trezeguet
- Korot
- Juventino
To juz koniec mojej cierpliwosci. Trezegol powinien odejsc. nie warto tzrymac zawodnika ktory nie daje zadnego pozytku druzynie. moze i umie strzelic pare bramek, ale nic wiecej. zadnego podania, zadnego wyjscia na pozycje. pilka odbija sie od niego jak od drewnianego dziadka. skacze jak jakis pajac do pilki, zawsze przegrywa, a pretensje ma oczywiscie najwieksze do wszytskich. nie mowie ze nie jest dobry, tylko ze w naszym klubie powinien grac zawodnik ktory umie wiecej. do tego lippi zamiast zdjac go w meczu z interem, zdejmuje nedveda i camora(ktory jako jedyny gral cos w meczu).stac nas na jakiegos innego, naprawde dobrego gracza. a ten jeszcze chce zeby mu dac 2 razy wiekszy kontrakt. ciekawe za co. ja go zawsze lubilem, tak jak wy, ale wiem ze mowie to co wiekszosc z was tez czuje. w tak wielkim zespole powinien grac wielki pilkarz.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Łucja
- Juventino
Musze przyznac to bylo mocne... ale pomysl treze strzelil dla juve wiele bramek i ciagle to robi moze i jest gorzej wyszkolony technicznie od swoich kolegow z druzyny ale jest bardzo cennym zawodnikiem, ponieważ jest dosyc skuteczny i moze nie jest obdarzony silnym strzalem czy umiejetnoscią dobrego dryblingu za to ma zmysl jaki posiada snajpera jaki Bóg obdarzyl niewielu. Moim skromnym zdaniem powinnismy zastanowic sie nad pozbyciem sie Zalayety i nabyciem jakiegos zdolnego mlodego napstnika, ale sprzedaz trezegola nie wchodzi w rachube. FORZA JUVE!!
- kouba
- Qualità Juventino
właściwie to nie wiem co mam o tym myśleć....Jak był temat o zamianie na van nisterlooya to ja byłym za, więc może trzeba było by zrobić małą zamiane. Albo postawić Go jakiś czas na ławce, a niech gra Di Vaio.
- a_JaH_fu
- Juventino
A ja uwazam, ze troche przesadzacie. Na pewno sila ofensywna naszego zespolu prezentuje sie wysmienicie i mysle, ze nie tutaj lezy problem. Teezegeut faktycznie troche spuscil z tonu w porownaniu z sezonem 2001/02, gdzie zdobyl korone krola strzelcow ligi, ale to wciaz ten sam zawodnik, ktorego nie mozna spisywac na straty z powodu kilku bladych meczy. Przyjdzie i na niego pora.
Ave Juve 

- juve21
- Juventino
Właśnie ,mysle tak samo.Di Viao powinien grać za Trezeguet ,a on niech najwyżej wchodzi w drugiej polowie.Tez nie wiem co mam myśleć o jego formie ,jeszce sezon temu był skuteczniejszy ,teraz gdzieś stracił ten błysk :?kouba pisze:właściwie to nie wiem co mam o tym myśleć....Jak był temat o zamianie na van nisterlooya to ja byłym za, więc może trzeba było by zrobić małą zamiane. Albo postawić Go jakiś czas na ławce, a niech gra Di Vaio.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Yari
- Juventino
Masz troszke racji. Trezegeut jest jak van nistelroy , czekać na okazje do strzelenia gola. Tyle że David często marnuje te okazje. Ale czasami nawet w niemożliwej do oddania strzału sytuacji potrafi strzelić gola. Popieram Koube , niech Di Vaio zagra. Może to nie jest pozycja Marco ale warto spróbować.
- Seiru
- Juventino
Może macie racje że Marco powinien przez pewien czas zagrać za Treze.
Mimo to to jest nadal jeden z najlepszych napastnikówm we Włoszech..
Może trzeba mu dać jeszcze trochę czasu.
Jedno jest pewne David musi zostać
Mimo to to jest nadal jeden z najlepszych napastnikówm we Włoszech..
Może trzeba mu dać jeszcze trochę czasu.
Jedno jest pewne David musi zostać
non mollare mai
- kibic_juve
- Juventino
SZKODA MI TREZE PRZECIEŻ TO BARDZO DOBRY SNAJPER POKAZAŁ TO NIERAZ ALE COŚ NIEUMIE UTRZYMAĆ STAŁEJ FORMY. MOIM ZDANIEM LIPPI POWINIEN SIĘ ZASTANOWIĆ CZY NIEDAĆ SZANSY DI VAIO. TZN ŻE TREZE BYŁBY JEGO ZMIENNIKIEM CHOCIAŻ NIEWIEM CZY TO BY MU SIĘ SPODOBAŁO :? ALE WIEM JEDNO INZAGHI BYŁ LEPSZY

- RadeKas
- Juventino
Wiecie co. TO rownie dobrze mozecie mowic zeby Nedved odszedl. Bo on przeciez tez zagral fatalnie w meczu. Zrozumcie ze cala druzyna zagrala jak A klasa :roll:. Nie mozna nikogo obwiniac za ta porazke, bo zawiedli wszyscy, moze oprocz Buffona.
ps. Camor akurat gral beznadziejnie, byl pierwszym do zmiany i Lippi tez to zauwazyl.
ps. Camor akurat gral beznadziejnie, byl pierwszym do zmiany i Lippi tez to zauwazyl.
srali muszki będzie wiosna
- DeeJay
- Juventino
Całkowice jestem ZA Dionizosem. Powiem po prostu, że jesteście śmieszni. Fakt faktem, że Trezeguet był niewidoczny przez niemal całe spotkanie. Ale to CAŁA DRUŻYNA grała fatalnie! Treze od początku sezonu nie prezentuje formy, którą miał przed sezonem czy dwoma. Ale jakoś jak Juventus wygrywał to Treze był cacy. A teraz zagrali tragicznie, to najlepiej znaleźć kozła ofiernego i go wyrzucić. Przecież to śmieszne.Dionizos pisze:Po jednym meczu nie mozna wydawac takich sadow. Prawda, że Trez zagral katastrofalnie. Jest strasznie nieskuteczny. W ciezkich meczach zawodzi. Ale nie mozemy go ot tak wykopsac na bruk.
Wogóle, widze że co po niektórzy nie mają tu żadnego szacunku i wyczucia taktu. Pamiętajcie, że to głównie dzięki bramkom Treze zdobyliśmy dwa ostatnie scudetto. I choćby właśnie przez to należy mu dać szanse na przełamanie, a nie wyrzucać go z klubu. Jeszcze wiele dla nas zrobi!
- wErOn
- Juventino
Mówisz tak bo przegraliśmy, ale jak wygrywamy to "treze the best" bosz jak można byc taką lamą ?. Przyzwyczailiście sie juz do tego ze każdy mecz wygrywamy ?!. To tak jak z Małyszem- jak wygrywa to jest super, ale jak już nie ma formy to frajer. N/C !
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ironek
- Juventino
Gadasz głupoty, zgadzam się z przedmówcami. Beznadziejne jest takie gadanie. Właśnie w takich momentach jak drużyna przegrywa widać kto jest prawdziwym kibicem, a kto szują, która tylko udaje kibica.
A dzisiaj co???? Wiesz co z Ciebie to jest ....................................................................... A nie kibic.
Taa, tylko wczoraj było co innego: "ALEX ty........., "Del Piero szykuj kontrakt z regginą", "Del Piero wołają cie z szatni".Dionizos pisze:Po jednym meczu nie mozna wydawac takich sadow. Prawda, że Trez zagral katastrofalnie. Jest strasznie nieskuteczny. W ciezkich meczach zawodzi. Ale nie mozemy go ot tak wykopsac na bruk.
A dzisiaj co???? Wiesz co z Ciebie to jest ....................................................................... A nie kibic.