Thuram:Musimy tracić mniej goli, inaczej żegnaj Scudetto
- Kebab88
- Juventino
Lilian Thuram na łamach włoskiej prasy powiedział, że jeśli Juve dalej bedzie traciło tyle goli, to już niedługo stracą szanse na Scudetto!!! Powiedział równiesz, że muszą poprawić swoją grę w defensywie, ale czy to się uda??? Takie pytanie sobie zadaje chyba każdy fan Juve!!!
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2003, 16:18 przez Kebab88, łącznie zmieniany 2 razy.
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- bblackk
- Juventino
No to Thuram odkrył Ameryke ;).... Tracić mniej goli (łatwo powiedzieć), to fakt z takim współczynnikiem traconych bramek o Scudetto nie ma co marzyć, a LM to wręcz rzecz nie osiągalna. Trzeba być tak samo dobrym w ataku jak i w defensywie jeżeli chce sie wygrywać i zdobywać trofea. Juve nad obroną musi popracować, przydałby się dodatkowo jakiś transfer.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Noi Thuram ma racje jesli bedą tak tracic w kazdym meczu bramki to bedzie zle noi co najgorsze przez te straty mozemy pozegnac sie z mistrzem Włoch 

- kouba
- Qualità Juventino
ja właściwie nie wiem czemu tak dużi Nam bramek strzelają. Kiedys czytałem, jak sie chyba Zambrotta wypowiadał, że Juve tak duzo bramke traci, bo zmienili sytl gry na bardziej ofensywny. To by sie zgadzało, bo strzela więcej bramke, ale czy tak duża strata bramek przez Juve to jest skutek uboczny 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Lilian ma całkowitą razję i uwarzam że musimy tracić o wiele bramek mniej, więkrzość tracimy bo błędachw defensywie. Trzeba sprowadzić Lucio albo Ferrrariego albo obu bo inaczej chyba bedziemy cały czas tyle tracić.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Na JP jest ten sam news ale inaczej przetłumaczony i nie pisze, że Thuram powiedział, iż tracenie dużej ilości goli możem mieć skutek na nie zdobycie przez nas Scudetto :?
Lecz zgadzam się z Lilianem, naprawdę tracimy zbyt dużo goli. Pamiętam jak większość mówiła, to co ważne, że strzelamy więcej. No to teraz widzimy. Tracimy gole niestrzelamy i nawet nie możemy zremisować.
Ja tam paniki nie sieję 8) 2 wpadki o niczym nieświadczą. Ale wiem, że w przeciewieństwie do 2 poprzednich sezonów, nasza defensywa nie będzie najlepsza :?
Lecz zgadzam się z Lilianem, naprawdę tracimy zbyt dużo goli. Pamiętam jak większość mówiła, to co ważne, że strzelamy więcej. No to teraz widzimy. Tracimy gole niestrzelamy i nawet nie możemy zremisować.
Ja tam paniki nie sieję 8) 2 wpadki o niczym nieświadczą. Ale wiem, że w przeciewieństwie do 2 poprzednich sezonów, nasza defensywa nie będzie najlepsza :?

- darel
- Juventino
To prawda, że tracimy za duzo bramek, lecz w tym sezonie także duzo więcej ich strzelamy. Ja nie widze tutaj niczego, co mogłoby przeszkodzic nam w zdobyciu Scudetto. W piłce nożnej chodzi przecież o to, by strzelić więcej bramek niz stracic. Na razie nam to sie udaje ( nie mówie o 2 ostatnich meczach). To jednak nie zmienia faktu, że przydałoby sie wzmocnic obrone.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Dionizos
- Juventino
Jezuuu! Człowieku, blagam Cię naucz sie pisac po Polsku! Więkrzosc, uwarzam, to naprawde takie trudne słowa? Jezeli jestes dyslektykiem czy jakims tam innym dys , to zanim napiszesz trudne dla Ciebie slowo, postaraj sie sprawdzic je w slowniku. To naprawde nie boli! A poza tym to chyba normalne, że bramki traci sie po bledach w obronie.... 8)ADAMJUVENTUSPL pisze:Lilian ma całkowitą razję i uwarzam że musimy tracić o wiele bramek mniej, więkrzość tracimy bo błędachw defensywie. Trzeba sprowadzić Lucio albo Ferrrariego albo obu bo inaczej chyba bedziemy cały czas tyle tracić.
- juve21
- Juventino
Sam się zastanawiam czy te bramki tracimy przez zbyt ofensywną grę czy może przez coś innego? Trzeba coś s tym fantem zrobic bo inaczej słowa Thurama okażą się prorocze :?
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie