11 kolejka Serie A

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 13:23

Mam nadzieje, że kogoś zainteresuje ten temat:

Serie A 18:00 Siena - : - Lazio

Siena radzi sobie ze zmiennymi efektami, jednak pokazała we wcześniejszych meczach, że jest mocnym ligowym średniakiem, który nie walczy o najwyższe laury, ale i nie musi się zbytnio wysilać, aby utrzymać w lidze. We wtorek Siena nie stawiła oporu w Pucharze Włoch, grającemu w głębokich rezerwach Juventusowi. Lazio w lidze radzi sobie dobrze. Będą chcieli pewnie odbić niepowodzenie w LM. Licze jednak, na remis.
1-1

Serie A 20:30 Juventus - : - Inter

O tym meczu jest osobny post, więc podam tylko typ.
2-0

Serie A 15:00 Milan - : - Modena

Modena pokazała, że w tym sezonie radzi sobie dobrze o czym świadczy 8 miejsce w tabeli. Nie zdołali jednak przed tygodniem przeciwstawić się Juventusowi u siebie, to tym bardziej wątpie w kożystny dla nich rezultat na San Siro.
2-0

Serie A 15:00 Parma - : - Chievo

Parma bezpośrednio graniczy z Chevio w tabeli, jednak dzieli ich aż 4 pkt. Parma ostatnio niespodziewanie przegrała z Empoli, jednak myśle że był to tylko wypadek przy pracy. We wtorek pojechali z Salzburgiem aż 5-0 i myśle, ze pokonają Chevio, ewnentualnie remis.
2-1 lub 1-1

Serie A 15:00 Perugia - : - Empoli

Perugia, podobnie jak Empoli znajduje się w strefie spadkowej. Dodatkowo w Perugii nie zagra na pewno 3 podstawowych graczy, któzy dostali czerwone kartki przed tygodniem. Empoli pokonało Parmę... Mimo wszystko, że ich strasznie nie lubie, myśle że Perugia wykożysta szanse do zdobycia 3 pkt.
1-0

Serie A 15:00 Reggina - : - Bologna

W tym sezonie Bologna to jedno z największych moich rozczarowań. Mysle, że Reggina zrobi wszystko, żeby podnieść się po ubiegłotygodniowym 6-0 z Interem.
1-1

Serie A 15:00 Roma - : - Lecce

Niesety Roma to za wysokie progi dla Lecce.
3-0

Serie A 15:00 Sampdoria - : - Ancona

Myśle, że Sampdoria poradzi sobie ze znajdującą się w strefie spodkowej Anconą.
3-1

Serie A 20:30 Brescia - : - Udinese

Po hicie Juve - Inter, myśle, że ten mecz jest najbardziej interesujący. Udinese mierzy wysoko, Brescia chce oddalić się na spokojną odległść od strefy spadkowej.
1-1

A wy jak sądzicie?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 13:52

Serie A 18:00 Siena 1 : 1 Lazio, Lazio ostatnio słabe, a Siena zawsze średio gra więc będzie remis

Serie A 20:30 Juventus 3 : 1 Inter, taki wynik dałem w "typuj wynik" więc sie będe tego trzymać :D

Serie A 15:00 Milan 3 : 0 Modena, nie ma co owijać w bawełne, z takimi rywalami to Milan bez problemu wygra.

Serie A 15:00 Parma 2 : 1 Chievo, Parma w tym sezonie bardzo dobrze rozpoczęła, w pewny momentcie zwolni tempo, ale to jeszcze nie teraz. Chievo przegrało u siebie z Milanem to nie wygra na wyjeżdzie z Parmą.

Serie A 15:00 Perugia 0 : 0 Empoli, dałem 0-0 bo tu nie wiadomo kto wygra, oby dwie drużyny są słabe i może każdy wynik paść.

Serie A 15:00 Reggina 2 : 1 Bologna, Bologna bardzo słabo gra w porónaniu z ostatnim sezonem, a Reggina będzie chcieć zmazać ta plame z Interem.

Serie A 15:00 Roma 4 : 0 Lecce, tu też nie owijamy w bawełne.

Serie A 15:00 Sampdoria 1 : 1 Ancona, wyrównane drużyny.

Serie A 20:30 Brescia 1 : 0 Udinese, tu tez właściwie moze byckażdy wynik, ja jednak stawiam, że Brescia wygra :D

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 14:38

Ja powiem dzisiaj tylko 2 mecze odbywajace sie dzisiaj a mianowicie Siena - Lazio i Juve - Inter , ponieważ obstawiłem je w totomixie

Siena - Lazio 02 - czyli remis albo wygrana Lazio, Rzymianie mają doła, ale potrafią byc nie obliczalni... :roll:

Juve - Inter 10
- czyli wygrana Juve lub remis ponieważ wiem, ze Juve wygra, ale wole nie ryzykować kasy i tego fartu Vieriego :evil: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 15:22

Tera wypowiem się Ja :D

Siena -Lazio

Co by tu duzo mowić ,Siena moim zdaniem nie ma siły aby zatrzymać Rzymskie gwiazdy. Spodziewam sie gładkiego zwycięstwa Lazio.

Juventus-Inter

Pisałem juz na ten temat.Druzgocące zwycięstwo Juve :D

Milan -Modena

Chciałbym aby Milan stracił punkty ,ale to raczej niemożliwe.Powinni bez problemu sobie poradzić z Modeną.

Parma-Chievo

Ciekawy mecz.Odkąd z powodu kontuzji nie gra Adriano Parma straciła gdzieś impet.Chievo jest solidnym zespolem spodziewam się twardej gry.Będzie remis z lekkim wskazaniem na gospodarzy.

Perugia-Empoli

Spotyka się dwoch średniakow.albo będzie remi ,albo minimalne zwycięstwo Perugii.

Reggina- Bolognia

Zwycięstwo powinna odnieść Bolognia bo dysponuje lepszym składem ale Reggina łatwo skory nie sprzeda.Może byc ciekawy meczyk.

Roma-Lecce

Strata punktow przez Rome będzie dla mnie dużym zaskoczeniem.

Samdporia-Ancona

Dwa wyrownane zespoły.Każdy wynik jest tu mozliwy ,dlatego cięzko wysunąc jakieś wnioski.Stawiam na remis.

Brescia-Udinese

Lepszy skład ma Udinese,ale Brescia u siebie zawsze jest groźna i niejedną niespodzianke już sprawiła.Remis ze wskazaniem na Brescie.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 17:05

*Roma gładko wygra z Lecce 3-1
*Milan bez probolemów pokona Modenę 2-0
*Juventus bez problemów z Interem 2-0
*Lazio minimalnie wygra 1-0

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 17:28

Chłopaki, my to na naszym forum mamy gadane, jak byłem na forum Realu, to tam tylko piszą:
-"nie",
-"jasne",
-"zgadzam się z tobą",
-itp.

Prawie się załamałem co oni tam piszą :?

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kibic_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 18:00

Dzisiaj JUVE:INTER obstawiam 3:1 :D nasz kochany zespół powinien się jednak bać 2 zawodników wielkiego interu. Martinsa i Van der Mayde są bardzo niebezpieczni zresztą widziałem gola Van der Mayda w pierwszym meczu z Arsenalem i muszę przyznac że mi się bardzo spodobał. Oby w ten sposób niepokonał Buffona!! :?

Jest jedna rzecz dla której warto żyć JUVE!!!! I niezmienia się nic!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 18:08

Siena-Lazio 1-2 ( 0-0 )

Juventus-Inter 3-0 ( 1-0)

Milan - Modena 1-0 (0-0)

Parma - Chievo 1-1 (0-1)

Perugia - Empoli 4-1 (2-0)

Reggina-Bologna 2-0 (1-0)

Roma - Lecce 3-0 ( 2-0 )

Sampdoria-Ancona 3-1(2-1)

Brescia - Udinese 0-3 (0-2)

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 23:26

No to chłopaki żeście sie zawiedli Juventus 1-3 Inter :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2003, 23:40

UUU... pierwsze dwa mecze i dwa zonki. Wiedziałem, że Siena stawi opór Lazio... a tu się okazało, że Lazio nie stawiło oporu Sienie. Co do Juve jest oddzielny pokój. Przykro mi z powodu tej porażki, jednak podczas meczu nie było żadnych podstaw, aby to spotkanie wygrać. Najbardziej boli, że Inter wcale nie rozegrał aż tak strasznie fenomenalnego spotkania.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 00:16

Buahahahahah ale Lazio dało ciała :D :D :D Chyba Lazio dostosowało się dzisiaj poziomem do Juve :(

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 08:33

oby dwie drużyny zlekceważyły swoich rywali :cry: Juve było pewne zwycięstwa :cry: My również, bylismy pewni co do wyniku tego meczu, moze oprócz Eryka, i ta pewnośc Nas zawiodła, myśleliśmy że skoro Inter tak słabo gra, jeszcze przyjeżdza w mocno osłabionym składzie to polegnie u Nas bardzo wysoko :cry: Piłkarze Juve pewie też tak myśleli...Nie widziałem gorszego występu mojej ukochanej drużyny od kąd kibicuje Im... :cry: FORZA JUVE :!: NIc sie nie stało :!: Gramy dalej :!: Lazio - Juve 0 - 5 :!: Skoro Inter mógł sie skoncentrować po wysokiej porażce z Arsenalem to czemu My nie możemy :?: FORZA JUVE :!:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 16:52

kouba pisze: Skoro Inter mógł sie skoncentrować po wysokiej porażce z Arsenalem to czemu My nie możemy :?: FORZA JUVE :!:
Skoro Inter mógł, to czemu Lazio nie może skoncentrować się po wysokiej porażce ze Sieną?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 17:01

DJJuventinho pisze:
kouba pisze: Skoro Inter mógł sie skoncentrować po wysokiej porażce z Arsenalem to czemu My nie możemy :?: FORZA JUVE :!:
Skoro Inter mógł, to czemu Lazio nie może skoncentrować się po wysokiej porażce ze Sieną?
Ale Lazio ma od dłuższego czasu dołka, a Juve i Inter to były przypadnik pojedyńczej wpadki :D :-D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 17:04

FT AC Milan 2 - 0 Modena (2-0)
FT AS Roma 3 - 1 Lecce (3-0)
FT Parma 3 - 1 Chievo (2-1 lub 1-1)
FT Perugia 1 - 1 Empoli (1-0)
FT Reggina 0 - 0 Bologna (1-1)
FT Sampdoria 2 - 0 Ancona (2-0)

W nawiasie moje typy.

No, niedziela była bardziej owocna od soboty. tylko jeden zonk i to nie duży w meczu z Perugią. Nawet dwa dokładne wyniki wytypowałem. Normalka... zawsze wchodzi, jak nie puszczam na zakładach :evil:

ODPOWIEDZ