Zambrotta gotów do gry!!!!!!!!!!!!!!!
- Kebab88
- Juventino
Jak twierdzą lekarze Juventusu, Gianluca Zambrotta powinien się wyleczyć do meczu z Lazio i zagrać od pierwszych minut (nie zagra Birindelli z powodu grypy!!!). Czy to może znaczyć, że kryzys Juve się skończył, mam nadzieje, że tak!!! Przypomne, że kryzys Juve się zaczął wraz z kontuzją Zambrotty i powrotem Alexa na boisko!!! Tylko co ma większe znaczenie???? Mam nadzieje, że to jest powrót Zambrotty!!!
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2003, 17:39 przez Kebab88, łącznie zmieniany 1 raz.
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- Yari
- Juventino
BIGGI pisze:No i znowu jako PRZYKLEJONY dałeś !!
To dobrze że wraca Zambrotta, jest to obecnie ważny punkt obrony Juve, która ostatnio sie nie popisuje. FORZA ZAMBROTTA !!
a ja sądze że wzrośnie bardziej nasz ofensywa:):). Ale oczywiście w obronie Gianluca też jest the best.
- montero
- Juventino
Ludzie co wy pieprzycie, nie ma zednego kryzysu. Z Interem mieli gorszy dzien a z Galatasaray grali drugi garniturem i gdyby nie Di Vaio to bylo by 3 0 co najmniej. Nie ma co sie martwic, teraz znow beda wymiatac...
- Reggie
- Juventino
Mam nadzieję że powrót Gianluci coś da i otrząśniemy się z tego kryzysu
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- juve21
- Juventino
Nie wiem czemu wszyscy się tak cieszą że wzmocni on naszą obrone.Przecież jeśli dobrze pamiętam to Zambi jako nominalny pomocnik nie zawsze dobrze sobie radził z obroną.Nie umniejsza to faktu że bardzo jest nam potrzebny.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ale ostatnio jest wystawiany na obrone i bardzo dobrze sobie na niej radzi. Sam stwierdził że jest mu bez znaczenia czy gra jako obronca czy jako pomocnik.juve21 pisze:Nie wiem czemu wszyscy się tak cieszą że wzmocni on naszą obrone.Przecież jeśli dobrze pamiętam to Zambi jako nominalny pomocnik nie zawsze dobrze sobie radził z obroną.Nie umniejsza to faktu że bardzo jest nam potrzebny.
- Mania
- Juventino
Jak dla mnie może grać nawet jako napastnik czy bramkarz- Forza Zambrottajuve21 napisał:
Nie wiem czemu wszyscy się tak cieszą że wzmocni on naszą obrone.Przecież jeśli dobrze pamiętam to Zambi jako nominalny pomocnik nie zawsze dobrze sobie radził z obroną.Nie umniejsza to faktu że bardzo jest nam potrzebny.
Ale ostatnio jest wystawiany na obrone i bardzo dobrze sobie na niej radzi. Sam stwierdził że jest mu bez znaczenia czy gra jako obronca czy jako pomocnik.

Agnieszka
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To bardzo dobra informacja. Gianluca to wspaniały zawodnik i myślę, że udokumentuje to już mecz z Lazio. To bardzo silne ogniwo naszego zespołu. Wszechstronny i uniwersalny zawodnik. Bez niego napewno nie szło nam zadobrze. Liczę , że bardzo wzmocni naszą formację obronną, która ostanio sie nie popisuje.