OSTATNIA 3 ZŁOTEJ PIŁKI.....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:06

Nie wiem czy taki temat juz jest ale jestem tak zddnerwowany ze chce sie tym jak najszybciej podzielic!! Az mnie krew zalewa!!

Międzynarodowa Federacja Piłkarska (FIFA) nominowała dwóch Francuzów i jednego Brazylijczyka do nagrody dla najlepszego piłkarza roku 2003.

Zidane, Henry i Ronaldo, ci trzej zawodnicy będą walczyć o miano najlepszego piłkarza na świecie roku 2003. Także i kobiety zostały nominowane do tej nagrody. Piłkarką roku mogą zostać: Amerykanka Mia Hamm, Szwedka Hanna Ljungberg i Niemka Birgit Prinz.

Wyniki zostaną ogłoszone 15 grudnia podczas uroczystej gali FIFA, która odbędzie się w Bazylei.

Przypomnijmy, że Ronaldo trzykrotnie, a Zidane dwukrotnie zwyciężali w tym konkursie. Brazylijczyk w latach: 1996, 1997 i w 2002, natomiast Francuz w: 1998 roku i 2000. Henryemu ani razu nie udała się ta sztuka. Kto wie czy w tym roku on nie będzie górą?

SKANDAL!!! A GDZIE NEDVED DO CHOL***!!!! GDZIE JEST PAVEL!!!! TO ON CHARUJE JAk GLUPI GRA ZA 3 STRZELA PIEKNE GOLE, GRa FAIR PLAY PROWADZI JUVE DO ZYWCIEZTW A CI NA NIEGO NIE SPOJRZA NAWET!!!! CHAMSTWO!!

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:12

Tak jest już taki topic, chyba Biggi go założył...

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:21

Chyba się pomyliłeś. Fifa nie wręcza złotej piłki, robi to natomiast gazeta France Football, więc trochę zły jest tytuł tego tematu.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:24

na szczęście nagrody fifa nie maja nic wspólnego ze złotą piłką. Fifa przyznaje je patrząc na dokonania poszczególnych piłkarzy w reprezentacjach swoich krajów. Nie wiem czy UEFA sie w to bawi ( wtedy byliby to piłkarze nominowani za wyczyny w swoich klubach:):).

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:33

no był juz taki temat ale sie wpisze no mnie tez to wkurzy jak Pavel Niewyygra Jest Najlepszy

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:47

A kogo ma to nie W****IAĆ :evil: :evil: :!: :!:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 18:25

Ja juz NIC nie rozumiem...na futbol.pl napisali że to trójka do ZŁOTEJ PIŁKI....

Zidane, Ronaldo i Henry kandydatami do Złotej Piłki FIFA

Zurich - FIFA ogłosiła nominacje do nagrody Najlepszego piłkarza 2003 roku. W wyniku debaty delegatów-fachowców światowej federacji piłkarskiej w gronie kandydatów do Złotej Piłki znaleźli się dwaj gracze reprezentacji Francji - Thierry Henry (Arsenal Londyn) i Zinedine Zidane (Real Madryt), oraz król strzelców ostatnich MŚ, Brazylijczyk Ronaldo (Real Madryt).
Dla brazylijskiego gwiazdora "Królewskich" nominacja to szansa otrzymania głównej nagrody po raz czwarty - Ronaldo statuetkę Żłotej Piłki odbierał w latach 1996, 1997 i 2002. Dwa razy laureatem plebiscytu FIFA był jego klubowy kolega, Francuz Zinedine Zidane (1998 i 2000).
Wybór najlepszego zawodnika mijającego roku zostanie dokonany na drodze głosowania 142 trenerów reprezentacji z całego świata, wyniki zostaną ogłoszone podczas specjalnej gali, jaka odbędzie się w Bazylei 15. grudnia. Podczas tej samej uroczystości zostaną ogłoszone również wyniki wyborów w innych kategoriach - m.in. najlepszy zespół, najlepsza piłkarka (nominowane są Amerykanka Mia Hamm, Szwedka Hannah Ljungberg i kapitan reprezentacji Niemiec, Birgit Prinz).

Przeciez to France Football daje plebiscyt....co jest ??

Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 18:32

jestem tak samo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.... jak ty

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 18:38

Korot napisał:
jestem tak samo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.... jak ty

Nie przejmuj się, ja jestem tak samo zdruzgotany tak jak ty :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 22:01

Tegoroczna zlota pilka to czysta paranoja! Pavel jest najlepszy i to on powinien wygrac. Co Henry zrobil takiego w tym sezonie?
Mam tylko nadzieje ze nagrode dostanie Zidane, nie lubie realu ale to w koncu byly pilkarz Juve

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 22:56

A gdzie do cho.... jest Alex :!: :!: :!: :!: albo Pavel Nedved ps niech ktos mi powie ze ten Ronaldo jest lepszy od Alexa :!: :!:

Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 23:09

Spokojnie to są nominacje do nagrody dla najlepszego piłkarza roku a złotą piłkę Nedved może jeszcze zdobyć.....tak mi sie zdaje.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 23:55

Alexa Del Piero pisze:Tegoroczna zlota pilka to czysta paranoja! Pavel jest najlepszy i to on powinien wygrac. Co Henry zrobil takiego w tym sezonie?
Mam tylko nadzieje ze nagrode dostanie Zidane, nie lubie realu ale to w koncu byly pilkarz Juve
Oj Henry'ego jeszcze zdzierze..ale Ronaldo????za co tego jubego tam wzieli??pprzeciez on nic nie zrobil takiego wielkiego..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2003, 10:29

To jest ewidentny skandal :!: Ale niestety nie ma sie co dziwić od dawna wiadomo, że wszyscy kochają Francuzów.Ale to mnie denerwuje, to że ktos gra w Realu, albo nie pochodzi z jakiegos wielkiego kraju piłkraskiego czy trzeba go odrazu odrzucać.Bo według mnie w tej chwiwli Nedved = 4 Zidane. Więc nie ma co gadac kolejny wielki skandal.... Trzeba się tylko cieszyć tym, ze jak poinformowała stacja sportowa skynews24 Juventus Turyn jest w tej chiwli najpopularniejszym klubem na świecie od około miesiaca kiedy wyprzedzili Ac Milan. W poprównaiu z meczami Realu, mecze turynskiego klubu transmituje około 5 a czasem 10 stacji telewizyjnych więcej.... :twisted:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2003, 10:44

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
FRAJERY!!!!!!
To przecież było dla mnie oczywiste że Pavel zgarnie wszystkie nagrody w tym roku!!!!!!!!!!
A tu takie rozczarowanie, jeszcze jak Ronaldo wygra, to sie chyba pochlastam!!!!

non mollare mai
ODPOWIEDZ