Komu być wiernym?
- Coldsoul
- Juventino
Ostatnio jeden z moich kolegów(Fan Realu) stwiedzil że gdyby Real grał z drużyna z jego miasta(Zabrze) to chciałby by Real wygral. Od tego czasu zastanawiam się komu ja bym kibicowal gdyby Juventus grał z polską drużyną. Mimo patriotyzmu wydaję mi się że wole Juventus. A kogo wy wolicie?
- Seiru
- Juventino
Jeżeli chodzi o mnie to raczej spotkanie Juve z drużyną z mojego miasta jest raczej niemożliwe (może za 3000 bo tyle trzebaby było żeby ta drużyna awansowała do I ligi
) i wogule nie bardzo interesuje mnie ten klub.....
Może bardziej gdyby Juve spotkało sie z Ruchem Chorzów, ale i tak kibicowałbym Juve....... zresztą to oczywiste

Może bardziej gdyby Juve spotkało sie z Ruchem Chorzów, ale i tak kibicowałbym Juve....... zresztą to oczywiste
non mollare mai
- Walo
- Juventino
hm....... Zastanawiałem się już kiedyś nad tym i stwierdziłem że jakby Wisła Płock grała z Juventusem napewno by wysoko przgrała . To Fakt .
Napewno chciałbym aby Juventus zagrał kiedyś w moim mieście :!:
W Płocku kibicował bym Wiśle ( głównie bo nie chciał bym dostać w du** od fanów nafciarzy ) , ale jakby Juventus strzelił gola to bym też się cieszył :!: Czasem Turyn traktuję jak swoje drugie miasto w którym nigdy nie byłem , ale o nim maże.
Turyn jest czymś takim jak Muzułmanin musi choć raz w życiu iść na pielgrzymkę do Mekki , to ja muszę pojechać do Turynu :-D
Napewno chciałbym aby Juventus zagrał kiedyś w moim mieście :!:
W Płocku kibicował bym Wiśle ( głównie bo nie chciał bym dostać w du** od fanów nafciarzy ) , ale jakby Juventus strzelił gola to bym też się cieszył :!: Czasem Turyn traktuję jak swoje drugie miasto w którym nigdy nie byłem , ale o nim maże.
Turyn jest czymś takim jak Muzułmanin musi choć raz w życiu iść na pielgrzymkę do Mekki , to ja muszę pojechać do Turynu :-D
- x_men_1988
- Juventino
Wiadomo że kibicował bym Juve , ale gdybym poszedł na legię i kobicował bym juve to nie mógłbym grać w nogę z kilegami :-D
- bblackk
- Juventino
Nie no w moim przypadku nie pozostaje mi nic inngo jak oddać głos na drużynę z mojego miasta - (L)EGIE. Złożyło się na to pare czynników:
1. Mieszkam w Warszawie
2. Chodze na mecze Legii (koledzy by mnie chyba pobbili jakby zobaczyli mnie na łuku dla gości, ale w przypadku kibiców z Turynu w loży dla VIP-ów. Tam zasiadają goście bardziej znanych drużyn Barcelona, Valnecia. Gdzie tu rónouprawnienie ;)
3. Legia to dla mnie tyle co Juve.
4. Jestem patriotą
5. Jakby Legia wygrała (jeżeli...), to momentalnie byłaby sensacją Europy i wreszcie by sie liczyła oraz była bardziej znana niż Wisła K.
Gdyby jednak Legii sie nie udało to bym tak bardzo nie płakał... W końcu Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (ale żem walnął przysłowiem ;)
1. Mieszkam w Warszawie
2. Chodze na mecze Legii (koledzy by mnie chyba pobbili jakby zobaczyli mnie na łuku dla gości, ale w przypadku kibiców z Turynu w loży dla VIP-ów. Tam zasiadają goście bardziej znanych drużyn Barcelona, Valnecia. Gdzie tu rónouprawnienie ;)
3. Legia to dla mnie tyle co Juve.
4. Jestem patriotą
5. Jakby Legia wygrała (jeżeli...), to momentalnie byłaby sensacją Europy i wreszcie by sie liczyła oraz była bardziej znana niż Wisła K.
Gdyby jednak Legii sie nie udało to bym tak bardzo nie płakał... W końcu Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (ale żem walnął przysłowiem ;)
- azzurra
- Qualità Juventina
Dla mnie ten problem nie istnieje. Mam biało - czarne serce, a na nim wypalone na złoto jedno słowo - Juve. Niczemu nie jestem tak wierna, jak właśnie temu cudownemu klubowi, a poza tym, nie muszę się nad tym pytaniem zastanawiać. Raczej mało prawdopodobne, żęby Juve zagrał z druzyną z mego miasta, bo co jakaś powstaje, to bankrutuje :?
- Desperado---ALEX
- Juventino
"W moim sercu tylko JUVE" - to wszystko mowi za siebie
:):)

- DeeJay
- Juventino
Po 6 latach jestem zrzyty tylko i wyłącznie z Juve. Mimo, że kibicuje GKSowi Tychy, chodze na ich meczy i nie jest mi obojętny los tej drużyny, to i tak "Na zawsze z Juve!!!". W moich żyła płynie biało-czarna krew, a tego zmienić już nie można.
- FORZA MILAN
- Milanista
Seiru jak mozesz niewierzyc w Górnik 09 Mysłowice??? Za kilka lat moze kilkadziesiat zdobeda Lige Mistrzow ja ci to mowie!!! Narazie musza sie utrzymac w "B" klasie :-D :-D .Skoro idziesz za Ruchem Chorzow to z jakiej dzielnicy jestes??? A jesli chodzi o to pytanie to rzecz jasna kibicowalbym Górnikowi 09.Zreszta Juventusowi bym kibicowal tylko w meczu z Realem i Manchesterem :-D :-DSeiru pisze:Jeżeli chodzi o mnie to raczej spotkanie Juve z drużyną z mojego miasta jest raczej niemożliwe (może za 3000 bo tyle trzebaby było żeby ta drużyna awansowała do I ligi) i wogule nie bardzo interesuje mnie ten klub.....
- Johnny
- Juventino
Ja mimo iż jestem warszawiakiem nie lubię Legii, Polonię teżnie dażę sympatią. Wogle polska liga mnie nie pociąga (zgadnijcie dlaczego :twisted: ). Z klubów Polski najbardziej chyba lubię Amicę Wronki (może dlatego że w nazwie mają fajnego ptaka
), a ostatnio Groclin Grodzisk (Grodzisk Wielkopolski, dumą całej Polski
). Chociaż i tak JUVE jest w moim sercu na pierwszym miejscu ( nic i nikt tego nie zmieni !!!)