Problemy z kontraktem Treze
- BIGGI
- Qualità Juventino
Obecnie Juventus szuka odpowiednichch alternatyw dla Davida Trezeguet przed rozpoczęciem rozmów o nowym kontrakcie.
Aktualny kontrakt Trezegueta wygasa w 2005 roku.
Juve chce zatrzymać byłego piłkarza Monaco, ale spór o pensje może podzielić strony.
Trezeguet aktualnie zarabia tylko 1milion na sezon, te zarobki są porównywane do płac zawodników którzy są mniej utalentowani od Francuza.
Napastnik chce zarabiać trzy krotnie więcej, ale to nie jest na ręke działaczom z Delle Alpi.
Z tego wszystkiego wynika że najprawdopodobniej do końca sezonu sprawa nie będzie rozwiązana, jeśli tak się stanie to najprawdopodobniej Treze zostanie sprzedany do innego klubu.
Pogłoski krążące na Półwyspie Apenińskim w poniedziałek sugeruja transfer Andrea Caracciolo do Juventusu.
Skauci Juventusu byli na meczu Brescia - Parma aby obserwować 22 letniego napastnika.
Bianconeri myślą też o Alberto Gilardino który strzelił gola dla Parmy w wygranym meczu 3-2 z Brescią.
źródło : juventus1897.prv.pl
Aktualny kontrakt Trezegueta wygasa w 2005 roku.
Juve chce zatrzymać byłego piłkarza Monaco, ale spór o pensje może podzielić strony.
Trezeguet aktualnie zarabia tylko 1milion na sezon, te zarobki są porównywane do płac zawodników którzy są mniej utalentowani od Francuza.
Napastnik chce zarabiać trzy krotnie więcej, ale to nie jest na ręke działaczom z Delle Alpi.
Z tego wszystkiego wynika że najprawdopodobniej do końca sezonu sprawa nie będzie rozwiązana, jeśli tak się stanie to najprawdopodobniej Treze zostanie sprzedany do innego klubu.
Pogłoski krążące na Półwyspie Apenińskim w poniedziałek sugeruja transfer Andrea Caracciolo do Juventusu.
Skauci Juventusu byli na meczu Brescia - Parma aby obserwować 22 letniego napastnika.
Bianconeri myślą też o Alberto Gilardino który strzelił gola dla Parmy w wygranym meczu 3-2 z Brescią.
źródło : juventus1897.prv.pl
- x_men_1988
- Juventino
Nie rozumiem co to jest 3 miliony euro dla klubu który w zeszłym sezonie zarobił najwięcej w Lidze Mistrzów . Co prawda wydawać na tego samego zawodnika 3 razy tyle to nie jest mało , ale moim zdaniem powinni dać Trezegemu te 3 miliony na rok bo gra dobrze . A jeśli chcieli by kupić innego zawodnika to i tak musieli by mu płacić też około 3 milinów. A być morze Moggi planuje zostwić atak Del Piero--Di Vaio .
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Eee tam, jakośw to niespecjalnie wierzę. Wtdaje mi się, że sprawa kontraktu jest już przesądzona na naszą korzyść tylko dziennikarze znów coś wymyślają :evil: To pewne, że Treze zostanie. On chce grać dla nas my chemu go u nas więc niema przeszkód. Co do podwyższenia zarobków o 3 razy, dla nas to niedużo, ale jak Treze będzie grał jak częśto mu się zdarza to Di Vaio powienen zarabiać z 5 razy więcej
Ahh te pieniądze. Ja bym mógł im piłki podawać za darmo

- juveluck
- Juventino
Nie wydaje mi sie zeby Moggi byl na tyle lekko myslny i tak latwo pozwoli odejsc Treze z Juve. Dobrze wie ile dla nas znaczy ten zawodnik. Sadze ze dojda do jakiegos kompromisu, zwlaszcza ze i David mowil o tym iz nie ma ochoty opuszczac turynu i ze mu tu dobrze( a do Torino chyba sie nie przeniesie
)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wydaje mi się że obie strony dojdą do porozumienia, mam nadzieję że David i Moggic dojdą do porozumienia. Trezeguet to wspaniały napastnik nie możemy go stracić on zrobił dla nas bardzo dużo i zasłużył na podwyżke.
Ja jednak gdybym był taki dobry jak David żeby grać w Juve mógłbym zarabiać ten 1 milion, a nawet mniej.
Ja jednak gdybym był taki dobry jak David żeby grać w Juve mógłbym zarabiać ten 1 milion, a nawet mniej.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Olszan
- Juventino
W sumie Di Vaio jest zawodnikiem niewiele słabszym od Treze a niektórzy by i powiedzieli że lepszym a Di Vaio ostatnio gdy występuje w pierwszym skłądzie radzi sobei imponująco (m.in dwie bramy z Realem i jedna jakze ważna i przepiękna z Milanem) ale Treze jak tylgo dojdzie do swojej optymalnej formy będzie jednym z najlepszych napastników świata i myśle że nmie warto sprzedawać go warto dać te 2 miliony euro więcej czy nawet 1,5 bo na 2,5 też by pewnei sie zgodził ale Jestem za tym aby został moze po tym sezonie w którym mam nadzieje Treze zostanei królem strzelców Ligi Mistrzówi Ligi Włoskiej
wartosć jego podskoczy sprzeda sie go za jakieś 50 mln wtedy do głosu dojdzie Di Vaio i kupi siejakiegos młodego obiecującego piłkarza 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Alexa Del Piero
- Juventino
Treze musi zostać! On i Alex tworzą doskonały, bramkostrzelny duet.
Nie rozumiem dlaczegoi Juve skapi mu tych 'marnych' trzech milionów
Nie rozumiem dlaczegoi Juve skapi mu tych 'marnych' trzech milionów
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- nookie
- Juventino
Mysle ze sie dogadaja..ne powinno byc zbytnich problemow z tym zeby treze zostal
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja też nie widzę problemu zaś ktoś szuka dziury w całym a Treze zostaje mi się też wydaje że to dośc przesądzona sprawa
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....