Operacja Buffonka...NIEEEEEEEE
- azuriana
- Juventino
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- daras
- Juventino
to nie mozliwe... najlepszy bramkasz świata, a już na pewno Europy miałby nie wystąpić w jej mistrzostawach... cos mi sie nie wydaje, napewno zrobią wszystko, żeby wystąpił, oby...
I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- Yari
- Juventino
O ile dobrze pamiętam to w meczu z Regginą w ubiegłym sezonie Gigi miał problem z barkiem i poprosił o zmiane. Czyżby kontuzja sie odnowiła???. Błagam nie straszcie mnie bo to by była tragedia. Chimenti jest dobry ale do Buffona mu daaaaaaaleko.

- azuriana
- Juventino
Wiem o tym z forum Buffona a wiadomość napisała dziewczyna z WłochDionizos pisze:Dobra nie histeryzowac! Tylko podac mi tu zrodlo tej wiadomosci. Bo chyba bym sie pochalastal gdyby to byla prawda.
- kouba
- Qualità Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock: to nie może być prawda :!: :!: po operacji jeszcze nie będzie tak wspaniale bronić :!:
przecież Chimenti (bez obrazy Jego) nie dorasta mu do pięt :!: ale to kiedy mu sie to stało, na treningu
bo w meczu wszystko (chyba) było wporządku, a w reprezentacji nie grał :?

- MoreLL_FTL
- Juventino
Nie... ja też sie modle zeby to nie byla prawda. Co my bez Gigiego byśmy uczynili... Chimenti ?!?! Nie dobrze...
- azuriana
- Juventino
Właśnie to mnie dziwiło dlaczego Toldo bronił w meczach z Polską i z Rumunią????Biedny Gigi nie wiem kiedy i co mu się dokładnie stało wiem tylko o operacjikouba pisze::shock: :shock: :shock: :shock: to nie może być prawda :!: :!: po operacji jeszcze nie będzie tak wspaniale bronić :!:przecież Chimenti (bez obrazy Jego) nie dorasta mu do pięt :!: ale to kiedy mu sie to stało, na treningu
bo w meczu wszystko (chyba) było wporządku, a w reprezentacji nie grał :?
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie. Źródło! Wg. mnie jakaś plotka bo nigdzie o tym nic nie słychać. Jeśli byłaby to prawda to katastrofa. Jedyne rozwiązanie - sprowadzić Cariniego z wypożyczenia.Dionizos pisze:Dobra nie histeryzowac! Tylko podac mi tu zrodlo tej wiadomosci. Bo chyba bym sie pochalastal gdyby to byla prawda.
- rdk
- Juventino
Wiecie co, trochę nie chce mi się wierzyć w tą historię, skoro z GIGIM było by coś nie tak to media by o tym pisały, pierwszy raz coś takiego słyszę :!: :!: :!: :!: :!: :shock: , no nic ja, jak i my wszyscy mamy nadzieję, że to jakiś k##### to wymyslił, bo to nie może być prawda
Bym się chyba załamał, nawet trenować bym nie mógł
, ale wtedy trzeba by ściągnąć CARINIEGO :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Bym się chyba załamał, nawet trenować bym nie mógł
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- bblackk
- Juventino
Zdziwiło was że Toldo bronił z polakami a nie Buffon, a nie zdziwiło was to że Trapatoni nie powołał Legriotagle, Zambrotty, Camoranesi'ego ... Może poprostu sprawdzał tych co zazwyczaj w reprezentacji nie grają .... (żenada)azuriana pisze:Właśnie to mnie dziwiło dlaczego Toldo bronił w meczach z Polską i z Rumunią????Biedny Gigi nie wiem kiedy i co mu się dokładnie stało wiem tylko o operacji :cry: :cry: :cry: :cry:kouba pisze::shock: :shock: :shock: :shock: to nie może być prawda :!: :!: po operacji jeszcze nie będzie tak wspaniale bronić :!: :cry: przecież Chimenti (bez obrazy Jego) nie dorasta mu do pięt :!: ale to kiedy mu sie to stało, na treningu :?: bo w meczu wszystko (chyba) było wporządku, a w reprezentacji nie grał :?
A co do operacji, jakoś patrze na to z przymrużeniem oka ... Byłoby pełno szumu, przecież Buffon to podpora drużyny odrazu byłoby o tym głośno, tak jak to było przy Del Piero jak chwycił kontuzje. Cały czas o tym mówiono... Proponuje wszystkim rozhisteryzowanym parę głębokich wdechów i wydechów ;)
- Tarnos15
- Juventino
NIE WIEZE BO
Po 1: Było by o tym głośno...przynajmiej by cos wspomnieli na JuvePoland
Po 2: Buffon jest w przewidywanych składach na dzisiejszy mecz
Napewno byśmy cos o tym wiedzieli a moze na tym forum wpisala sie jakas fanka milanu albo jakiegos innego chu.... zeby tylk zasiac troche paniki. Wszystko sie wyjasni dzisiaj na meczu FORZA JUVE!!!!!!!!!!
Po 1: Było by o tym głośno...przynajmiej by cos wspomnieli na JuvePoland
Po 2: Buffon jest w przewidywanych składach na dzisiejszy mecz
Napewno byśmy cos o tym wiedzieli a moze na tym forum wpisala sie jakas fanka milanu albo jakiegos innego chu.... zeby tylk zasiac troche paniki. Wszystko sie wyjasni dzisiaj na meczu FORZA JUVE!!!!!!!!!!