Galata 2-0 Juve

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:00

W 1. połowie mielismy 6 dogodnych sytuacji w tym TRZY 100%-towe. OCZYWISCIE ich nie wykorzystaliśmy. W drugiej gol dla Galaty i bicie głową w mur, w doliczonym czasie gry Sukur ponownie strzelił.....zaczyna mnie to drażnić :evil:

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:05

kur.. czemu Lippi wystawil rezerwe mowilem zeby wystawil najlepszy sklad chcial rezerwe i teraz ma jazeli ktos mi teraz powie ze Di Vaio ma grac w podstawie to wysmieje rozumiem zmarnowac jedną 100% sytuacje ale dwie to juz przesada to doslownie smiac mi sie chcialo jak patrzalem na to jak zawodnicy Galata udają i chcą wyłuskać czas

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:11

Dwa przegrane mecze z rzędu... Niezbyt to imponujący wynik, miejmy nadzieję że wkrótce się poprawią- i w końcu zobaczymy drużynę taką, jaka grała w rewanżu z realem, nie tą która wybiegła na boisko w finale Ligi Mistrzów... Jak na razie zasługują tylko na jak najwyższą krytykę, najwyższy czas by się zreahbilitować :evil:

behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

panowie bez paniki...

wake up! catch the rising sun!
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Eee...tam...Dał luz pierwszej 11 pograli dublerzy i wyszło że jednak nie są tacy dobrzy jak to z boku wyglądało... Dobrze nie jest ale nie ma co robić dramatu mecz był właściwie o pietruchę a dzięki wygranej Galaty to nikt nie może być pewny tego drugiego miejsca w grupie.. :twisted:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:14

tylko żeby nie było tak jak po meczu z Interem :!: bo to do niczego nie doprowadzi :!: stało sie, jeszcze awnsujemy z pierwszego miejsca, nie bójcie sie :wink: ważne ze stwarzali sytuacje, bo z Interm tego brakowało :? a że nie mieli szczęscia to juz druga sprawa, kiedy indziej będą go mieli więcej :!: :D

nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:17

Jakbysmy wykorzystali przynajmniej 1 z chyba 6 dogodnych sutyacji to mecz by sie inaczej ulozyl a tak lipa!! Lippi najpierw gada ze chce 1 miejsce w grupie a potem wystawia rezerwy

!!! JUVENTUS TURYN !!!
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:17

No coż taka jest piłka Galata wygrało niesasłużenie

uffffff dobrze ze niepojechałem na mecz

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Skoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:20

Kur.. jak ja nie lubię jak moja miłośc przegrywa. Cały jutrzejszy dzień będzie smutny. A tak w ogóle dlaczego kur.. Aleks nie grał.:( :( :( :( Szanuje Lippiego za jego talent trenerski, ale to hańba by Aleks nie grał w tym meczu chociaż nie był to bardzo ważny mecz, ponieważ każdy już wie kto wyjdzie z grupy i KTÓRY KLUB ZASŁUGUJE NA TAK ZASZCZYTNY PUCHAAR MISTRZOW. Każdy kto się interesuje piłką nożną to wie że NAJLEPSZY JEST JUVENTUS TURYN. To tyle.

JUVE4EVER
PAVEL NEDVED RULES

dongiacomo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:30

Panowie spokojnie!!...kiedys trzeba odpoczac.jak beda grali na maxa caly czas to padna! z glowa tez trzeba grac.Najwazniejsze byc wysoko,apozniej wlaczyc dopalacze i niech reszta plecy nam oglada!!!!!:)

dongiacomo
Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:44

chyba najgorzej to i tak zagrala obrona. trzeba kogos nowego (lucio poukladal by troche tyły), bo dostajemy takie bramki w tym sezonie, o stracie ktorych nawet w najgorszych snach bysmy nie pomysleli.

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2003, 23:56

Bartas_01 pisze:kur.. czemu Lippi wystawil rezerwe mowilem zeby wystawil najlepszy sklad chcial rezerwe i teraz ma jazeli ktos mi teraz powie ze Di Vaio ma grac w podstawie to wysmieje rozumiem zmarnowac jedną 100% sytuacje ale dwie to juz przesada to doslownie smiac mi sie chcialo jak patrzalem na to jak zawodnicy Galata udają i chcą wyłuskać czas
aha, wystawiac najlepszy sklad i ryzykowac kontuzjami w meczu o co? - o nic. Moim zdaniem Lippi dobrze zrobil wystawiajac rezerwe, przegralismy? - i co z tego? Rozumiem, nikt z obecnych tu fanow nie lubi widziec przegrywajacego Juve, ale przeciez 2-ga runde juz mamy, wiec trzeba dac pograc graczom, ktorzy rzadziej maja okazje wystepowac, a to byla dla nich swietna okazja do sprawdzenia wlasnej dyspozycji. Przed nami trudniejsze mecze w lidze, wiec nie widze sensu, po co trener mialby dzis wystawiac najsilniejsze ustawienie, dobrze ze pograli sobie dzis Maresca, Davids i Miccoli

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
dongiacomo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 00:05

To co pisze ...KwiAtek...to szczera prawda,zgadzam sie w 100%. PS.widze ze nalezymy do tego samego Fanclubu:)

dongiacomo
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 00:39

behemot pisze:panowie bez paniki...
Najlepszy tekst jaki tu widzialem :D Behemot ma rację ,z czego tu robiś panikę.Mamy mały kryzysik ,ale zobaczycie że on szybko minie.Nasi zawodnicy nie mieli dziś motywacji aby wtgrac ,ale jestem pewnie że w meczu z Lazio spiszą się już lepiej.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2003, 03:20

Mnie sie pierwsza polowa podobala, ladna gra, akcje podbramkowe gorzej, ze zero skutecznosci ale nie mozna powiedziec , ze grali zle. Co ciekawe to w tym meczu (w 1 pol) pod wzgledem motywacji to Juve robilo za Galata a Galata za Juve. W drugiej juz bylo gorzej, mysle, ze duzy wplyw miala tez publika (ciekawe co by sie dzialo gdyby grali w Turcji :shock: ). Tak czy inaczej nie mozna bylo wymagac cudow od rezerw a wiadomo bylo, ze Galata nie popusci.

Zablokowany