JUZ NIE :( .MIEJMY NADZIEJE ZE TO PRZELOTNE.NA POCZATKU SEZONU MYSLALEM ZE BEDZIE POTROJNA KORONA ....I MOZE TAK BYC TYLKO TRZEBA SIE SPREZYC I DAC COS Z SIEBIE BO SAM NEDVED MECZU NIE WYGRA :oops: :shock: :!: :idea: .ALE MIMO WSZYSTKO FORZA JUVE :!: :P 8) :D

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 23:25

no ja tez sie martwie jak cholera pije juz któres piwo i mam doła trzeba jak najszybciej zamazac te niekorzystne wyniki

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 23:29

Jest źle choć jeszcze nie tragicznie.... W poprzednim sezonie też mieliśmy większe straty i udało się je odrobić choć wolalbym tego schematu już więcej nie przerabiać :evil: Najgorsze jest to że nie wiem skąd się ta zniżka formy wzięła...i to całego Juve na raz... :evil:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 00:28

Jestem przerazona tym co sie dzieje z nasza druzyna. Dlaczego nagle taki spadek formy? Dlaczego pokonuja nas tak slabe druzyny jak Lazio? Przeciez nie gralismy trzecim skladem tak jak z Galata.
W przyszlym tygodniu czekaja nas dwa mecze: jeden 'o pietruszke' z Olimpiakosem (ktory nic nie zmieni ale nie wolno go zlekcewarzyc) i jeden bardzo wazny z Parma, jesli go przegramy to bedzie oznaczalo ze druzyna jest slaba i ze pilkarze powoli sie wypalaja traca zapal i forme a tego chyba nie chcemy. Co nie?
Juventusie pokaz wszystkim ze jestes druzyna ktora chce i potrafi wygrywac!
Forza Juventus!!!

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 00:32

Jestem strasznie zdenerwowany tymi ostatnimy wynikami. Nie powinien Lippi juz robic rotacji w składzie. Dac najlepszy skład i nimi grac aby podbudowali sie psychicznie i znowu uwiezyli w siebie!!!ForazJuve

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 00:35

Zenden pisze:Jestem strasznie zdenerwowany tymi ostatnimy wynikami. Nie powinien Lippi juz robic rotacji w składzie. Dac najlepszy skład i nimi grac aby podbudowali sie psychicznie i znowu uwiezyli w siebie!!!ForazJuve

Pytanie brzmi ktory sklad bedzie tym najlepszym, bo niestety ostatnio chyba zaden taki nie jest i nawet najlepsi pilkarze popelniaja fatalne bledy

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 00:49

Alexa Del Piero pisze:Jestem przerazona tym co sie dzieje z nasza druzyna. Dlaczego nagle taki spadek formy? Dlaczego pokonuja nas tak slabe druzyny jak Lazio?
Na pewno Lazio nie jest slaba druzyna, a przede wszystkim jest druzyna ktora zawsze potrafila pomieszac nam szyki i sprawic nie malo problemow.
Inna sprawa, ze juz ktorys mecz z rzedu przeciwnik wykorzystuje nasza nieudolnosc na drugiej linii. Jesli Lippi cos z tym nie zrobi to bedzie ciezko.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 00:53

Nie chce krakac ale to moze byc cos powazniejszego. Lippi wcale wiele zmian nie robil.... Cos tu smierdzi.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 01:17

:cry: Czemu?? Jak mnie to wkur... Juve zaczyna kopać wszystko co się da :cry: W czym Inter czy Lazio są lepsze od JUVE? W niczym a jednak wygrali :( Gdy w słabej dyspozycji są ALex i Pavel to już JUVE sobie nie radzi :( To smutne.Oby nasze gwiazdy jak najszybciej powróciły do swej wielkiej formy.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 01:21

Być może (mam nadzieje), że moggi wyciągnie wnioski i będziemy miec LUCIO na własność przydałby sie też stam bo w tym momencie jak powiedzial thuram : Jezeli bedziemy tracic tyle goli to mozemy pomarzyc o scudetto - czy jakos tak
musimy zrobic cos zeby byc skuteczniejsi mysle ze to nie jest tylko i wylacznie wina napadu ale głownie drugiej linii - treze jest wykończeniowcem :D jak mu sie nie poda pilki to stoi tylko i czeka
wiec cóz zrobić ja dalbym szanse maresce w sobotnim meczu
a tak swoja droga to ciekawe jaki sklad wyjdzie na mecz z olympiakosem
czyzby znowu laweczka??
LIPPI ZMIEN COS
FORZA JUVE!!!!!!!1

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 08:49

Kryzys napewno ,ale jak długo będzie trwał? Ciekawe co masz na myśli Martin? Niedobrze że przegrywamy z tymi zespołami z wyższej półki bo w tym momencie nie mamy co liczyć na scudetto.Kto nie wygrywa z Lazio ,Interem czy Milanem po prostu na nie nie zasługuje.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 10:09

Martin pisze:Nie chce krakac ale to moze byc cos powazniejszego. Lippi wcale wiele zmian nie robil.... Cos tu smierdzi.
Martin ty chyba nie sugerujesz że oni ten mecz........ nie to wogule nie wchodzi w grę :shock:
Może Lippi ma jakieś inne cygara i to jest jedyne co śmierdzi.............

non mollare mai
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 10:23

No niestety. Nikt mi juz nie wmowi ze to nie jest kryzys :(. Cos sie zacielo i nie chce sie odciac :(. Mma nadzieje ze jak najszybciej przelamiemy zla passe i wrocimy do passy wygranych :?. Ciekawi mnie tylko co jest powodem zlych meczy. Czyzby rotacja przestala dzialac :shock:. A moze to jakies bledy szkoleniowe. Juz sam nie wiem...ehhh...zeby z Olimpiakosem wywiezli punkt chociac :?

srali muszki będzie wiosna
ODPOWIEDZ