Real S. 0-0 Juventus - JUVE W 1/8

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 23:05

Aż dziwne że nikt jeszcze nie założył tematu hehe....MAMY AWANS DO 1/8 !!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!

Juve znów na różowo :D Gdyby nie Buffon to nie wiem czy byłby remis...kapitalnie bronił, a my mieliśmy tylko 2 strzały na bramke 8) ALE CO TAM...JEST AWANS !!!! Teraz musimy bronić 1.miejsca
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2003, 23:49 przez BIGGI, łącznie zmieniany 2 razy.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 23:09

No i wywalczyliśmy tym samym awans. Nie było łatwo. Juve zagrało słabo. Ale mimo dość eksperymentalnego składu obrona spisała się dobrze. Pewnie Lippi będzie narzekał po tym meczu, ale najważniejszy jest awans. Teraz tylko wygrać przynajmniej jeden z dwóch pozostałych meczy, aby utrzymać przewodnictwo w grupie i wyść z pierwszego miejsca. Myśle, że w kolejnych meczach Lippi powienien dać pograć zmiennikom, a podstawowych oszczędzać na bardzo ciężkiem mecze w Serie A. Przed nami Inter, Lazio i Parma!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 23:15

słabo czy niesłabo, ważne że nieprzegrali i nadal są niepokonana drużyna w Europie :!: mieli korzystną sytuacje w tabeli to mogle sobie odpuścić, teraz można dwa mecze wystawić zmienników, niech sobie pograją :D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 23:22

A jednak się pomyliłem. Lippi zadowolony z meczu: "To była ciężka bitwa, szczególnie w pierwszej połowie. Chłopcy walczyli bardzo dzielnie. Teraz, gdy jesteśmy już w drugiej rundzie, musimy walczyć o wyjście z pierwszego miejsca. Nasza taktyka jest prosta. Chce dać pograć wszystkim zawodnikom. tak, aby każdy zagrał chociaż raz w tygodniu. Wtedy są wszyscy wypoczęci i głodni sucesu i gry."

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 23:22

A slowo się ciałem stało i awans mamy w kieszenie ;). Btw mamy najwięcej punktów z Europy- tyle co zespoł na R którego nazwe celowo pomine. Oby tak dalej. Jak Del Piero wróci to roztrzaskamy wszystkich! BTW mecz slaby, ale gralismy na remis [chociaz to b. niebezpieczne]. :twisted:

Obrazek
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 07:28

nom ogladałem ten mecz ale wystawiliśmy 7 rezerwowych więc ja sie nie dziwie Buffon wspaniale bronił !!

Dawniej Virus[Mauro].
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 09:32

Jestem zadowolony z remisu,w końcu dał on nam awans do następnej rundy.Nie widziałem meczu,ale słyszałem,że Buffon bronił bardzo dobrze.Ciesze się z awansu,ale licze,że uda się awansować z pierwszego miejsca.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 09:41

Mecz jak mecz - z komentarzy innych wynika ze raczej niezbyt ciekawy. Jednak liczy sie wynik, a ten jest dla nas jak najbardziej korzystny. Ciesze sie podwójnie, bo po pierwsze mamy awans, a po drugie....nie stracilismy bramki 8)
Awans przyszedł w bardzo dobrym momencie, przed jakze waznymi meczami w Serie A (Inter, Parma, Lazio) Dzieki temu bedziemy mogli sie skupic glownie na lidze, co moze wyjsc tylko na dobre naszej ukochanej druzynie :wink:

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko powiedziec - FORZA JUVE!!! :wink:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 12:54

No cóż...wolę jak Juve wygrywa ale...w końcu nie ma co marudzić - meczu nie przegrali, bramki nie stracili :!: :!: nie grali tak zupełnie najmocniejszym składem i to wszystko na wyjeździe. Do tego jeszcze pewny awans - czyli jest dobrze! :-D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 13:20

Ja nie jestem w pelni zadowolony. Mogli sie chlopaki bardziej postarac. Ale, coz skoro ktos zdejmuje Pessotto na poczatku drugiej polowy, to czego mozna sie spodziewac? A swoja droga to dobrze, że Buffon wraca do formy. 8)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 14:38

No to mamy awans! :twisted: Bardzo się cieszę. Teraz naszym celem jest za wszelką cenę wyjśćz grupy z 1 miejsca, innej możliwości niewidzę :twisted: Mecz podobno nudny. No cóz, wkońcu skład mocno zmieniony. ale ten remis nam wystarczył do awansu. Lippi o dziwo zadowlolony z postawy zawodników :lol:
Śmiesznie wygląda kombinacja niebieskiego ,,Tamolia'' na różowek koszulce :wink: :P
Niestraciliśmy gola 8) Szkoda tylko, że niestrzeliliśmy żadnego :wink:
Mam nadzieję, że mimo iż mecz był małó ciekawy, na JP pojawią się jekieś filmiki z tego spotkanie, zresztą zawsze się pojawiają :wink:

Niemogłem wejść na czata bo niechciał mi wejść :( :evil: Podziękowania dla ,,brata'' ToMkA za komentarz prz gg :wink:

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 15:42

Co do meczu to mamy awans dzieki niemu i to jest wazne ... co do wyniku to jestem nawet zadowolony...Forza Juve

Ps.Spoko Ti_amo ... czego sie nie robi dla rodziny 8)
Ps.2.Przepisywalem od Dj :lol:

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 16:09

Mamy awans i to bardzo cieszy. To, iz w takim składzie udało nam sie zdobyc cenny punkt swiadczy o tym , jak bardzo wyrównany skład mamy. Wydaje sie to nieocenione przy długim i meczącym sezonem, tak wiec podsumowując wróże juve jak najlepszy sezon

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 16:40

Bardzo dobrze awansowaliśmy i przechodzimy dalej, najbardziej mi się podobała parada Buffona kidy to w sytuacji sam na sam z Nihatem Turek próbował z bliskiej odległości umieścić piłkę tuż przy lewym słupku, alke nasz wspaniały Gigi wykazał się refleksem i obronił to we wspaniałym stylu. To nie było zbyt ciekawe spodkanie ale te parady były wspaniałe.
Forza Buffon :!:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 17:48

Juz dawno Juve nie zapewnil sobie awansu w tak latwy i efektowny sposob. Zawsze musielismy walczyc do ostatniej chwili o wyjscie (no moze w tamtym rok uz Feyenordem tez najgorzej nie bylo 8)). Oczywiscie nie moge nie byc zadowolony. Teraz moge z przyjemnoscia patrzec jak inne druzyny zabijaja sie o awans :twisted: :twisted: :twisted:. A mecz jak mecz. Nasi grali prawie zupelnal rezerwa, wiec wynik i tak calkiem niezly. FORZA JUVE!!

srali muszki będzie wiosna
Zablokowany