Trezeguet chce pobić Platiniego
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
David Trezeguet wyznał, iż ma zamiar zdobyć więcej bramek dla Juventusu niż Michael Platini. Obecnie ma na koncie 67 goli strzelonych w sezonie obecnym i dwóch poprzednich. Do spełnienia swojego, jak to ujął, marzenia i zdetronizowania francuskiej legendy sportu brakuje mu jeszcze niemal 40 bramek, których zapewne nie zdobędzie bez przedłużenia kontraktu.
Negocjacje już trwają, aczkolwiek jak dotąd nie przyniosły rezultatów. Obecna współpraca z Juve potrwa do końca przyszłego sezonu.
Źródło: juventus.wz.cz
Życzę tego Trezeguet'owi z całego serca.
Negocjacje już trwają, aczkolwiek jak dotąd nie przyniosły rezultatów. Obecna współpraca z Juve potrwa do końca przyszłego sezonu.
Źródło: juventus.wz.cz
Życzę tego Trezeguet'owi z całego serca.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- nookie
- Juventino
Trezeguet to swietny zawodnik..na pewno uda mu sie ta sztuka :-D :-D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
,,Trezeguet chce pobić Platiniego'' myślałem, że chodzi tu o jakieś wyczyny fizyczne :-D Żartuję oczywiście.
Trezeguet napewno podpisze z nami kontrakt, jestem tego pewien.
Jeśli już tego dokona to napewno zdobdzie dla nas więcej goli niż Platini, jestem tego pewien! Życzę tego Davidowi. Warto wspomnieć, że Treze jest napastnikiem a Platini był...pomocnikiem...
Jeśli już tego dokona to napewno zdobdzie dla nas więcej goli niż Platini, jestem tego pewien! Życzę tego Davidowi. Warto wspomnieć, że Treze jest napastnikiem a Platini był...pomocnikiem...

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zgadzam sie z tobą w 100%Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:,,Trezeguet chce pobić Platiniego'' myślałem, że chodzi tu o jakieś wyczyny fizyczne :-D Żartuję oczywiście.
Jeśli już tego dokona to napewno zdobdzie dla nas więcej goli niż Platini, jestem tego pewien! Życzę tego Davidowi. Warto wspomnieć, że Treze jest napastnikiem a Platini był...pomocnikiem...![]()
Tu nie ma takiej siły która mogłaby go od tego odciagnąć jest ambitnym piłkarzem a to jest podstawa gry w najlepszym zespole świata(według mnie

- DeeJay
- Juventino
To bardzo dobrze, że ma bardzo wysokie aspiracje. Napewno jest mu łatwiej zdobywać bramki niż niegdyś Platiniemu. Po pierwsze jak już ktoś wspomniał jest on napastnikiem. Po drugie w dzisiejszym futbol rozgrywa się znacznie więcej meczy.
- Medi
- Qualità Juventino
Nie tylko Ty, ja teżTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:,,Trezeguet chce pobić Platiniego'' myślałem, że chodzi tu o jakieś wyczyny fizyczne :-D Żartuję oczywiście.

A co do Treze, to cóż, powodzenia mu życze......on spełni swoje marzenia a i Juve dużo zyska 8)
- RuTeK
- Juventino
Mysle ze jest na najlepszej drodze do sukcesu....
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- darel
- Juventino
Uważam, iz Treze spokojnie strzeli te 40 bramek. Czuje, iz bedzie do tego potrzebował 2, góra 3 sezonów. A on jak sam mówi zamierza w Juve pograć jeszcze kilka ładnych lat
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Shadow_Alex
- Juventino
I ja myslalem ze chce mu kopala w pupala zasadzic
Szkode ze nie, chociaz cos ciekawego by sie dzialo
:twisted: :evil: 

Szkode ze nie, chociaz cos ciekawego by sie dzialo