OSTATNIA 3 ZŁOTEJ PIŁKI.....
- Slim
- Juventino
Nie wiem czy taki temat juz jest ale jestem tak zddnerwowany ze chce sie tym jak najszybciej podzielic!! Az mnie krew zalewa!!
Międzynarodowa Federacja Piłkarska (FIFA) nominowała dwóch Francuzów i jednego Brazylijczyka do nagrody dla najlepszego piłkarza roku 2003.
Zidane, Henry i Ronaldo, ci trzej zawodnicy będą walczyć o miano najlepszego piłkarza na świecie roku 2003. Także i kobiety zostały nominowane do tej nagrody. Piłkarką roku mogą zostać: Amerykanka Mia Hamm, Szwedka Hanna Ljungberg i Niemka Birgit Prinz.
Wyniki zostaną ogłoszone 15 grudnia podczas uroczystej gali FIFA, która odbędzie się w Bazylei.
Przypomnijmy, że Ronaldo trzykrotnie, a Zidane dwukrotnie zwyciężali w tym konkursie. Brazylijczyk w latach: 1996, 1997 i w 2002, natomiast Francuz w: 1998 roku i 2000. Henryemu ani razu nie udała się ta sztuka. Kto wie czy w tym roku on nie będzie górą?
SKANDAL!!! A GDZIE NEDVED DO CHOL***!!!! GDZIE JEST PAVEL!!!! TO ON CHARUJE JAk GLUPI GRA ZA 3 STRZELA PIEKNE GOLE, GRa FAIR PLAY PROWADZI JUVE DO ZYWCIEZTW A CI NA NIEGO NIE SPOJRZA NAWET!!!! CHAMSTWO!!
Międzynarodowa Federacja Piłkarska (FIFA) nominowała dwóch Francuzów i jednego Brazylijczyka do nagrody dla najlepszego piłkarza roku 2003.
Zidane, Henry i Ronaldo, ci trzej zawodnicy będą walczyć o miano najlepszego piłkarza na świecie roku 2003. Także i kobiety zostały nominowane do tej nagrody. Piłkarką roku mogą zostać: Amerykanka Mia Hamm, Szwedka Hanna Ljungberg i Niemka Birgit Prinz.
Wyniki zostaną ogłoszone 15 grudnia podczas uroczystej gali FIFA, która odbędzie się w Bazylei.
Przypomnijmy, że Ronaldo trzykrotnie, a Zidane dwukrotnie zwyciężali w tym konkursie. Brazylijczyk w latach: 1996, 1997 i w 2002, natomiast Francuz w: 1998 roku i 2000. Henryemu ani razu nie udała się ta sztuka. Kto wie czy w tym roku on nie będzie górą?
SKANDAL!!! A GDZIE NEDVED DO CHOL***!!!! GDZIE JEST PAVEL!!!! TO ON CHARUJE JAk GLUPI GRA ZA 3 STRZELA PIEKNE GOLE, GRa FAIR PLAY PROWADZI JUVE DO ZYWCIEZTW A CI NA NIEGO NIE SPOJRZA NAWET!!!! CHAMSTWO!!
- Reggie
- Juventino
Tak jest już taki topic, chyba Biggi go założył...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Yari
- Juventino
na szczęście nagrody fifa nie maja nic wspólnego ze złotą piłką. Fifa przyznaje je patrząc na dokonania poszczególnych piłkarzy w reprezentacjach swoich krajów. Nie wiem czy UEFA sie w to bawi ( wtedy byliby to piłkarze nominowani za wyczyny w swoich klubach:):).
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja juz NIC nie rozumiem...na futbol.pl napisali że to trójka do ZŁOTEJ PIŁKI....
Zidane, Ronaldo i Henry kandydatami do Złotej Piłki FIFA
Zurich - FIFA ogłosiła nominacje do nagrody Najlepszego piłkarza 2003 roku. W wyniku debaty delegatów-fachowców światowej federacji piłkarskiej w gronie kandydatów do Złotej Piłki znaleźli się dwaj gracze reprezentacji Francji - Thierry Henry (Arsenal Londyn) i Zinedine Zidane (Real Madryt), oraz król strzelców ostatnich MŚ, Brazylijczyk Ronaldo (Real Madryt).
Dla brazylijskiego gwiazdora "Królewskich" nominacja to szansa otrzymania głównej nagrody po raz czwarty - Ronaldo statuetkę Żłotej Piłki odbierał w latach 1996, 1997 i 2002. Dwa razy laureatem plebiscytu FIFA był jego klubowy kolega, Francuz Zinedine Zidane (1998 i 2000).
Wybór najlepszego zawodnika mijającego roku zostanie dokonany na drodze głosowania 142 trenerów reprezentacji z całego świata, wyniki zostaną ogłoszone podczas specjalnej gali, jaka odbędzie się w Bazylei 15. grudnia. Podczas tej samej uroczystości zostaną ogłoszone również wyniki wyborów w innych kategoriach - m.in. najlepszy zespół, najlepsza piłkarka (nominowane są Amerykanka Mia Hamm, Szwedka Hannah Ljungberg i kapitan reprezentacji Niemiec, Birgit Prinz).
Przeciez to France Football daje plebiscyt....co jest ??
Zidane, Ronaldo i Henry kandydatami do Złotej Piłki FIFA
Zurich - FIFA ogłosiła nominacje do nagrody Najlepszego piłkarza 2003 roku. W wyniku debaty delegatów-fachowców światowej federacji piłkarskiej w gronie kandydatów do Złotej Piłki znaleźli się dwaj gracze reprezentacji Francji - Thierry Henry (Arsenal Londyn) i Zinedine Zidane (Real Madryt), oraz król strzelców ostatnich MŚ, Brazylijczyk Ronaldo (Real Madryt).
Dla brazylijskiego gwiazdora "Królewskich" nominacja to szansa otrzymania głównej nagrody po raz czwarty - Ronaldo statuetkę Żłotej Piłki odbierał w latach 1996, 1997 i 2002. Dwa razy laureatem plebiscytu FIFA był jego klubowy kolega, Francuz Zinedine Zidane (1998 i 2000).
Wybór najlepszego zawodnika mijającego roku zostanie dokonany na drodze głosowania 142 trenerów reprezentacji z całego świata, wyniki zostaną ogłoszone podczas specjalnej gali, jaka odbędzie się w Bazylei 15. grudnia. Podczas tej samej uroczystości zostaną ogłoszone również wyniki wyborów w innych kategoriach - m.in. najlepszy zespół, najlepsza piłkarka (nominowane są Amerykanka Mia Hamm, Szwedka Hannah Ljungberg i kapitan reprezentacji Niemiec, Birgit Prinz).
Przeciez to France Football daje plebiscyt....co jest ??
- Alexa Del Piero
- Juventino
Tegoroczna zlota pilka to czysta paranoja! Pavel jest najlepszy i to on powinien wygrac. Co Henry zrobil takiego w tym sezonie?
Mam tylko nadzieje ze nagrode dostanie Zidane, nie lubie realu ale to w koncu byly pilkarz Juve
Mam tylko nadzieje ze nagrode dostanie Zidane, nie lubie realu ale to w koncu byly pilkarz Juve
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- nookie
- Juventino
Oj Henry'ego jeszcze zdzierze..ale Ronaldo????za co tego jubego tam wzieli??pprzeciez on nic nie zrobil takiego wielkiego..Alexa Del Piero pisze:Tegoroczna zlota pilka to czysta paranoja! Pavel jest najlepszy i to on powinien wygrac. Co Henry zrobil takiego w tym sezonie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alexxxxx
- Juventino
To jest ewidentny skandal :!: Ale niestety nie ma sie co dziwić od dawna wiadomo, że wszyscy kochają Francuzów.Ale to mnie denerwuje, to że ktos gra w Realu, albo nie pochodzi z jakiegos wielkiego kraju piłkraskiego czy trzeba go odrazu odrzucać.Bo według mnie w tej chwiwli Nedved = 4 Zidane. Więc nie ma co gadac kolejny wielki skandal.... Trzeba się tylko cieszyć tym, ze jak poinformowała stacja sportowa skynews24 Juventus Turyn jest w tej chiwli najpopularniejszym klubem na świecie od około miesiaca kiedy wyprzedzili Ac Milan. W poprównaiu z meczami Realu, mecze turynskiego klubu transmituje około 5 a czasem 10 stacji telewizyjnych więcej.... :twisted:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Seiru
- Juventino
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
FRAJERY!!!!!!
To przecież było dla mnie oczywiste że Pavel zgarnie wszystkie nagrody w tym roku!!!!!!!!!!
A tu takie rozczarowanie, jeszcze jak Ronaldo wygra, to sie chyba pochlastam!!!!
FRAJERY!!!!!!
To przecież było dla mnie oczywiste że Pavel zgarnie wszystkie nagrody w tym roku!!!!!!!!!!
A tu takie rozczarowanie, jeszcze jak Ronaldo wygra, to sie chyba pochlastam!!!!
non mollare mai