Inter osłabiony przed meczem z Juve
- Seiru
- Juventino
Po wczorajszej porażce z Arsenalem 1-5 Inter Mediolan stracił swoich trzech podstawowych zawodników, którzy mogą nie zagrać w najbliższej kolejce Serie A. Marco Materazzi, Fabio Cannavaro i Christian Vieri odnieśli niegroźne urazy, które jednak stawiają ich występ w sobotnim pojedynku ze Starą Damą pod znakiem zapytania.
Najmniejsze szanse na występ ma Marco Materazzi, który nadwyrężył mięsień uda. Podobnej kontuzji nabawił się Cannavaro. Bobbo Vieri jest jedynie poobijany.
Gazzetta dello Sport i the Corriere dello Sport nazwały porażkę Interu z Arsenalem "upokarzającą". Ostatnim angielskim zespołem, który pokonał Neroazzurrich na San Siro było Birmingham City. Miało to miejsce w kwietniu 1961
źródło: Lechsport
To źle :evil:
Bo i tak i tak byśmy im %%%%%%
A tak jak wygramy beda gadać że nie mieli Vieriego, Materazziego, Cannavaro.......
:evil:
Najmniejsze szanse na występ ma Marco Materazzi, który nadwyrężył mięsień uda. Podobnej kontuzji nabawił się Cannavaro. Bobbo Vieri jest jedynie poobijany.
Gazzetta dello Sport i the Corriere dello Sport nazwały porażkę Interu z Arsenalem "upokarzającą". Ostatnim angielskim zespołem, który pokonał Neroazzurrich na San Siro było Birmingham City. Miało to miejsce w kwietniu 1961
źródło: Lechsport
To źle :evil:
Bo i tak i tak byśmy im %%%%%%
A tak jak wygramy beda gadać że nie mieli Vieriego, Materazziego, Cannavaro.......
:evil:
non mollare mai
- Johnny777
- Juventino
Bez Fabio? No....oby tylko Juve nie popadło w hurraoptymizm...Szanse na zwycięstwo są coraz większe, ale wolałbym wklupać Interowi w pełnym składzie (bo potem się okaże że "opłacamy" oprócz sędziów również lekarza Interu żeby ci zawodnicy nie byli zdolni do gry z Juve...). Zawsze to większa satysfakcja, ale lepiej niech się przygotowują z myślą że wszyscy będą "na chodzie" wtedy nie bedzie przykrych niespodzianek jak jednak wyjdą na boisko...
- DeeJay
- Juventino
Myśle, że największym zmartwieniem dla Interu byłby brak Vieriego. Jego Juventus powinien obawiać się najbardziej, gdyż jest to zawodnik którego strzał może przesądzić o losach spotkania. Materazzi to także mocny punkt Interu. Jednak wg. mnie to są tylko podpuchy i gra przed meczem.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wydaje mi się, że to może być ,,zasłona dymna'' Interu.
Nawet gdyby to wolałbym, żeby Inter zagarał w pełnym składzie. Potem będą gadać, że przegrali bo niegrał np: Vieri :? Takie beznadziejne komentarze.
A z 2 strony sie cieszę. Nas też kontuzje jakoś nieomijają i gramy! Gramy dalej i wygrywamy wszystko co się da! Ponieważ mamy znakomitych dublerów. Np: teraz niegrał Del Piero i bez niego wygraliśmy prawie wszystkie mecze. A w tamtym seoznie, jak Trezei Alex mijaji się kontuzjami, też daliśmy radę. To świadczy o naszje potędze! 8)
Nawet gdyby to wolałbym, żeby Inter zagarał w pełnym składzie. Potem będą gadać, że przegrali bo niegrał np: Vieri :? Takie beznadziejne komentarze.
A z 2 strony sie cieszę. Nas też kontuzje jakoś nieomijają i gramy! Gramy dalej i wygrywamy wszystko co się da! Ponieważ mamy znakomitych dublerów. Np: teraz niegrał Del Piero i bez niego wygraliśmy prawie wszystkie mecze. A w tamtym seoznie, jak Trezei Alex mijaji się kontuzjami, też daliśmy radę. To świadczy o naszje potędze! 8)

- Juverulez!
- Juventino
- rdk
- Juventino
Ja mimo co to się trochę cieszę, wiem, że na 100% nie zagra Materazzi, Cannavaro prawdopodobnie też nie zagra(70%), a co z Vierim, to już wam nic nie powiem, ale mimo co to będzie dla nich osłabienie, i to durze, a więc trzeba wykorzystać taką okazję :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- nookie
- Juventino
to dobrze...stsy mi wejda :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Pawel29
- Juventino
Nawet jeśli Vieri,Canavaro nie zagrają to i tak będzie to bardzo trudny mecz.Juve-Inter-to wszystko tłumaczy, grają odwieczni rywale :twisted: Jednak od czego mamy Nedveda i Marco Di Vaio, którzy jak sądzę odegrają główne role w tym widowisku.(No w sumie dobrze by było gdyby Alex coś strzelił, ale moim zdaniem powinien wejść z ławki)