Inter - Arsenal
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja sie ciesze, Inter jest w trudnej sytuacji, musi wygrać w Kijowie z Dynamem. Z drugiej strony, skupi sie wtedy na Serie A :? ...zobaczymy jak to bedzie...
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2003, 23:02 przez BIGGI, łącznie zmieniany 2 razy.
- Yari
- Juventino
wowwwwwwwwwww. Jestem w szoku. Inter dał sobie wbić 5 goli. Fakt faktem że inter w ubiegłym sezonie nie błyszczał w defensywie ale w tym sezonie radził sobie nieźle ( oprócz meczu z lokomotivem:):)). Postawiłem nawet na inter w totomixie. :roll: :roll: :roll: :roll: . Kórcze. Szykują sie zmiany w interze.
- Dzięcioł
- Juventino
Miejmy nadzieje, ze Inter nie mial jeszcze swojego najgorszego wieczoru w tym sezonie, a ten nadejdzie w ten weekend...Wierze, ze Juve przy dobrej grze moze im dolozyc wiecej.Inter to naprawde dziwny zespol - zlepek gwiazd nic nie grajacych.Irytuje mmnie ta cala sytuacja...
- x_men_1988
- Juventino
meczu nie widziałem , lae cieszę sie ponieważ lubię Arsenal , a nie nawidzę Interu . Morrattiemu należał się taki mecz , tylko teraz w meczu z juve mogą za wszelką cenę chcieć się zrehabilitować swoim kibicom .
- swiergot
- Juventino
Inter dał... ciała :evil: Wstyd i hańba :evil: Życzę im, żeby nie awansowali w LM oraz aby zlecieli na conajmniej 10 miejsce w Serie A :evil: Wtedy już nigdzie w Europie nie będziemy musieli się za nich wstydzić :!:

- Johnny777
- Juventino
O w mordę jeża :shock: :shock: :shock: Aż wstyd przyznać że Inter to włoski klub.... I gdzie ten Inter z Londynu, który rozwalał Arsenal na wyjeździe?? Wstyd.....no nie żebym się ciął z tego powodu, ale głupio mi że to Włosi...i tak oberwali... :?
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ja Cię pierniczę!!!Inter przegrał!!!Z jednej strony to cieszy a z drugiej....Przyniósł wstyd włoskiej piłce!!!!! :twisted:
- Peja48
- Juventino
Brawo Arsenal ja bym chciał żeby Arsenal wyszedł z 1 miejsca a z 2 Inter albo Lokomotiv ale raczej ten drugi bi możemy grać z Interem w 1/8 to samo w grupie A niechciałbym trafić na Bayern.Ale pewnie będzie tak że będą grać ABCD Na te EFGH :twisted:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- tom_n
- Milanista
No i tu sie mylisz. Druzyny, ktore zajma pierwsze miejsca w grupach beda rozstawione. Do nich dolosowywane będą drużyny, ktore zajely drugie miejsca. Z tym, ze przy losowaniu 1/8 w jednej parze nie moga grac druzyny z tego samego kraju. Mozliwe bedzie to dopiero od cwiercfinalow.Peja48 pisze:Ale pewnie będzie tak że będą grać ABCD Na te EFGH :twisted:
- BIGGI
- Qualità Juventino
No własnie, także na żaden Inter trafić nie możemy. Dobrze że wczoraj Real S. zremisował to praktycznie potrzebny jest nam 1 punkt do pierwszego miejsca. Dobrze jest....tom_n pisze:No i tu sie mylisz. Druzyny, ktore zajma pierwsze miejsca w grupach beda rozstawione. Do nich dolosowywane będą drużyny, ktore zajely drugie miejsca. Z tym, ze przy losowaniu 1/8 w jednej parze nie moga grac druzyny z tego samego kraju. Mozliwe bedzie to dopiero od cwiercfinalow.Peja48 pisze:Ale pewnie będzie tak że będą grać ABCD Na te EFGH :twisted:
PS. Pozdro dla Świdnika
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Naprawdę pogruchotała mnie ta straszliwa porażka... taki wstyd... jesteśmy niebywale nierównym zespołem. Świetne mecze przeplatają się nam z takimi, jak ten wczorajszy. I naprawdę nie mam słów obrony dla Mediolańczyków...tak wysoko się nie przegrywa, chłopaki... po prostu. Widać teraz, jak bardzo Cuper stawiał na obronę, zaniedbując pomoc i atak. Zacc z kolei chce grac ofensywnie, co wychodzi mu tylko wtedy, gdy obrońcy włączą się do ataku i zaczynają strzelać bramki...jednak ten patent się sprawdza tylko wtedy, gdy obrona drużyny przeciwnej jest bardzo słaba. To moje zdanie. No cóż, ciekawe, jaką taktykę Zaccheroni obmyśli na Juventus...Recoba nei zagrał z Arsenalem, by być w pełni sił na występ z Białą Damą
. Zobaczymy, jak to będzie, wszystko zalezy jakby od rzutu monetą Wielkiego Kibica...

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje