Foto stadionu!!!!!!!!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
http://www.juventus.wz.cz/?pid=18
znalazłem fotke nowego stadionu Juve nie wiem czy był już taki temat
znalazłem fotke nowego stadionu Juve nie wiem czy był już taki temat
JESTEM OSZUSTEM
- JUVEFANE_10
- Juventino
sorry nie wiedziałem jak znajdę więcej to dam linki
JESTEM OSZUSTEM
- Yari
- Juventino
ja też:) , musze iść do okulisty chyba:):). A co do stadionu... hmmm, fajny. Szkoda że trybuny nie są jeszcze bliżej murawy , ale i tak jest dobrze. Już sie nie moge doczekać kiedy zostanie rozegrany na nim pierwszy mecz:):). Kto wie może wtedy pojade do Turynu ( ech te marzenia:):)).BIGGI pisze:Hmmm no ja też jakoś niezauważyłem :?juveluck pisze:Dokladnie to samo zdjecie wrzucilem na forum z 2-3 miesiace temu 8)
- MoreLL_FTL
- Juventino
Spoko ale wolałbym trybuny odrazu przy murawie jak w Angli... tylko niech ten stadion bedzie w centrum miasta... jesli tak sie da
Tak to spoks bo nudzą mnie już puste trybuny.

- JUVEFANE_10
- Juventino
trybuny są od 5 do 10 metrów
JESTEM OSZUSTEM
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ja już od dawna widziałem, jak juveluck wkleił na forum
Projekt wygląda obiecującą, ale ja powstrzymam się z komentarzem i zobaczę jak wszystko będzie wyglądało ukończone
I tak będę tęsknić za Delle Alpi
Przez tyle lat można się było przywiązać do tego stadionu.

I tak będę tęsknić za Delle Alpi

- rafiq
- Juventino
[quote="Dionizos"]Jeżeli tak ma wygladac nowy stadion, to jestem mocno rozczarowany. Marzylem o trybunach tuz przy boisku. Bo to nie byl ostateczny projekt.[/quote]
Zgadzam się z tobą. Jak już zmieniamy to tak jak było zamierzone. A miał to buć stadion w stylu angielskim. Ten, ktory widać na tej makiecie to za bardzo stadionu angielskiego (któregokolwiek) nie przypomina - dużo bardziej francuzkie. Dużo lepiej by się mecze oglądało jakby te trybuny były nie tylko bliżej boiska, ale i bardziej pionowe. Tak jak jest na "Camp Nou", siedzisz na ostatnim piętrze i widzisz zawodnika wielkości paczki papierosów a na "Olimpico" widać go wielkości połowy zapałki.
Zgadzam się z tobą. Jak już zmieniamy to tak jak było zamierzone. A miał to buć stadion w stylu angielskim. Ten, ktory widać na tej makiecie to za bardzo stadionu angielskiego (któregokolwiek) nie przypomina - dużo bardziej francuzkie. Dużo lepiej by się mecze oglądało jakby te trybuny były nie tylko bliżej boiska, ale i bardziej pionowe. Tak jak jest na "Camp Nou", siedzisz na ostatnim piętrze i widzisz zawodnika wielkości paczki papierosów a na "Olimpico" widać go wielkości połowy zapałki.
- Forza_Juve
- Juventino
Oopiero moje prawnuki zasiądą na tym stadionie, wprawdzie to nie Polska, ale władze Turynu pasują do polskiej rzeczywistości.
Tyle było negocjacji, że przy tym uchwalenie budżetu to była pestka
Tyle było negocjacji, że przy tym uchwalenie budżetu to była pestka