Maresca chwalony przez Lippiego!!!
- Kebab88
- Juventino
Jak donosi włoska prasa Marcello Lippi bardzo chwali sobie grę Enzo Maresci po meczu z Galatasaray!!! Uważa, że był najlepszym piłkarzem Juve podczas meczu z GALATĄ i ma nadzieje, że będzie takie mecze rozgrywał często!!! Być może dostanie swoją szansę w najbliższych ligowych meczach??!! W zeszłym sezonie, kiedy grał w Piacenzie błyszczał przez cały sezon, ale jego Piacenza niestety spadła do Serie B!!!
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- DeeJay
- Juventino
Chyba mam coś z Lippiego, bo o dziwo też zauwazyłem jego dobrą grę
Grał dobrze, momentami nawet bardzo dobrze. Gra jednak za mało a jeśli dostanie szanse nie zawsze do samego końca to wykożystuje.
- Reggie
- Juventino
Należą mu się słowa pochwały, ale to jednak Davids był najlepszym zawodnikiem w Juve, po raz pierwszy widziałem grę Maresci i szczerze mówiąc wyobrażałem go sobie gorzej :-D
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja już dawno zwracałem uwagę na tego piłkarza, jeszcze przed wyporzyczeniem do Piacenzy, mam nadzieję że będzie się jeszcze długo rozwijał i może utworzy świetny duet z Appiahem który jest również młody.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to należą mu się wielka słowa pochwały! Podobno naprawdę rozegrał dobre spotkanie. Bardzo cieszy, że nasz młody zawodnik rozwija się tak szybko i w dobrym kierunku. To naprawdę świetny pomocnik. Szkoda, że gra mało no ale Lippi mając do dyspoizycji takich piłkarzy wiadomo iż posadzi Enzo na ławce. Aczkolwiek system rotacji i tak pozwala mu grać dość często.

- kouba
- Qualità Juventino
troche szkoda że Enzo praktycznie zawsze siedzi na ławie, teraz miał szanse sie pokazać i ją nie zamarnował
Są w Juve lepsi zawodnicy i przez to Maresca nie ma szans więcej na gre
Podobnie jest z Di Vaio, wielka forma, a siedzi na łąwie więcej niż gra 

- rdk
- Juventino
No, MARESCA pokazał w tym meczu jak się gra w piłkę, uważam, że on w następnym sezonie może się przebije do pierwszego składu, mam wielką nadzieję, jak on będzie tak dalej grał, to będzie po prostu W######## :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!