Bez Del Piero, czy jest aż tak źle ... ?
- bblackk
- Juventino
Ostatnio coraz więcej pojawia się głosów że JUVE gra lepiej gdy w wyjściowej 11-ce brakuje nazwiska Del Piero ... Że Juve gra bardziej ofensywaną piłkę i więcej goli, a mniej mniej straconych ... Co o tym myślicie... ? Dlaczego tak sie dzieje ?
- gregor_g4
- Juventino
Ja tak nie uwazam. Alex to swietny pilkarz ktory wiele wnosi do druzyny Juventusu, potrafi jedna akcja roztrzygnac losy meczu. A to ze teraz tracimy mniej goli i strzelamy wiecej niz z Alexem, wedlug mnie spowodowane jest tym ze druzyna od pocztku sezonu zdazyla juz wejsc w rytm meczowy i poznalismy dyspozycje naszych rywali, a na poczatku sezonu nie wiedzielismy czego mozemy sie po innych spodziewac. Uwazam ze jego powrot podniesie rywalizacje w ataku co bedzie bardzo dobre dla calej druzyny. A poza tym w tym sezonie z Alexem rozegralismy 3(niepelne) spotkania w Serie A i jedno w CL. Takze po tylu meczach nie mozna stwierdzic ze bez Alexa idzie nam lepiej.
- KwiAtek
- Juventino
moze Juve bardziej sie mobilizuje :? chca przeciez udowodnic, ze nawet bez kapitana Alexa potrafia sobie swietnie radzic
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- BIGGI
- Qualità Juventino
Według mnie brak Alexa nie wpływa tak bardzo na gra jak brak Nedveda. Di Vaio bardzo dobrze zastępuje Alexa, który bedzie musiał być w wysokiej formie żeby powrócić do 11-stki i nic nie pomoże że to nasz symbol !! Ale życze mu jak najlepiej i jeszcze wyższej formy niż Di Vaio. ALEX WRACAJ
- agata
- Juventino
nie wydaje mi się zeby obecność Del Piero lub jej brak miała jaki kolwiek wpływ na problem utraty bramek, z którym zresztą zaczeli sobie radzić
a co do gry zespołu bez Alex'a w składzie: to chyba dobrze ze radzą sobie dobrze bez takiej podpory psychicznej(tak kiedyś o nim powiedział Di Vaio) jaką niewątpliwie jest Del piero!!!
ale to tylko moje skromne zdanie
a co do gry zespołu bez Alex'a w składzie: to chyba dobrze ze radzą sobie dobrze bez takiej podpory psychicznej(tak kiedyś o nim powiedział Di Vaio) jaką niewątpliwie jest Del piero!!!
ale to tylko moje skromne zdanie

- bblackk
- Juventino
Kto wie? Moim zdaniem JUve pokazuje że Juve to nie tylko Del piero ale całe 11 osó świetnie się rozumiejących i grających genialny futbol. Na dodatek Del Piero to taki drugi rozgrywający stzrelający gole coś między Nedvedem a Trezeguet'em. A teraz gra dwóch snajperów Di Vaio i Trezeguet, obaj cały czas strzelają a Nedved im swietnie dogrywa. Jak wróci DEl Piero to Juve moze grac tylko lepeiej... 

- _Jag_
- Juventino
Powinnismy sie tylko cieszyc ze juve potrafi wygrywac nawet bez kluczowych graczy. Oznacza to ze gra tam nie 11 a kilkunastu pilkazy na rownym poziomie. Bardzo to sie przydaje podczas długiego i wyczerpujacego sezonu. A Alex jeszcze pokaze w tym sezonie jak sie powinno grac w pilke. Juz mam przed oczami ten puchar LM w jego dloniach...ach..rozmazylem sie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Alex to świetny piłkarz a my bez niego wcale gorzej nie gramy, założę się że gdyby grał to byśmy mieli mniej straconych i więcej strzelonych ponieważ on angażuje się tak samo w grę obronną jak i atak.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wojtek Kubisztal
- Juventino
Jestem zdziwiony taką opinią na temat Alexa...,myślę, ze Alex jest bardzo wartościowym piłkarzem tak jak reszta zespołu.Uważam, ze nie ma takiego drugiego zawodnika jak Alex, który by grał z taka fantazja, odwagą i determinacja.Mysle.ze jego czas jeszcze nie dobiegł końca...,jeszcze pokaże na co go stać!!! :-D [/b]
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Takie gadanie :? Del Piero to Del Piero, symbol JUVE a to już mówi samo za siebie. Mi bardzo go brakuje mino , że nie jest to aż tak bardzo odczuwalne a za sprawą znakomitej dyspozycji Di Vaio, który swietnie spipusje się w roli zastępcy. Co nas oczywiscie bardzoe cieszy. Ja już niemogę się doczekać powrotu naszego kapitana. Bardzo mi go mimo wszystko brakuje. Na początku sezonu preznetował znakomitą formę, oby taką samą miał po powrocie! Wspaniale grał, ta szarża w meczu z Chievo, drybling z Romą przy okazji ta kontuzja!! :evil: Drybling z Galatą, i wile innych, te rzuty wolne......ahhhhh wrcaj Del Piero jak najszybciej! Czeakmy.

- ballack13
- Juventino
to juz jest lekka przesada !!!!!!!!!
Del Piero to gwiaza każdy wie jak On jest potrzebny Juve !!!!!!!!!!!
bez takich mi tu postów bo to jest żenujące
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEL PIERO !!!!!!!!!!!!!!!!!
Del Piero to gwiaza każdy wie jak On jest potrzebny Juve !!!!!!!!!!!
bez takich mi tu postów bo to jest żenujące
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEL PIERO !!!!!!!!!!!!!!!!!
- x_men_1988
- Juventino
Brak Del Piero może teraz nie wpłynoł źle na grę juve, bo Di Vaio jest w dobrej formie . Ale w zeszłym roku kidy Del Piero doznał kontuzji było znacznie gorzej gdyż Di Vaio grał poniżej swoiego poziomu i nie miał kto zastąpić Del Piero . Ja uważam że Del Piero jest nie zastąpiony bo to symbol Juve , tak samo jak Raul w Realu tak Del Piero zawsze będzie kojarzony z JUVE .
- Łukasz.juventihno
- Juventino
juve bez del piero wcale lepiej nie gra.po prostu inni zawodnicy sa w lepszej formi np.di vaio.di vaio wcale nie jest gorszy od niego.zycze juve zeby del piero jeszcz nie gral.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami