Kogo Juve może sie obawiać w LM?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 21:22

Pytanie takie jak w temacie :D
Ale odpowiadajcie szczerze i nie piszcie tekstów: "Juve the best i nikt z nami nie wygra" bo to bez sensu.
Popatrzmy na sprawe realnie, moim zdaniem możemy obawiać się jedynie ManUtd. Nie żebym nie wierzył w naszych, ale ManU to drużyna angielska preferująca zupełnie inny styl gry niż Juve.
Mimo straty Beckhama nadal są okropnie groźni.
Myśle że Real by nam nie przeszkodził w drodze po LM, ale najbardziej niepokoje się na myśl spotkania JUVE-Manu, bo w tym spotkaniu mielibyśmy 50% szans.

I jeszcze raz prosze powstrzymajcie się od komentarzy"FORZA JUVE" itp.
Niech wypowiadają się Ci którzy mają coś do powiedzenia

non mollare mai
Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 21:32

oczywiscie man utd to najwieksz wrog.przegralilimy z nimi dw razy w tamtym sezonie.u siebie 3:0 to byla kompletna porazka.w praktyce to juve jest lepsza druzyna od man ale.............Drugi wrog to real on comends.a trzeci to nie milan ani nie inter tylko uwaga bchelsa londyn.Ile oni sobie kupili dobrych pilkarzy to masakra.moim zdaniem final to juve-man albo juve-chelsa.real nie bo ma badziewna obrone

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 21:40

Łukasz.juventihno pisze:oczywiscie man utd to najwieksz wrog.przegralilimy z nimi dw razy w tamtym sezonie.u siebie 3:0 to byla kompletna porazka.w praktyce to juve jest lepsza druzyna od man ale.............Drugi wrog to real on comends.a trzeci to nie milan ani nie inter tylko uwaga bchelsa londyn.Ile oni sobie kupili dobrych pilkarzy to masakra.moim zdaniem final to juve-man albo juve-chelsa.real nie bo ma badziewna obrone
Coś ty. Moim zdaniem to oni wyjdą co najwyżej z grupy i papa.
A co do tematu to też uwazam ze mu to najgroźniejszy rywal, groźne może być też Deportivo, ale chyba nie aż tak.
Ostatnio zmieniony 26 października 2003, 21:50 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 21:47

Również, jako pierwszy - wróg numer 1 w LM przychodzi mi na myśl ManUtd. Jakoś wygląda na to, jakby mieli na nas sposób. Z jednej strony chciałoby się ich ominąć w tegorocznych rozgrywkach. Z drugiej strony - trzeba by było udowodnić swoją wyższość nad diabłami, jeśli chcemy mierzyć w Puchar Europy.

Myśle, że kolejna potyczka z Królewskimi też nie należałaby do łatwych. To nadal bardzo dobry zespół. Mogłyby być problemy.

W drugiej kategorii zamieściłbym Chelsea. Podobny - angielski styl do ManU, z domieszką włoskiego... Kto wie, co będzie jak się zgrają?

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 22:08

Real i Manchester.Tak jak większość. Manchester jak ma dobry dzień to jest nie do zatrzymania, ale im bardzo często zdarzają sie wpadki. Ostatnio z fulham:):). A z realem to jest pojedynek na bramki. Kto strzeli o jedną więcej ten wygra. Z realem ważna jest taktyka. Dobrze że Lippi ma na nich sposób:):)

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 22:09

wogóle angielski styl futbolu nie odpowiada włochom, to ja sie obawiam najbardziej anglików, może jeszcze bayern i valencja stwarzać zagrożenie, ale valencja na szczęscie nie gra w LM :D

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 22:12

Jeli ManU bedzie tak gral jak teraz to nie ma co sie ich obawiac. Jak dla mnie najgrozniejsze beda druzyny Milanu, Deportivo. Ciezkimi przeciwnikami moga byc takze Ajax i Vfb Stuttgart. Jesli chodzi o Chelsee to wydaje mi sie ze zajdzie co najwyzej do 1/4 CL

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2003, 22:14

Real, Milan Man Utd Bedzie grało Dobrze ale odpadnie i Puchar Europy Jedzie Do Turynu

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 17:44

Hm....kogo możemy się obawiać, ciekawe pytanie. W teorii każdego bo w LM grają najlepsi. Zaś w praktyce, jak wspomnaiła większość, ManUtd, napewno real niebędzie rywalem od tak sobie, milan...też potrafią przecież grać w piłkę. Moim zdaniem to będąwłaśnie najgroźniejsi rywale. Tacy z najwyższej pólki. Bayern raczej nie.

Obrazek
fanka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:00

hm... dziwie sie ze nikt nie wspomnial o Romie... mysle ze to moze byc jeden z grozniejszych przeciwnikow Juve... w koncu zremisowalismy z nimi... no nie wiem takie jest moje zdanie... :)

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:24

fanka pisze:hm... dziwie sie ze nikt nie wspomnial o Romie... mysle ze to moze byc jeden z grozniejszych przeciwnikow Juve... w koncu zremisowalismy z nimi... no nie wiem takie jest moje zdanie... :)
Przecię Roma nie gra w Lidze MIstrzów w tym sezonie .
Moim zdaniem najgrożniejszym rywalem Juve w lidze mistrzów będą : ManUtd, Rela Madrid i Milan . Jeżeli ktoś z czwórki Milan , Juve , Man , Real nie zdobędzie tytułu to się mocno zdziwie .

Peja48

Juventino
    Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:31

Manchesteru bo oni mają na nas jakiś sposób i Bayernu rzadko na nich trafiamy w lidze mistrzów i niepamietam kiedy ostatni raz z nimi graliśmy

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
    fanka

Juventino
    Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:38

x_men_15 pisze:
    fanka pisze:hm... dziwie sie ze nikt nie wspomnial o Romie... mysle ze to moze byc jeden z grozniejszych przeciwnikow Juve... w koncu zremisowalismy z nimi... no nie wiem takie jest moje zdanie... :)
    Przecię Roma nie gra w Lidze MIstrzów w tym sezonie .
    Moim zdaniem najgrożniejszym rywalem Juve w lidze mistrzów będą : ManUtd, Rela Madrid i Milan . Jeżeli ktoś z czwórki Milan , Juve , Man , Real nie zdobędzie tytułu to się mocno zdziwie .
      to juz jest porazka... ja juz lepirj nic nie bede mowic.. :oops:

montero

Juventino
      Juventino
      Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:43

W tym sezonie Champions League moze wygrac ( oprócz Juve oczywiście ) Milan, Real Madryt, a czarnym koniem bedzie Chelsea i Real Sociedad... :D :D :D

Baszka

Juventino
      Juventino
      Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 18:55

zeby sie nie powtarzac - do ww mozna jeszcze dodac pecha, grype (wtedy to przgrywalismy z MU) i ewentualnie sedziow fajfusow :wink:

ODPOWIEDZ