Najładniejsza bramka Juve w tym sezonie
- juve21
- Juventino
Identyko myslę:) Bramka Di Viao była cudownej urody ,ale ta bramka Nedveda też niczego sobie:)Yari pisze:Wg mnie zdecydowanie bramka Di vaio z milanem. Ale tuż za nią jest brameczka pavla z brescią.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Desperado---ALEX
- Juventino
Bramka Di Vaio z Milanem jest najpiekniejsza :!:
- rdk
- Juventino
Na pierwszym miejscu stawiam MARCO DI VAIO i tą jego po prostu fenomenalną bramę z Milanem :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Druga to bramka DEL PIERO z wolniaka, a trzecia NEDVEDA z Brescią :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wiem, że na canal+niebieski, będzie retransmisja o 23 z czymś.Samsung pisze:SORRY MAM PYTANIE CZY GDZIEŚ BEDZIE TRANSMITOWANY MECZ JUVE Z LAZIO
Co do tematu. 1 miejsce dzielą moim zdaniem 2 gole. Di Vaio z Milanem i Nedved z Brescią. Lecz gol marco był o wiele cenniejszy.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Oczywiście Di Vaio strzelił najpiekniejszą ale bramki Nedveda wiele nie ustępują, też były cudne.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero