ME- Francja faworytem
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Angielskie firmy bukmacherskie ogłosiły notowania faworytów do zdobycia tytułu mistrza Europy. Najwięcej szans daje się obrońcom trofeum - Francuzom. Na drugim miejscu ulokowani są Włosi-wicemistrzowie Europy
źródło:juve.up.pl
źródło:juve.up.pl
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2003, 15:49 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RuTeK
- Juventino
Mysle ze Mistrzem Europy zostanie nie kto inny jak reprezentacja Francji chociaz z calego serca bede za Wlochami bo nie lubie Zabojadów
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Dionizos
- Juventino
To byl straszny mecz! Bramka wyrownujaca w 90 minucie :shock: . Niesamowity szok.azzurra pisze:Jak Włosi będą grać tak, jak w meczu z nami, to czarno to widzę... Ale będę im kibicować tak, jak od lat. Mam nadziję, że tym razem oszczędzą mi tego horroru, jaki zafundowali mi w 2000 roku :?
- BIGGI
- Qualità Juventino
No...a po dogrywce myslałem że rozstrzelam niejakiego DAVIDA TREZEGUETDionizos pisze:To byl straszny mecz! Bramka wyrownujaca w 90 minucie :shock: . Niesamowity szok.azzurra pisze:Jak Włosi będą grać tak, jak w meczu z nami, to czarno to widzę... Ale będę im kibicować tak, jak od lat. Mam nadziję, że tym razem oszczędzą mi tego horroru, jaki zafundowali mi w 2000 roku :?

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2003, 18:09 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- rdk
- Juventino
No, Francję będzie bardzo trudno pokonać :? , ale według mnie końcowa klasyfikacja będzię wyglądała następująco:
Włochy, Francja, Holendrzy, Hiszpania, Czechy, Chorwacja...
Włochy, Francja, Holendrzy, Hiszpania, Czechy, Chorwacja...
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- azzurra
- Qualità Juventina
Ja mu jeszcze nie wybaczyłam. Musi się jeszcze kilka lat starać i nadal tak pięknie grać dla Juve. :twisted:BIGGI pisze:No...a po dogrywce myslałem że rozstrzelam niejakiego DAVIDA TREZEGUETDionizos pisze:To byl straszny mecz! Bramka wyrownujaca w 90 minucie :shock: . Niesamowity szok.azzurra pisze:Jak Włosi będą grać tak, jak w meczu z nami, to czarno to widzę... Ale będę im kibicować tak, jak od lat. Mam nadziję, że tym razem oszczędzą mi tego horroru, jaki zafundowali mi w 2000 roku :?![]()
![]()
![]()
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hhehe a ja jakoś nie mam tego za złe Davidowi. Trzeba być wyrozumiałym! Zrobił co do niego należało, grał o finał Euro dla swojego narodu
No niestety los chciał, że włosi przegrali.
A co do faworyta. Również uważam , że faworytem jest Francja. Na dzień dzisiejszy grają najpiękniejszy futbol, to trzeba przyznać. Grupę choć mieli łatwą przeszli jak burza, żadnego potknięcia. Miło było oglądać ich festiwale strzeleckie
Jednak mam nadzieję, że najlepszą drużyną Europy zostaną Włosi.

A co do faworyta. Również uważam , że faworytem jest Francja. Na dzień dzisiejszy grają najpiękniejszy futbol, to trzeba przyznać. Grupę choć mieli łatwą przeszli jak burza, żadnego potknięcia. Miło było oglądać ich festiwale strzeleckie