Kto powinien opuścić Juventus???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:39

Juventus powinien zająć się odmłodzeniem obrony, bowiem tracą strasznie dużo goli. Ale kto popełnia najwięcej błędów??? Montero, Birindelli, Camoranesi, a może Legrottaglie??? Jednak nie wyobrażam sobie Juventusu bez Del Piero, Nedveda, Buffona czy Zambrotty!!! Również Benjamin Owuadja, Di Vaio i Miccoli powinni dostawać szanse. Więc może powinien odejść Trezeguet, aby nie zabierać miejsca lepszym!!! Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat, bo ja uważam, że niektórzy grają za nazwisko!!!

ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 15:05

Nikt. Niech tak będzie jak powiedzaiłem. Amen. :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 18:56

Ja jestem jedynie za sprowadzeniem Lucio, a jeżeli Treze miałby odejść to tylko za Henry'ego. No ijeszcze może Jankulovski.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
janusz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:14

ja nie chce aby odszedł davids bo go fest lubia a niech odejdzie ...... wsumie wszystkich lubie. a chciałbym w juve ..... piresa

liczy sie hip hop juventus i górnik zabrze
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:14

Absolutnie nikt nie może odejść! To wszyscy są wspaniali piłkarze, ale nie można od nich wymagać, że zawsze będą grać idealnie. Przecież są tylko ludźmi. Każdy może mieć gorszy dzień albo zwyczajnego pecha. Natomiast nie mam nic przeciwko pozyskaniu kogoś nowego. Miejsce w drużynie jest, a konkurencja może przynieść tylko pozytywny efekt.

Obrazek
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:20

Nie no od wywalania piłkarzy po wczorajszym meczu to jestem daleki......
To był wypadek, w tym dniu Inter był niedopokonania.
A pozatym takimi spekulacjami i tak Trezegueta nie zwolnicie :D

Moja odpowiedź:Wszyscy zostają, przychodzi Lucio

non mollare mai
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:25

Wszyscyyyyy!!!!!!!!!!!! Zaczynajac od Benjamina a konczac na Ferrarze. Wszyscy bez wyjatku!!!!!!!!! Nie ma litosci!!!!!!!!!!! Przeciez przez nich przegralismy az 1 :!: :!: (slownie: jeden) mecz w calym sezonie!!!!!!! Toz to skandal!!!!!!!!!!! Tak nie moze byc!!!!!! Wywalis wszystkich!!!!!!! A na ich miejsce sprowadzic Bekusia, bez Bekusia byc nie moze!!!! Inni sa nie wazni!!!!! Jak bedzie Bekus to juz wiecej nie przegramy az 1 :!: :!: meczu w ciagu 3 miesiecy!!!!

srali muszki będzie wiosna
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:29

Co za temat. Oczywiście powiem to co wszyscy. Nikt nie ma odejść z Juve. Ludzie , jeden mecz przegrany w tym sezonie i już ktoś chce kogoś wywalać na zbity pysk.:):) ech.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:34

RadeKas pisze:Wszyscyyyyy!!!!!!!!!!!! Zaczynajac od Benjamina a konczac na Ferrarze. Wszyscy bez wyjatku!!!!!!!!! Nie ma litosci!!!!!!!!!!! Przeciez przez nich przegralismy az 1 :!: :!: (slownie: jeden) mecz w calym sezonie!!!!!!! Toz to skandal!!!!!!!!!!! Tak nie moze byc!!!!!! Wywalis wszystkich!!!!!!! A na ich miejsce sprowadzic Bekusia, bez Bekusia byc nie moze!!!! Inni sa nie wazni!!!!! Jak bedzie Bekus to juz wiecej nie przegramy az 1 :!: :!: meczu w ciagu 3 miesiecy!!!!
Z tym Bekusiem to nie jest glupi pomysl. Gośc jest mlody, zdolny i odznaczyl sie juz dla Imperium Brytyjskiego :wink: . A tak serio to ostatnim sukcesie naszej defensywy, sklaniam sie coraz bardziej w stone Ferarriego.

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:36

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem jedynie za sprowadzeniem Lucio, a jeżeli Treze miałby odejść to tylko za Henry'ego. No ijeszcze może Jankulovski.
Chyba żartujesz?? Przecież Henry nie sprawdził się już w Juve ,więc chcesz go jeszce raz sprowadzać!!! Za treze widzę ja tylko Van Nisterloya.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:40

Dionizos pisze:Z tym Bekusiem to nie jest glupi pomysl. Gośc jest mlody, zdolny i odznaczyl sie juz dla Imperium Brytyjskiego :wink: .
I do tego jest piękny :lol:
Dionizos pisze:A tak serio to ostatnim sukcesie naszej defensywy, sklaniam sie coraz bardziej w stone Ferarriego.
Ferrari też by się przydał. Ale dla mnie numer jeden to nadal Lucio.

Obrazek
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:45

Yari napisał:
Co za temat. Oczywiście powiem to co wszyscy. Nikt nie ma odejść z Juve. Ludzie , jeden mecz przegrany w tym sezonie i już ktoś chce kogoś wywalać na zbity pysk. ech.
Właśnie, całkowicie się z tobą zgadzam, przecież to tylko jeden mecz, no może jedynie przyjść jakiś obrońca:Lucio, Ferrari :?

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:50

juve21 pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem jedynie za sprowadzeniem Lucio, a jeżeli Treze miałby odejść to tylko za Henry'ego. No ijeszcze może Jankulovski.
Chyba żartujesz?? Przecież Henry nie sprawdził się już w Juve ,więc chcesz go jeszce raz sprowadzać!!! Za treze widzę ja tylko Van Nisterloya.
to co ty bys chciał non stopa wygrywac wiem ze od juve mozna bardzo duzo wymagac i jestemy wszyscy załamani ale juve niemoze non stop wygrywac

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 19:59

Ja mysle ze powinni sprzedac wszystkich a wziac do druzyny nas z JP... Martina dalibysmy na trenera, on by sie dobrze spisal w tej roli :D :D
A co do Trezega, to kto jest lepszy i mlodszy od niego???

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 20:12

Wszyscy powini zostac, bo to wspaniali ludzie :!: :!: :!: A sprowadzac młodych utalentowanych sprawdzajacych sie chłopcow niech ucza sie od starszych Forza Bianconeri :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ