Chorwacja w finałach, czerwony Tudor
- swiergot
- Juventino
Chorwacja pokonała 1:0 Słowenię i awansowała do finałów Euro 2004. Bramkę na wagę awansu zdobył w 61. minucie Dado Prso. Dwie minuty wcześniej, za faul na Amiru Karicu, boisko opuścił Igor Tudor.
Widać Tudor zaangażował się w ten mecz maksymalnie :-D
Widać Tudor zaangażował się w ten mecz maksymalnie :-D

- JUVEFANE_10
- Juventino
Łotwa też awansował bo zremisowała 2:2
Holandia też jest bliska wawansu bo wygrywa 3:0 do przerwy
Holandia też jest bliska wawansu bo wygrywa 3:0 do przerwy
JESTEM OSZUSTEM
- rdk
- Juventino
Ten TUDOR to ma pecha, nie widziałem innego piłkarza, który by miał taki problem, najpierw ta nieszczęśliwa brama samobójcza z Sociedad, a teraz ta czerwona kartka :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- swiergot
- Juventino
Nawet największy pech musi się kiedyś skończyć :roll:rdk pisze:Ten TUDOR to ma pecha, nie widziałem innego piłkarza, który by miał taki problem, najpierw ta nieszczęśliwa brama samobójcza z Sociedad, a teraz ta czerwona kartka :?

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Spokordk pisze:Ten TUDOR to ma pecha, nie widziałem innego piłkarza, który by miał taki problem, najpierw ta nieszczęśliwa brama samobójcza z Sociedad, a teraz ta czerwona kartka :?

Co do Euro. Cieszy awans Chorwatów z Igorem i Holendrów z Davidsem. Szkoda mi Tudora

Ja również jak koledzy wolałbym Turcję nam iejscę Łotwy :evil: Szacunek za awans ale Łotwa będzie pewni tylko zaniżała poziom :evil: Turcja się nie popisała...
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2003, 18:40 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Każdemu może się zdarzyć, i tak Igor to ich najleprzy obrońca.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero