Niemcy 0-3 Francja - Treze x2
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jeszcze nikt nie wspomniał że Trezeguet strzelił swoją 30 bramkę w reprezentacji.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
wicior pisze:No powiem że Francja mnie zaskoczyła, ale to tez Niemcy słabo grali!!!!
Treze jestes"WIELKI"!!!! 8) 8) 8)
Na serio zaskoczył cie ten wynik? Przeciez oni od ostanich Mistrzostw Niemcy grają fatalnie.Ledwie co obronili swoja pizycje W EURO przed islandczykami.za to Francja jest non stop na gazie i dla mnie to wielki faworyt EURO.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- BIANCONERI
- Juventino
Znakomity mecz w wykonaniu duetu Henry-Trezeguet.Francja jest w dobrej formie i na pewno odegra ważną role w nadchodzących Mistrzostwach Europy,Niemcy natomiast przeżywaja kryzys i jak tak dalej pójdzie to zakończą przygode z Euro tak szybko jak 4 lata temu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się, przyłańczam się do wypowiedziYari pisze:Jestem baaardzo szczęśliwy z porażki Niemiec a , jeszcze bardziej szczęśliwy że treze strzelił dwie brameczki:):) David jest w foermie , oby tak dalej:):).

- fanka-juve
- Juventino
brafffo Treze !!! oby tak dalej wierze w ciebie i wiem ze w meczach Juventusu tez bedzie strzelal tyle goli co w reprezentacji po prostu sie bardzo cieszem bo cie lubiem
tak 3maj

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- RuTeK
- Juventino
Od dziecka nie nawidze Niemców bo niech ktos mi napisze za co mamy ich lubiec??? Ciesze sie z calego serca ze dostali baty a moje serce napelnia radoc iz treze strzelil im 2 brmki..
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wczoraj i dziś widziałem skróty meczu Francji i Włoch i co mogę powiedzieć.
Treze zagrał bardzo dobre spotkanie. 1 gol to raczej zasługa Henrego, który znakomicie asystował i wyłożył piłkę Treze. Później Treze miał kolejną okzję, ładnie zmylił obońcę ale minimalnie chybił. Ale parę minut po tym po pięknej asyście Zidane strzał z 1 piłki i goll 8)
Włochy. Rewelacja Di Vaio i Zambrotta! Poprostu znakomicie. Zambi jak zwykle żądnych strat, same pozytywy. Gol Di Vaio po pięknej asyście Tottiego. Ładnie stzrelił z 1 piłki z powietrza. Warto też odnotować, znakomitą dwójkową akcję Di Vaio i Zambrotty, sami ,,klepą'' przeszli połowę boiska, ahhhh
I na koniec znakomity zwód Di Vaio w narożniku boiska, zresztą Marco mógł sterzlić co najmiej 2 gola, niewykorzystał sytuacji sam na sam. I Tak jest rewelacyjny 8)
Treze zagrał bardzo dobre spotkanie. 1 gol to raczej zasługa Henrego, który znakomicie asystował i wyłożył piłkę Treze. Później Treze miał kolejną okzję, ładnie zmylił obońcę ale minimalnie chybił. Ale parę minut po tym po pięknej asyście Zidane strzał z 1 piłki i goll 8)
Włochy. Rewelacja Di Vaio i Zambrotta! Poprostu znakomicie. Zambi jak zwykle żądnych strat, same pozytywy. Gol Di Vaio po pięknej asyście Tottiego. Ładnie stzrelił z 1 piłki z powietrza. Warto też odnotować, znakomitą dwójkową akcję Di Vaio i Zambrotty, sami ,,klepą'' przeszli połowę boiska, ahhhh

- DeeJay
- Juventino
W reprezie Treze chyba zawsze świeci. Ja bym wolał, żeby te "światło" zostawił na Juve, tak żeby w Turynie nie zgasło... bo ciągle nie gra tak dobrze jak powinien. No ale i tak gratuluje! Licze na Davida w dalszej cześci sezonu.