LM: Mecz Galatasaray-Juve przełożony
- DeeJay
- Juventino
Po dzisiejszych zamachach bombowych w Stambule, UEFA zdecydowała się na odwolanie meczu pomiędzy Galatasaray Stambuł, a Juventusem Turyn. Spotkanie zostanie rozegrane we wtorek 2 grudnia.
"Postanowiliśmy przenieść mecz ze względu na dzisiejsze wydarzenia. Przez najbliższe kilka dni będziemy obserwować sytuację w Stambule i sprawdzać, czy poziom bezpieczeństwa jest dostatecznie wysoki, aby rozgrywać tam spotkania. Odpowiedni przedstawiciele bedą w stałym kontakcie z klubami i narodowymi związkami piłkarskimi, aby informować na bieżąco o jakichkolwiek zmianach dotyczących terminów meczów odbywających się na terenie Turcji."
Źródło: lechsport.pl
"Postanowiliśmy przenieść mecz ze względu na dzisiejsze wydarzenia. Przez najbliższe kilka dni będziemy obserwować sytuację w Stambule i sprawdzać, czy poziom bezpieczeństwa jest dostatecznie wysoki, aby rozgrywać tam spotkania. Odpowiedni przedstawiciele bedą w stałym kontakcie z klubami i narodowymi związkami piłkarskimi, aby informować na bieżąco o jakichkolwiek zmianach dotyczących terminów meczów odbywających się na terenie Turcji."
Źródło: lechsport.pl
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie przed chwilą wpadłem na tą samą mysl z PolsatemBIGGI pisze:Ojej...hmmmm no niby mają racje, ale ciekawe kiedy zostanie on rozegrany ??? :? :?
ps. ALE ZA TO POLSAT SPORT PEWNIE POKARZEBo skoro to bedzie jedyny mecz LM w jakimś dniu.....MASA

- BIGGI
- Qualità Juventino
Zaplanowane na wtorek (25 listopada) spotkanie grupy D Ligi Mistrzów Galatasaray Stambuł - Juventus Turyn zostanie rozegrane 2 GRUDNIA
Europejska Unia Piłkarska rozważa możliwość rozegrania tego spotkania na neutralnym terenie.
Mecz Besiktas - Chelsea zaplanowano na 9 grudnia.
zródło : sports.pl
A więc wszystko jasne...na bank bedzie transmisja w P.SPORT
[/b]
Europejska Unia Piłkarska rozważa możliwość rozegrania tego spotkania na neutralnym terenie.
Mecz Besiktas - Chelsea zaplanowano na 9 grudnia.
zródło : sports.pl
A więc wszystko jasne...na bank bedzie transmisja w P.SPORT

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2003, 20:59 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- RuTeK
- Juventino
Zgadzam sie z tobo w 100%lukas24 pisze:Hmmm...... Szkoda bo już się nastawiłem na ten mecz. No ale trudno, lepiej nie ryzykować.
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- rafiq
- Juventino
Coś my szczęścia do wyjazdów do Turcji to nie mamy. Ostatnio jak mieliśmy tam grać (zdaje się, że był to też mecz z Galatasaray) , to pojawiła się sprawa tego przywódcy Kurdów - Ocalana i też mecz był przełożony. Wtedy to bano się, że Turcy mogą zrobić jakieś kuku.
I bardzo dobrze, że i wtedy i teraz mecz został odwołany, nie ma sensu narażać życia naszych zawodników, tym bardziej, że dla nas nie ma on już żadnego znaczenia.
I bardzo dobrze, że i wtedy i teraz mecz został odwołany, nie ma sensu narażać życia naszych zawodników, tym bardziej, że dla nas nie ma on już żadnego znaczenia.
- Johnny777
- Juventino
Lepiej nie ryzykować i nie jechać tam teraz żeby dosłownie głowę nadstawiać... :? Decyzja o przesunięciu słuszna, a dla Juve o tyle korzystna że drugi mecz w grupie odbędzie się normalnie... i będziemy wiedzieli jaki jest układ w grupie przed naszym meczem i jak w związku z tym ustalić skład... 
- Shadow_Alex
- Juventino
jak dla mnie lipa, trzeba czekac kawal czasu znowu:(((
A PS i tak nie mam:((((((((
A PS i tak nie mam:((((((((
- kibic_juve
- Juventino
I bardzo dobrze że odwołano bo jeszcze naszemu kochanemu zespołowi by się coś stało a to jest niedopuszczalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Mam nadzieje że skonczą się te zamachy na życie ludzi. I juve wyniesie z tamtąd 3 punkty
[/quote]
Mam nadzieje że skonczą się te zamachy na życie ludzi. I juve wyniesie z tamtąd 3 punkty

- x_men_1988
- Juventino
Nie chce nikogo załamać , ale skoro mecz Juve powinien się odbyć w środę ( czy tam we wtorek ) to trzeba zauważyć że Polsat Sport pokazuje dwa mecze na jedną kolejkę , a skoro pokaże inny mecz w ten dzień w którym powinno grać Juve to nie pokązoł , to nie pokażoł trzeciego meczu z tej kolejki . Dla mnie to bez różnicy czy mecz pokażoł na PS czy nie , bo go niemam , ale dobrze by było bo wtedy ktoś bedzie mogł szczególowo komentować na czacie 

- BIGGI
- Qualità Juventino
PS pokazuje nawet 3 mecze na kolejke, np. jak Lokomotiv gra o 18:30 to pokazują...a potem też wieczorny mecz, i na nastepny dzień tez...czyli 3.x_men_15 pisze:Nie chce nikogo załamać , ale skoro mecz Juve powinien się odbyć w środę ( czy tam we wtorek ) to trzeba zauważyć że Polsat Sport pokazuje dwa mecze na jedną kolejkę , a skoro pokaże inny mecz w ten dzień w którym powinno grać Juve to nie pokązoł , to nie pokażoł trzeciego meczu z tej kolejki . Dla mnie to bez różnicy czy mecz pokażoł na PS czy nie , bo go niemam , ale dobrze by było bo wtedy ktoś bedzie mogł szczególowo komentować na czacie