Moratti oskarża Juventus!!!
- Kebab88
- Juventino
Jak donosi włoska prasa Prezydent "Interu Mediolan" uważa, że gdyby nie arbiter Gabriele, to Juventus nie zdołał by pokonać Modeny. Stwierdził również, że to nie jest pierwszy taki przypadek, kiedy to arbiter pomaga drużynie z Turynu!!!
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2003, 16:54 przez Kebab88, łącznie zmieniany 1 raz.
- x_men_1988
- Juventino
Jak moratti uważa że juve wygrywa dzięki sędziom , to zobaczy za tydzień że się myli . Mam nadzieję żejuve zmiecie Inter tak jak w zeszłym sezonie . Mam nadzieję żę Del piero zaliczy tak udany występ w tym meczu jak Nedved w tym ostatnim z Interem :-D 

- MoreLL_FTL
- Juventino
Oj coraz wiecej ludzi mowi ze Juve kupuje mecze... chyba zwykła zazdrość... przynajmniej taką mam nadzieje...
- gregor_g4
- Juventino
Juventus pewnie zmierza po 3 z rzedu Scudetto i wszyscy nam zazdroszcza i wymyslaja jakies glupie historie z przekupywaniem sedziow. Lepiej zajalby sie sprawami swojego klubu i nie rozsiewal glupich plotek
- Peja48
- Juventino
Mam już tego dość on niepotrafi zrobić tak doskonałych transferów jak Juve kupuje takich znanych piłkarzy jak : Kili Gonzalez,Van Der Mayde,Cruz i inni jest na 5 miejscu w tabeli a Juve kupuje mało znanych Miccoliego,Appiaha i Legrotaglie Juve jest 1 Moratti nie umie przegrywać Inter Merda ASROMAMERDA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- rdk
- Juventino
No nie, znalazł się druhi Sensi :lol: , panie Moratti, niech pan się martwi o Vieriego, bo z tego co ostatnio słyszałem, to Vieri, chciał odejść z Interu...
Przeczytałem to na www.pilkanozna.pl
Przeczytałem to na www.pilkanozna.pl
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DeeJay
- Juventino
Prosty przypadek, który ukazuje nam, jak niektórzy nie potrafią uznać wyższości drugiego, nie potrafią walczyć ze swoimi słabościami. Moratti się po prostu zabezpiecza aby przy porażce Interu, móc wine zwalić na sędziów.
- Hybryd
- Juventino
Kolejny ziomek palnął głupote w prasie i afera. Już nawet nie chce ni się ich słuchać. Powiedział tak bo Inter ma dołek. Mam nadzieje że Juve ich zmiecie i nie będzie mógł zgonić nic na sędziego tylko na siebie i swój zespół.