Cztery trofea juve w tym sezonie.
- Łukasz.juventihno
- Juventino
Czyli czy juve zdobedzie wszystko.Rozwali wszystkich wrogów.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Alexxxxx
- Juventino
Nie bądźmi za bardzo pewni swego, aby się nie zwieść ( chciwość to pierwszy stopięń do piekła :devil). Myślę jednak, ze zdobedziemy wszystko ( dopukać). Forza Juve :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Noodels
- Juventino
Najbardzie Bym Chciał Zeby Juve Wygrało SerieA I Pokazało Milanowi Że Nie Milan Tylko Juventus Jets Najlepszy We Włoszech Ale Jeszcze Jakby Do Tego Doszedł Puchar Europy To Bym Se Kupił Z 8 Piw I Bym Świętował Niewyobrazan Sobie Mojej Radosci Jakby Juve Wygrało Lige Mistrzów

- Yari
- Juventino
Liga mistrzów i Serie A wystarczą w zupełności jak dla mnie:):). Bede bardzo szczęśliwy wtedy:):). W ćwierćfinale pokonać milan , w półfinale pokonać real a w finale manchester :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

- BVB
- Dortmundczyk
dobry żartŁukasz.juventihno pisze:Czyli czy juve zdobedzie wszystko.Rozwali wszystkich wrogów.
- _Jag_
- Juventino
Jak dla mnie to moga od razu odpuscic puchar wloch albo tak jak w poprzednich latach dac grac zmiennikom. W tym roku napewno najwazniejsza jest LM wg mnie Lippi bardzo dobrze robi oszczedzajac niektore gwiazdy w meczach ligowych (np. z Ancona). Oczywiscie chcialbym aby juve zdobylo i lige mistrzow, i lige wloska ale jesli mialbym w bierac to zdecydowanie postawilbym na tryumf w LM>
- gregor_g4
- Juventino
Dla mnie wystarczyly by tylko dwa.. te najcenniejsze, czyli Scudetto i zwyciestwo w CL. Jesli z tych dwoch mialbym wybierac to wolalbym CL. Ale jak bysmy zdobyli 4 to byloby wspaniale.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dla mnie jak dla więkrzości najbardziej się liczy Liga Mistrzów i Scudetto, ale jakbyśmy mieli poczwórną koronę to by było świetenie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co do tego, żeby dać szansę zmiennikom to sie zgadzam ale co do odpuszczenia PW Włoch nie. Po 1 JUVE niegdy nieczego nieodpuszcza, tylko walczy zawzięcie o wszystko co możliwe. Po 2 wkońcu PW trzeba zdobyć. Ostatnio wygraliśmy go dopiero w .....1995 r... a pozatym to by był nasz równy 10_Jag_ pisze:Jak dla mnie to moga od razu odpuscic puchar wloch albo tak jak w poprzednich latach dac grac zmiennikom.
ToMeK pisze:Tak jak wspomnial Yari - Liga mistrzow i Serie A wystarczy...
Zagadzam się co do tego , że to nasze najważaniejsze cele. Przede wszystkim LM :!:
W sumie to dziwię się Lippiemu, że myśli iż zdobycie 4 trofeów jest NIEMOŻLIWE. W życiu niema rzeczy niemożliwych a pozatym z naszą wspaniałą kadrą kto wie.....

- DeeJay
- Juventino
Jak dla mnie, to zdobycie jednego z dwóch trofeów- Scudetto i LM, już byłoby ogromnym sukcesem i sezon można by zaliczyć do udanych. Oczywiście bez wątpienia priorytetem jest w tym sezonie Puchar Europy. Mamy jednak skład silniejszy niż rok temu i spokojnie możemy walczyć na kilku frontach. Z tak dużym i wyrównanym składem możemy również powalczyć o Puchar Włoch. Superpuchar może byc jedynie świetnym uwieńczeniem udanego sezonu.
Jeśli Juventus podbiłby Ligę Mistrzów to automatycznie pojawiają się szanse to kolejne tytuły, oprócz 4 wymienionych

Jeśli Juventus podbiłby Ligę Mistrzów to automatycznie pojawiają się szanse to kolejne tytuły, oprócz 4 wymienionych