Wisła - Valerenga
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
No niestety myślałem że wygrają, ale rozczarowanie, słaba gra, ale był też okazje dwie poprzeczki Wisły i powinien być rzut karny ale sędzia nie zaówarzył. Teraz trzeba czekać na rewanż w Krakowie myślę że wygrają bez więkrzych problemów.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Olszan
- Juventino
No szkoda też o tyle że miały być dwa punkty do jakiejś tam klasyfikacji i dzięki temu Polska by mogła wystawić te dwie drużyny w Lidze Mistrzów ale Groclin zdobył jeden więc nie jest żle a co do meczu to Cantoro pod jest świetny sie troche rozegra po kontuzji i będzie gwiazda 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- MaTe-
- Juventino
przynajmniej mecz groclinu poprawil mi troche nastroj, bo przynajumniej bylo wiadac ze sie starali i udalo im sie wyrownac na 1-1, chociaz bylo widac ze z poczatku meczu grali w strachu i dlatego dostali tak glupia bramke...
- kouba
- Qualità Juventino
mogła Wisła wygrać, ale przecież nie przekreśliła sobie szans na awans :!: w rrwanżu u siebie spokojnie wygrają, szkoda tylko straconych pkt do rankingu UEFA
bo one są bardzo ważne, jak juz omawiałem w jednym z tematów. http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... php?t=3268
Bardzo dobrze że Groclin zdobył jeden pkt do tej klasyfikacji :-D
Bardzo dobrze że Groclin zdobył jeden pkt do tej klasyfikacji :-D
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jednym słowem, rozczarowanie! Nieweim jak to isę stałó, że wisła nie strzelił gola. Rywal bardzo przeciętny a jednak postawił bardzo ciężkie warunki wiślakom. Szkoda tych niewykorzystanych sytuacji al tak jest piłke, i te poprzeczki. Dobrze, że w zanadrzu mają rewanż u siebie, emocji niepowinno brakować :lol:

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Słabo słabo słabo
powiem tylko tyle
Groclin mistrzem polski po ostatnim ich meczu tak postanowiłem
Groclin to zdecydowanie najlepszy zespół ligi polskiej!!!!!
Tylko jesczze zaczekajmy na rewanż!!!!!
powiem tylko tyle
- Hybryd
- Juventino
Ale chyba zapomniełeś że Groclinowi idzie właśnie "tylko" w pucharach a w lidze nie. Ale tak jest chyba nawet lwpiej.wicior pisze:Słabo słabo słabo
powiem tylko tyle