Beniek I Ruben
- Noodels
- Juventino
ja jestem pod wrazeniem gry tych modych piłkarzy jak myslicie czy za te 5-7 lat jak treze i alex pujdą na emryturke czy Beniek i Ruben Stworzą Podobny duet którego bedzie bała sie cała europa ja mysle ze bedą jeszce lepsie niesz alex i treze
- DeeJay
- Juventino
Temat Benjamina był już raz poruszany i wszyscy jednogłośnie uznaliśmy, że jest to ogromny talent i będzie z niego wiele pożytku. Myśle, że te 5-7 to zdecydowanie za długo. Za 2-3 lata Ci zawodnicy będą mogli powoli wchodzić do pierwszej drużyny. No chyba, że w Primaverze Onwuachi bedzie spisywał się rewelacyjnie, to szkoda będzie marnować taki talent w drużynie młodzieżowej i być może już w przyszłym sezonie rozpocznie on grę w pierwszym zespole. Jednak przed nimi jeszcze wieeele pracy. Jedno co mają napewno to talent. teraz trzeba ten talent rozwinąć!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Uwarzam że ci dwaj zawodnicy mają przed sobą świetlaną przyszłość i Juve będzie z nich miało wiele porzydku, jednaka ja bym wolał żeby Olivera grał w pomocy bo to mu lepiej wychodzi a na drugiego napastnika zciągnąć Gilardino z Parmy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- rdk
- Juventino
Co wy chcecie się pozbywać tak szybko TREZE i mego kochanego ALEXA :!: :!: :!: :!: :!: , ja uważam, że oni jescze bardzo długo pociągną :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
OLIVERA, ... lepszy z niego pożytek w pomocy niż w ataku, a BENJAMINA to powinni do pierwszej drużyny dołączyć już w styczniu, ja uważam, że on se by lepiej radził niż ZALAYETA :!: :!: :!: :!: :!: :!:
OLIVERA, ... lepszy z niego pożytek w pomocy niż w ataku, a BENJAMINA to powinni do pierwszej drużyny dołączyć już w styczniu, ja uważam, że on se by lepiej radził niż ZALAYETA :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- nookie
- Juventino
Zgodze sie z przedmowca..5 lat to za dlugo..nie mowiac juz o 7...3 lata w otoczeniu takich wspanialych pilkarzy powinny pomoc im nabrac odpowiedniego doswiawdczenia...Juventinho pisze:Temat Benjamina był już raz poruszany i wszyscy jednogłośnie uznaliśmy, że jest to ogromny talent i będzie z niego wiele pożytku. Myśle, że te 5-7 to zdecydowanie za długo. Za 2-3 lata Ci zawodnicy będą mogli powoli wchodzić do pierwszej drużyny. No chyba, że w Primaverze Onwuachi bedzie spisywał się rewelacyjnie, to szkoda będzie marnować taki talent w drużynie młodzieżowej i być może już w przyszłym sezonie rozpocznie on grę w pierwszym zespole. Jednak przed nimi jeszcze wieeele pracy. Jedno co mają napewno to talent. teraz trzeba ten talent rozwinąć!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Dionizos
- Juventino
Poki co twój kochany Alex sie nie popisuje. Nie sadze tez żebys kiedykolwiek widzial jak gra Olivera. Bo raptem zagral jakies 4 mecze w pierwszej druzynie. Trudno jest wiec powiedziec, na ktorej pozycji lepiej gra. Benjamin bedzie "se" lepiej radzil niz Zalayeta? Otóż Zalayeta wogole nie gra, to po pierwsze. A po drugie, to nie widziales Benjamina nigdy w akcji, wiec co mozesz o nim powiedziec? Człowieku zastanow sie najpierw zanim cos napiszesz.rdk pisze:Co wy chcecie się pozbywać tak szybko TREZE i mego kochanego ALEXA :!: :!: :!: :!: :!: , ja uważam, że oni jescze bardzo długo pociągną :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- 10 Szymon
- Juventino
Właśnie skończyłem szukanie wiadomości o Oliverze. Ludzie w Urugwaju się nim zachwycali już 2 lata temu! (miał wtedy niecałe 18 lat). Miał jechać na mistrzostwa świata do korei ale nie pojechał (nie wiem czemu), grał w sparingach przed mistrzostwami. W sezonie 2001 był on podstawowym zawodnikiem Danubio. Oby sie rozwinął tak jak powinien.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dokładnie!!!
Oni za 2-3 lata powinni prezentować już wysoki(zaznaczam "WYSOKI")
ale nie na światowym poziomie football.
ALe powinno dać sie wygrać tym zawodnikom, niech poznają jak smakuje smak zwycięstwa i porażki!!!
Oni za 2-3 lata powinni prezentować już wysoki(zaznaczam "WYSOKI")
ale nie na światowym poziomie football.
ALe powinno dać sie wygrać tym zawodnikom, niech poznają jak smakuje smak zwycięstwa i porażki!!!
- BIANCONERI
- Juventino
Obaj piłkarze powinni byc powoli wprowadzani do pierwszej drużyny.Są bardzo utalentowani i potrzebują ogrania w pierwszej drużynie,dla tego dobrze,że Lippi daje im szanse w Pucharze Włoch.Licze,że juz niedługo obaj będa stanowili o sile Juventusu.Czy tak będzie?Czas pokarze.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"