Zambrotta dostał ofertę przedłużenia umowy
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Pomocnik Juventusu Gianluca Zambrotta dostał od działaczy klubu ofertę przedłużenia o cztery lata obecnego kontraktu, który wygasa w 2005 roku.
Reprezentant Włoch nie podjął jeszcze decyzji.
źródło: pilkanozna.pl
On się jeszcze zastanawia? Niech podpisuje ten kontrakt podpisuje, klub go potrzebuje a kibice uwielbiają.
Reprezentant Włoch nie podjął jeszcze decyzji.
źródło: pilkanozna.pl
On się jeszcze zastanawia? Niech podpisuje ten kontrakt podpisuje, klub go potrzebuje a kibice uwielbiają.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Shadow_Alex
- Juventino
Nie ma to tamto, musi podpisac i juz, kiedys zobaczycie bedzie naszym kapitanem!!!
A ja jestem lewym i prawym pomocnikiem (oczywiscie nie gram w klubie tylko tak z kumplami, to zawsze mnie ciagnie na ta lub na ta), czyli jak kiedys Zambro:)
A ja jestem lewym i prawym pomocnikiem (oczywiscie nie gram w klubie tylko tak z kumplami, to zawsze mnie ciagnie na ta lub na ta), czyli jak kiedys Zambro:)
- MoreLL_FTL
- Juventino
Zambro jest nam potrzebny bardzo. Jego gra ostatnich czasy mnie bardzo cieszy i zadziwia. Piłkarz o nieznanym dotąd nazwisku gra na poziomie wielkich gwiazd... Brawa dla niego... On musi zostać!
- juve21
- Juventino
Widać ze historykDionizos pisze:Zambi musi zostać! Innego wyjscia po prostu nie ma 8) . Gainluca juz jest jednym z najwazniejszych graczy Juve. Wystarzczy wspomniec chociazby 14.5.2003. Nie wyobrazam sobie nasej druzyny bez niego.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Olszan
- Juventino
TAk dla mnei to on jest jednym z najlepszym obrońców świata docenili go chociażby że znajduje się na liście 50 nominowanych do Złotej Piłki a za rok z pewnością będzie najlepszym obrońcą świata 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Shadow_Alex
- Juventino
Olszan pisze:TAk dla mnei to on jest jednym z najlepszym obrońców świata docenili go chociażby że znajduje się na liście 50 nominowanych do Złotej Piłki a za rok z pewnością będzie najlepszym obrońcą świata 8)
Obronca i skrzydlowym z obu maniek:)
- DeeJay
- Juventino
To obecnie jeden z najlepszych graczy w zespole Lippiego. Jego ogromnym atutem jest bardzo ofensywny styl gry. Myśle, że Zambrotta nie bedzie się długo zastanawiał i szybko podpisze nowy kontrakt. Może się troche pozastanawia, żeby wynegocjować jak najlepszy dla siebie kontrakt.
- Juverulez!
- Juventino
- x_men_1988
- Juventino
Chyba Moggiemu nic nie strzeli do głowy żeby oddać Zambrottę . Teraz nie oglądam meczy juve w TV ( moja stara zrezygnowała z C+
) , ale czasem na TVP pokażął mecz juve z LM , jak ten z Realem Sociedad , co ten Zambrotta tam nie wyprawiał , mijał rywali jak tyczki , poprostu geniusz.