Juve,real,mu od 2006 roku

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 05:37

jak bedzie wyglodalo juve za 3-4 sezony?!
bez nedveda,montero,pessoto,thurama,miejmy nadzieje ze nikogo innego nie sprzedadza
jak real
bez zidane i figo teraz sa jednymi z gluwnych ogniw tego dream teamu
i manchester
pewnie bez gigsa,scholsea tak samo sa czolowymi graczami europy
mysle ze juve nie ma dobrych graczy w rezerwach aby przesli oni do podstawowego skladu i byli takim ogniwem jak ich koledzy ktorych wymienilem
real sobie na pewno nie poradzi!!
manchester moze,ale na pewno juve,o mlodziezuwce juve slychac ciagle,ale mysle ze oni potrzebuja wiecej gry wpierwszym skladzie razem z tymi co moga zakonczyc kariere,spujzcie na AJAX! jaki sklad jaka druzyna rezerwowa! normalnie mistrzostwoooooo

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 06:56

Juve zawsze będzie silny a narazie nie przejmuj sie przyszłością 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 listopada 2003, 16:52

Dokładnie masz racje
Sam sobie nieraz zadawałem to pytanie!!!!!
Ale mam nadzieje że ta młodziezówka to coś co może wypalić za te 3-4 sezony!!!!!!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 06:23

no przecież będą inni, jedni odchodzą drudzy przychodzą, i tak wkółko, tak musi być, juve akurat ma młodych graczy którzy z dumą bedą mogli zastąpić te gwiady w przyszłości :D

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2003, 09:05

Ja powiem tak:

- Real sobie poradzi
- Manchester sobie poradzi
- Juventus sobie poradzi

Kazdy z tych zespołów na 100% sobie poradzi. Są to wielkie kluby, które nawet jezeli stracą swoich najlepszych zawodników - bedą nadal mocne. Teraz wydaje sie to dla niektorych niemozliwe. Ale przeciez tak samo jak swietni pilkarze konczą kariery, tak samo swietni sie rodzą i zaczynają grać. Kiedys nie wyobrażano sobie Juve bez np. Zidana, a teraz??? Czy ktoś jeszcze żałuje ze go u nas nie ma??? Raczej nie, bo przyszedł kto inny, z perspektywy czasu nawet lepszy - Nedved.

Aha i jeszcze jedno. Real i Manchester doskonale radzą sobie ze szkoleniem młodych graczy, moze nawet lepiej niz Juve, wiec nie sadze by te zespoły mogły popaść w jakis wielki kryzys po stracie Zidana czy Keana.

PS. Jakkolwiek te zespoły poradzą sobie bez wyzej wymienionych graczy, to sadze, ze Ty raczej nie poradzisz sobie bez słownika ortograficznego :wink:
Nie miej mi tego za złe, jestem po prostu bardzo wyczulony na tym punkcie.

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 18:51

Nie ma co patrzeć daleko w przyszłość.Trzeba się skupić na terażniejszości

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 21:49

Kiedyś ludzie się też zastanawiali, co będzie bez Maradony, Pele. I co na ich miejsce wyrosły nowe talenty teraz będzie tak samo, chociaż nie wiem jak przeżyje zakończenie kariery NEDVEDA ALEXA GIGGIEO czy innych.

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 23:46

oczywiscie ze juve sobie poradzi. teraz dla nas jest niewyobrazalne jak moze nie byc alexa.....aczkolwiek niestety takie cos kiedys nastapi.tak to dziwnie brzmi. narazie ciezko mi sie przestawiac , ale wiem jedno. juventus na pewno sobie poradzi. beda nowe gwiazdy, ale pamiec o dawnych mnie przynajmniej bedzie trwac. a co do mojego realu to bez przesady!!!!przeciez oni maja swietnych mlodych zawodnikow!!!!!!jak moga sobie nie poradzic!!!!! i zreszta mu pewnie tez

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 12:46

Znajdziemy doskonałych zastępców dla tych zawodników, a pozatym Real i MU też takie kluby sobie poradzą, to jest kolej że odchodzą jedni a przychodzą nowi.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ