11 kolejka Serie A
- DeeJay
- Juventino
Mam nadzieje, że kogoś zainteresuje ten temat:
Serie A 18:00 Siena - : - Lazio
Siena radzi sobie ze zmiennymi efektami, jednak pokazała we wcześniejszych meczach, że jest mocnym ligowym średniakiem, który nie walczy o najwyższe laury, ale i nie musi się zbytnio wysilać, aby utrzymać w lidze. We wtorek Siena nie stawiła oporu w Pucharze Włoch, grającemu w głębokich rezerwach Juventusowi. Lazio w lidze radzi sobie dobrze. Będą chcieli pewnie odbić niepowodzenie w LM. Licze jednak, na remis.
1-1
Serie A 20:30 Juventus - : - Inter
O tym meczu jest osobny post, więc podam tylko typ.
2-0
Serie A 15:00 Milan - : - Modena
Modena pokazała, że w tym sezonie radzi sobie dobrze o czym świadczy 8 miejsce w tabeli. Nie zdołali jednak przed tygodniem przeciwstawić się Juventusowi u siebie, to tym bardziej wątpie w kożystny dla nich rezultat na San Siro.
2-0
Serie A 15:00 Parma - : - Chievo
Parma bezpośrednio graniczy z Chevio w tabeli, jednak dzieli ich aż 4 pkt. Parma ostatnio niespodziewanie przegrała z Empoli, jednak myśle że był to tylko wypadek przy pracy. We wtorek pojechali z Salzburgiem aż 5-0 i myśle, ze pokonają Chevio, ewnentualnie remis.
2-1 lub 1-1
Serie A 15:00 Perugia - : - Empoli
Perugia, podobnie jak Empoli znajduje się w strefie spadkowej. Dodatkowo w Perugii nie zagra na pewno 3 podstawowych graczy, któzy dostali czerwone kartki przed tygodniem. Empoli pokonało Parmę... Mimo wszystko, że ich strasznie nie lubie, myśle że Perugia wykożysta szanse do zdobycia 3 pkt.
1-0
Serie A 15:00 Reggina - : - Bologna
W tym sezonie Bologna to jedno z największych moich rozczarowań. Mysle, że Reggina zrobi wszystko, żeby podnieść się po ubiegłotygodniowym 6-0 z Interem.
1-1
Serie A 15:00 Roma - : - Lecce
Niesety Roma to za wysokie progi dla Lecce.
3-0
Serie A 15:00 Sampdoria - : - Ancona
Myśle, że Sampdoria poradzi sobie ze znajdującą się w strefie spodkowej Anconą.
3-1
Serie A 20:30 Brescia - : - Udinese
Po hicie Juve - Inter, myśle, że ten mecz jest najbardziej interesujący. Udinese mierzy wysoko, Brescia chce oddalić się na spokojną odległść od strefy spadkowej.
1-1
A wy jak sądzicie?
Serie A 18:00 Siena - : - Lazio
Siena radzi sobie ze zmiennymi efektami, jednak pokazała we wcześniejszych meczach, że jest mocnym ligowym średniakiem, który nie walczy o najwyższe laury, ale i nie musi się zbytnio wysilać, aby utrzymać w lidze. We wtorek Siena nie stawiła oporu w Pucharze Włoch, grającemu w głębokich rezerwach Juventusowi. Lazio w lidze radzi sobie dobrze. Będą chcieli pewnie odbić niepowodzenie w LM. Licze jednak, na remis.
1-1
Serie A 20:30 Juventus - : - Inter
O tym meczu jest osobny post, więc podam tylko typ.
2-0
Serie A 15:00 Milan - : - Modena
Modena pokazała, że w tym sezonie radzi sobie dobrze o czym świadczy 8 miejsce w tabeli. Nie zdołali jednak przed tygodniem przeciwstawić się Juventusowi u siebie, to tym bardziej wątpie w kożystny dla nich rezultat na San Siro.
2-0
Serie A 15:00 Parma - : - Chievo
Parma bezpośrednio graniczy z Chevio w tabeli, jednak dzieli ich aż 4 pkt. Parma ostatnio niespodziewanie przegrała z Empoli, jednak myśle że był to tylko wypadek przy pracy. We wtorek pojechali z Salzburgiem aż 5-0 i myśle, ze pokonają Chevio, ewnentualnie remis.
2-1 lub 1-1
Serie A 15:00 Perugia - : - Empoli
Perugia, podobnie jak Empoli znajduje się w strefie spadkowej. Dodatkowo w Perugii nie zagra na pewno 3 podstawowych graczy, któzy dostali czerwone kartki przed tygodniem. Empoli pokonało Parmę... Mimo wszystko, że ich strasznie nie lubie, myśle że Perugia wykożysta szanse do zdobycia 3 pkt.
1-0
Serie A 15:00 Reggina - : - Bologna
W tym sezonie Bologna to jedno z największych moich rozczarowań. Mysle, że Reggina zrobi wszystko, żeby podnieść się po ubiegłotygodniowym 6-0 z Interem.
1-1
Serie A 15:00 Roma - : - Lecce
Niesety Roma to za wysokie progi dla Lecce.
3-0
Serie A 15:00 Sampdoria - : - Ancona
Myśle, że Sampdoria poradzi sobie ze znajdującą się w strefie spodkowej Anconą.
3-1
Serie A 20:30 Brescia - : - Udinese
Po hicie Juve - Inter, myśle, że ten mecz jest najbardziej interesujący. Udinese mierzy wysoko, Brescia chce oddalić się na spokojną odległść od strefy spadkowej.
1-1
A wy jak sądzicie?
- kouba
- Qualità Juventino
Serie A 18:00 Siena 1 : 1 Lazio, Lazio ostatnio słabe, a Siena zawsze średio gra więc będzie remis
Serie A 20:30 Juventus 3 : 1 Inter, taki wynik dałem w "typuj wynik" więc sie będe tego trzymać
Serie A 15:00 Milan 3 : 0 Modena, nie ma co owijać w bawełne, z takimi rywalami to Milan bez problemu wygra.
Serie A 15:00 Parma 2 : 1 Chievo, Parma w tym sezonie bardzo dobrze rozpoczęła, w pewny momentcie zwolni tempo, ale to jeszcze nie teraz. Chievo przegrało u siebie z Milanem to nie wygra na wyjeżdzie z Parmą.
Serie A 15:00 Perugia 0 : 0 Empoli, dałem 0-0 bo tu nie wiadomo kto wygra, oby dwie drużyny są słabe i może każdy wynik paść.
Serie A 15:00 Reggina 2 : 1 Bologna, Bologna bardzo słabo gra w porónaniu z ostatnim sezonem, a Reggina będzie chcieć zmazać ta plame z Interem.
Serie A 15:00 Roma 4 : 0 Lecce, tu też nie owijamy w bawełne.
Serie A 15:00 Sampdoria 1 : 1 Ancona, wyrównane drużyny.
Serie A 20:30 Brescia 1 : 0 Udinese, tu tez właściwie moze byckażdy wynik, ja jednak stawiam, że Brescia wygra
Serie A 20:30 Juventus 3 : 1 Inter, taki wynik dałem w "typuj wynik" więc sie będe tego trzymać

Serie A 15:00 Milan 3 : 0 Modena, nie ma co owijać w bawełne, z takimi rywalami to Milan bez problemu wygra.
Serie A 15:00 Parma 2 : 1 Chievo, Parma w tym sezonie bardzo dobrze rozpoczęła, w pewny momentcie zwolni tempo, ale to jeszcze nie teraz. Chievo przegrało u siebie z Milanem to nie wygra na wyjeżdzie z Parmą.
Serie A 15:00 Perugia 0 : 0 Empoli, dałem 0-0 bo tu nie wiadomo kto wygra, oby dwie drużyny są słabe i może każdy wynik paść.
Serie A 15:00 Reggina 2 : 1 Bologna, Bologna bardzo słabo gra w porónaniu z ostatnim sezonem, a Reggina będzie chcieć zmazać ta plame z Interem.
Serie A 15:00 Roma 4 : 0 Lecce, tu też nie owijamy w bawełne.
Serie A 15:00 Sampdoria 1 : 1 Ancona, wyrównane drużyny.
Serie A 20:30 Brescia 1 : 0 Udinese, tu tez właściwie moze byckażdy wynik, ja jednak stawiam, że Brescia wygra

- Alexxxxx
- Juventino
Ja powiem dzisiaj tylko 2 mecze odbywajace sie dzisiaj a mianowicie Siena - Lazio i Juve - Inter , ponieważ obstawiłem je w totomixie
Siena - Lazio 02 - czyli remis albo wygrana Lazio, Rzymianie mają doła, ale potrafią byc nie obliczalni... :roll:
Juve - Inter 10 - czyli wygrana Juve lub remis ponieważ wiem, ze Juve wygra, ale wole nie ryzykować kasy i tego fartu Vieriego :evil: :!:
Siena - Lazio 02 - czyli remis albo wygrana Lazio, Rzymianie mają doła, ale potrafią byc nie obliczalni... :roll:
Juve - Inter 10 - czyli wygrana Juve lub remis ponieważ wiem, ze Juve wygra, ale wole nie ryzykować kasy i tego fartu Vieriego :evil: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juve21
- Juventino
Tera wypowiem się Ja 
Siena -Lazio
Co by tu duzo mowić ,Siena moim zdaniem nie ma siły aby zatrzymać Rzymskie gwiazdy. Spodziewam sie gładkiego zwycięstwa Lazio.
Juventus-Inter
Pisałem juz na ten temat.Druzgocące zwycięstwo Juve
Milan -Modena
Chciałbym aby Milan stracił punkty ,ale to raczej niemożliwe.Powinni bez problemu sobie poradzić z Modeną.
Parma-Chievo
Ciekawy mecz.Odkąd z powodu kontuzji nie gra Adriano Parma straciła gdzieś impet.Chievo jest solidnym zespolem spodziewam się twardej gry.Będzie remis z lekkim wskazaniem na gospodarzy.
Perugia-Empoli
Spotyka się dwoch średniakow.albo będzie remi ,albo minimalne zwycięstwo Perugii.
Reggina- Bolognia
Zwycięstwo powinna odnieść Bolognia bo dysponuje lepszym składem ale Reggina łatwo skory nie sprzeda.Może byc ciekawy meczyk.
Roma-Lecce
Strata punktow przez Rome będzie dla mnie dużym zaskoczeniem.
Samdporia-Ancona
Dwa wyrownane zespoły.Każdy wynik jest tu mozliwy ,dlatego cięzko wysunąc jakieś wnioski.Stawiam na remis.
Brescia-Udinese
Lepszy skład ma Udinese,ale Brescia u siebie zawsze jest groźna i niejedną niespodzianke już sprawiła.Remis ze wskazaniem na Brescie.

Siena -Lazio
Co by tu duzo mowić ,Siena moim zdaniem nie ma siły aby zatrzymać Rzymskie gwiazdy. Spodziewam sie gładkiego zwycięstwa Lazio.
Juventus-Inter
Pisałem juz na ten temat.Druzgocące zwycięstwo Juve

Milan -Modena
Chciałbym aby Milan stracił punkty ,ale to raczej niemożliwe.Powinni bez problemu sobie poradzić z Modeną.
Parma-Chievo
Ciekawy mecz.Odkąd z powodu kontuzji nie gra Adriano Parma straciła gdzieś impet.Chievo jest solidnym zespolem spodziewam się twardej gry.Będzie remis z lekkim wskazaniem na gospodarzy.
Perugia-Empoli
Spotyka się dwoch średniakow.albo będzie remi ,albo minimalne zwycięstwo Perugii.
Reggina- Bolognia
Zwycięstwo powinna odnieść Bolognia bo dysponuje lepszym składem ale Reggina łatwo skory nie sprzeda.Może byc ciekawy meczyk.
Roma-Lecce
Strata punktow przez Rome będzie dla mnie dużym zaskoczeniem.
Samdporia-Ancona
Dwa wyrownane zespoły.Każdy wynik jest tu mozliwy ,dlatego cięzko wysunąc jakieś wnioski.Stawiam na remis.
Brescia-Udinese
Lepszy skład ma Udinese,ale Brescia u siebie zawsze jest groźna i niejedną niespodzianke już sprawiła.Remis ze wskazaniem na Brescie.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Villya
- Juventino
*Roma gładko wygra z Lecce 3-1
*Milan bez probolemów pokona Modenę 2-0
*Juventus bez problemów z Interem 2-0
*Lazio minimalnie wygra 1-0
*Milan bez probolemów pokona Modenę 2-0
*Juventus bez problemów z Interem 2-0
*Lazio minimalnie wygra 1-0
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- rdk
- Juventino
Chłopaki, my to na naszym forum mamy gadane, jak byłem na forum Realu, to tam tylko piszą:
-"nie",
-"jasne",
-"zgadzam się z tobą",
-itp.
Prawie się załamałem co oni tam piszą :?
-"nie",
-"jasne",
-"zgadzam się z tobą",
-itp.
Prawie się załamałem co oni tam piszą :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kibic_juve
- Juventino
Dzisiaj JUVE:INTER obstawiam 3:1
nasz kochany zespół powinien się jednak bać 2 zawodników wielkiego interu. Martinsa i Van der Mayde są bardzo niebezpieczni zresztą widziałem gola Van der Mayda w pierwszym meczu z Arsenalem i muszę przyznac że mi się bardzo spodobał. Oby w ten sposób niepokonał Buffona!! :?

- Peja48
- Juventino
Siena-Lazio 1-2 ( 0-0 )
Juventus-Inter 3-0 ( 1-0)
Milan - Modena 1-0 (0-0)
Parma - Chievo 1-1 (0-1)
Perugia - Empoli 4-1 (2-0)
Reggina-Bologna 2-0 (1-0)
Roma - Lecce 3-0 ( 2-0 )
Sampdoria-Ancona 3-1(2-1)
Brescia - Udinese 0-3 (0-2)
Juventus-Inter 3-0 ( 1-0)
Milan - Modena 1-0 (0-0)
Parma - Chievo 1-1 (0-1)
Perugia - Empoli 4-1 (2-0)
Reggina-Bologna 2-0 (1-0)
Roma - Lecce 3-0 ( 2-0 )
Sampdoria-Ancona 3-1(2-1)
Brescia - Udinese 0-3 (0-2)
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- DeeJay
- Juventino
UUU... pierwsze dwa mecze i dwa zonki. Wiedziałem, że Siena stawi opór Lazio... a tu się okazało, że Lazio nie stawiło oporu Sienie. Co do Juve jest oddzielny pokój. Przykro mi z powodu tej porażki, jednak podczas meczu nie było żadnych podstaw, aby to spotkanie wygrać. Najbardziej boli, że Inter wcale nie rozegrał aż tak strasznie fenomenalnego spotkania.
- kouba
- Qualità Juventino
oby dwie drużyny zlekceważyły swoich rywali
Juve było pewne zwycięstwa
My również, bylismy pewni co do wyniku tego meczu, moze oprócz Eryka, i ta pewnośc Nas zawiodła, myśleliśmy że skoro Inter tak słabo gra, jeszcze przyjeżdza w mocno osłabionym składzie to polegnie u Nas bardzo wysoko
Piłkarze Juve pewie też tak myśleli...Nie widziałem gorszego występu mojej ukochanej drużyny od kąd kibicuje Im...
FORZA JUVE :!: NIc sie nie stało :!: Gramy dalej :!: Lazio - Juve 0 - 5 :!: Skoro Inter mógł sie skoncentrować po wysokiej porażce z Arsenalem to czemu My nie możemy
FORZA JUVE :!:

- DeeJay
- Juventino
Skoro Inter mógł, to czemu Lazio nie może skoncentrować się po wysokiej porażce ze Sieną?kouba pisze: Skoro Inter mógł sie skoncentrować po wysokiej porażce z Arsenalem to czemu My nie możemyFORZA JUVE :!:
- kouba
- Qualità Juventino
Ale Lazio ma od dłuższego czasu dołka, a Juve i Inter to były przypadnik pojedyńczej wpadkiDJJuventinho pisze:Skoro Inter mógł, to czemu Lazio nie może skoncentrować się po wysokiej porażce ze Sieną?kouba pisze: Skoro Inter mógł sie skoncentrować po wysokiej porażce z Arsenalem to czemu My nie możemyFORZA JUVE :!:

- DeeJay
- Juventino
FT AC Milan 2 - 0 Modena (2-0)
FT AS Roma 3 - 1 Lecce (3-0)
FT Parma 3 - 1 Chievo (2-1 lub 1-1)
FT Perugia 1 - 1 Empoli (1-0)
FT Reggina 0 - 0 Bologna (1-1)
FT Sampdoria 2 - 0 Ancona (2-0)
W nawiasie moje typy.
No, niedziela była bardziej owocna od soboty. tylko jeden zonk i to nie duży w meczu z Perugią. Nawet dwa dokładne wyniki wytypowałem. Normalka... zawsze wchodzi, jak nie puszczam na zakładach :evil:
FT AS Roma 3 - 1 Lecce (3-0)
FT Parma 3 - 1 Chievo (2-1 lub 1-1)
FT Perugia 1 - 1 Empoli (1-0)
FT Reggina 0 - 0 Bologna (1-1)
FT Sampdoria 2 - 0 Ancona (2-0)
W nawiasie moje typy.
No, niedziela była bardziej owocna od soboty. tylko jeden zonk i to nie duży w meczu z Perugią. Nawet dwa dokładne wyniki wytypowałem. Normalka... zawsze wchodzi, jak nie puszczam na zakładach :evil: