Kto powinien opuścić Juventus???
- Kebab88
- Juventino
Juventus powinien zająć się odmłodzeniem obrony, bowiem tracą strasznie dużo goli. Ale kto popełnia najwięcej błędów??? Montero, Birindelli, Camoranesi, a może Legrottaglie??? Jednak nie wyobrażam sobie Juventusu bez Del Piero, Nedveda, Buffona czy Zambrotty!!! Również Benjamin Owuadja, Di Vaio i Miccoli powinni dostawać szanse. Więc może powinien odejść Trezeguet, aby nie zabierać miejsca lepszym!!! Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat, bo ja uważam, że niektórzy grają za nazwisko!!!
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja jestem jedynie za sprowadzeniem Lucio, a jeżeli Treze miałby odejść to tylko za Henry'ego. No ijeszcze może Jankulovski.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- swiergot
- Juventino
Absolutnie nikt nie może odejść! To wszyscy są wspaniali piłkarze, ale nie można od nich wymagać, że zawsze będą grać idealnie. Przecież są tylko ludźmi. Każdy może mieć gorszy dzień albo zwyczajnego pecha. Natomiast nie mam nic przeciwko pozyskaniu kogoś nowego. Miejsce w drużynie jest, a konkurencja może przynieść tylko pozytywny efekt.

- Seiru
- Juventino
Nie no od wywalania piłkarzy po wczorajszym meczu to jestem daleki......
To był wypadek, w tym dniu Inter był niedopokonania.
A pozatym takimi spekulacjami i tak Trezegueta nie zwolnicie
Moja odpowiedź:Wszyscy zostają, przychodzi Lucio
To był wypadek, w tym dniu Inter był niedopokonania.
A pozatym takimi spekulacjami i tak Trezegueta nie zwolnicie

Moja odpowiedź:Wszyscy zostają, przychodzi Lucio
non mollare mai
- RadeKas
- Juventino
Wszyscyyyyy!!!!!!!!!!!! Zaczynajac od Benjamina a konczac na Ferrarze. Wszyscy bez wyjatku!!!!!!!!! Nie ma litosci!!!!!!!!!!! Przeciez przez nich przegralismy az 1 :!: :!: (slownie: jeden) mecz w calym sezonie!!!!!!! Toz to skandal!!!!!!!!!!! Tak nie moze byc!!!!!! Wywalis wszystkich!!!!!!! A na ich miejsce sprowadzic Bekusia, bez Bekusia byc nie moze!!!! Inni sa nie wazni!!!!! Jak bedzie Bekus to juz wiecej nie przegramy az 1 :!: :!: meczu w ciagu 3 miesiecy!!!!
srali muszki będzie wiosna
- Dionizos
- Juventino
Z tym Bekusiem to nie jest glupi pomysl. Gośc jest mlody, zdolny i odznaczyl sie juz dla Imperium BrytyjskiegoRadeKas pisze:Wszyscyyyyy!!!!!!!!!!!! Zaczynajac od Benjamina a konczac na Ferrarze. Wszyscy bez wyjatku!!!!!!!!! Nie ma litosci!!!!!!!!!!! Przeciez przez nich przegralismy az 1 :!: :!: (slownie: jeden) mecz w calym sezonie!!!!!!! Toz to skandal!!!!!!!!!!! Tak nie moze byc!!!!!! Wywalis wszystkich!!!!!!! A na ich miejsce sprowadzic Bekusia, bez Bekusia byc nie moze!!!! Inni sa nie wazni!!!!! Jak bedzie Bekus to juz wiecej nie przegramy az 1 :!: :!: meczu w ciagu 3 miesiecy!!!!
- juve21
- Juventino
Chyba żartujesz?? Przecież Henry nie sprawdził się już w Juve ,więc chcesz go jeszce raz sprowadzać!!! Za treze widzę ja tylko Van Nisterloya.ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem jedynie za sprowadzeniem Lucio, a jeżeli Treze miałby odejść to tylko za Henry'ego. No ijeszcze może Jankulovski.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- swiergot
- Juventino
I do tego jest piękny :lol:Dionizos pisze:Z tym Bekusiem to nie jest glupi pomysl. Gośc jest mlody, zdolny i odznaczyl sie juz dla Imperium Brytyjskiego.
Ferrari też by się przydał. Ale dla mnie numer jeden to nadal Lucio.Dionizos pisze:A tak serio to ostatnim sukcesie naszej defensywy, sklaniam sie coraz bardziej w stone Ferarriego.

- rdk
- Juventino
Właśnie, całkowicie się z tobą zgadzam, przecież to tylko jeden mecz, no może jedynie przyjść jakiś obrońca:Lucio, Ferrari :?Yari napisał:
Co za temat. Oczywiście powiem to co wszyscy. Nikt nie ma odejść z Juve. Ludzie , jeden mecz przegrany w tym sezonie i już ktoś chce kogoś wywalać na zbity pysk. ech.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Noodels
- Juventino
to co ty bys chciał non stopa wygrywac wiem ze od juve mozna bardzo duzo wymagac i jestemy wszyscy załamani ale juve niemoze non stop wygrywacjuve21 pisze:Chyba żartujesz?? Przecież Henry nie sprawdził się już w Juve ,więc chcesz go jeszce raz sprowadzać!!! Za treze widzę ja tylko Van Nisterloya.ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem jedynie za sprowadzeniem Lucio, a jeżeli Treze miałby odejść to tylko za Henry'ego. No ijeszcze może Jankulovski.
- Shadow_Alex
- Juventino
Ja mysle ze powinni sprzedac wszystkich a wziac do druzyny nas z JP... Martina dalibysmy na trenera, on by sie dobrze spisal w tej roli
A co do Trezega, to kto jest lepszy i mlodszy od niego???

A co do Trezega, to kto jest lepszy i mlodszy od niego???
- Desperado---ALEX
- Juventino
Wszyscy powini zostac, bo to wspaniali ludzie :!: :!: :!: A sprowadzac młodych utalentowanych sprawdzajacych sie chłopcow niech ucza sie od starszych Forza Bianconeri :!: :!: :!: