Kto spadnie z Serie A ?
- Forza_Juve
- Juventino
Kogo widzice w Serie B i dlaczego ?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja myślę, że napewno będzie to hmm...Ancona i Siena. Do tego dołączy może Empoli i Lecce, no nic nazrazie tylko 8 klejek za nami, zadużo niemożemy powiedzieć. każdy zespół ma jeszcze szansę na poprawienie swojej gry.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Myślę że spadną Ancona i Empoli bo są to najgorzej spisujące się zespoły w Serie A. A dalej to już jest paru "faworytów" do spadku i nie weim kto spadnie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Reggie
- Juventino
Według mne pewny spadek mają Ancona i Empoli, może jeszcze Lecce (chyba tak się tto pisze) i Reggina...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juventinha
- Qualità Juventina
no ancona raczej. empoli zalezy. a siena chcialabym zeby zostala:)
- Nero
- Juventino
Siena? Nigdy w życiu. Debiutanci w Serie A spisują się dobrze. Zatrzymali Romę.
Spadnie Ancona, Empoli i Lecce, a o ostatnie miejsce spadkowe toczyć się będzie zacięta batalia między Regginą, Brescią, Modeną.
Spadnie Ancona, Empoli i Lecce, a o ostatnie miejsce spadkowe toczyć się będzie zacięta batalia między Regginą, Brescią, Modeną.