Kogo Juve może sie obawiać w LM?
- Seiru
- Juventino
Pytanie takie jak w temacie
Ale odpowiadajcie szczerze i nie piszcie tekstów: "Juve the best i nikt z nami nie wygra" bo to bez sensu.
Popatrzmy na sprawe realnie, moim zdaniem możemy obawiać się jedynie ManUtd. Nie żebym nie wierzył w naszych, ale ManU to drużyna angielska preferująca zupełnie inny styl gry niż Juve.
Mimo straty Beckhama nadal są okropnie groźni.
Myśle że Real by nam nie przeszkodził w drodze po LM, ale najbardziej niepokoje się na myśl spotkania JUVE-Manu, bo w tym spotkaniu mielibyśmy 50% szans.
I jeszcze raz prosze powstrzymajcie się od komentarzy"FORZA JUVE" itp.
Niech wypowiadają się Ci którzy mają coś do powiedzenia

Ale odpowiadajcie szczerze i nie piszcie tekstów: "Juve the best i nikt z nami nie wygra" bo to bez sensu.
Popatrzmy na sprawe realnie, moim zdaniem możemy obawiać się jedynie ManUtd. Nie żebym nie wierzył w naszych, ale ManU to drużyna angielska preferująca zupełnie inny styl gry niż Juve.
Mimo straty Beckhama nadal są okropnie groźni.
Myśle że Real by nam nie przeszkodził w drodze po LM, ale najbardziej niepokoje się na myśl spotkania JUVE-Manu, bo w tym spotkaniu mielibyśmy 50% szans.
I jeszcze raz prosze powstrzymajcie się od komentarzy"FORZA JUVE" itp.
Niech wypowiadają się Ci którzy mają coś do powiedzenia
non mollare mai
- Łukasz.juventihno
- Juventino
oczywiscie man utd to najwieksz wrog.przegralilimy z nimi dw razy w tamtym sezonie.u siebie 3:0 to byla kompletna porazka.w praktyce to juve jest lepsza druzyna od man ale.............Drugi wrog to real on comends.a trzeci to nie milan ani nie inter tylko uwaga bchelsa londyn.Ile oni sobie kupili dobrych pilkarzy to masakra.moim zdaniem final to juve-man albo juve-chelsa.real nie bo ma badziewna obrone
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Ironek
- Juventino
Coś ty. Moim zdaniem to oni wyjdą co najwyżej z grupy i papa.Łukasz.juventihno pisze:oczywiscie man utd to najwieksz wrog.przegralilimy z nimi dw razy w tamtym sezonie.u siebie 3:0 to byla kompletna porazka.w praktyce to juve jest lepsza druzyna od man ale.............Drugi wrog to real on comends.a trzeci to nie milan ani nie inter tylko uwaga bchelsa londyn.Ile oni sobie kupili dobrych pilkarzy to masakra.moim zdaniem final to juve-man albo juve-chelsa.real nie bo ma badziewna obrone
A co do tematu to też uwazam ze mu to najgroźniejszy rywal, groźne może być też Deportivo, ale chyba nie aż tak.
Ostatnio zmieniony 26 października 2003, 21:50 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- DeeJay
- Juventino
Również, jako pierwszy - wróg numer 1 w LM przychodzi mi na myśl ManUtd. Jakoś wygląda na to, jakby mieli na nas sposób. Z jednej strony chciałoby się ich ominąć w tegorocznych rozgrywkach. Z drugiej strony - trzeba by było udowodnić swoją wyższość nad diabłami, jeśli chcemy mierzyć w Puchar Europy.
Myśle, że kolejna potyczka z Królewskimi też nie należałaby do łatwych. To nadal bardzo dobry zespół. Mogłyby być problemy.
W drugiej kategorii zamieściłbym Chelsea. Podobny - angielski styl do ManU, z domieszką włoskiego... Kto wie, co będzie jak się zgrają?
Myśle, że kolejna potyczka z Królewskimi też nie należałaby do łatwych. To nadal bardzo dobry zespół. Mogłyby być problemy.
W drugiej kategorii zamieściłbym Chelsea. Podobny - angielski styl do ManU, z domieszką włoskiego... Kto wie, co będzie jak się zgrają?
- Yari
- Juventino
Real i Manchester.Tak jak większość. Manchester jak ma dobry dzień to jest nie do zatrzymania, ale im bardzo często zdarzają sie wpadki. Ostatnio z fulham:):). A z realem to jest pojedynek na bramki. Kto strzeli o jedną więcej ten wygra. Z realem ważna jest taktyka. Dobrze że Lippi ma na nich sposób:):)
- gregor_g4
- Juventino
Jeli ManU bedzie tak gral jak teraz to nie ma co sie ich obawiac. Jak dla mnie najgrozniejsze beda druzyny Milanu, Deportivo. Ciezkimi przeciwnikami moga byc takze Ajax i Vfb Stuttgart. Jesli chodzi o Chelsee to wydaje mi sie ze zajdzie co najwyzej do 1/4 CL
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hm....kogo możemy się obawiać, ciekawe pytanie. W teorii każdego bo w LM grają najlepsi. Zaś w praktyce, jak wspomnaiła większość, ManUtd, napewno real niebędzie rywalem od tak sobie, milan...też potrafią przecież grać w piłkę. Moim zdaniem to będąwłaśnie najgroźniejsi rywale. Tacy z najwyższej pólki. Bayern raczej nie.

- x_men_1988
- Juventino
Przecię Roma nie gra w Lidze MIstrzów w tym sezonie .fanka pisze:hm... dziwie sie ze nikt nie wspomnial o Romie... mysle ze to moze byc jeden z grozniejszych przeciwnikow Juve... w koncu zremisowalismy z nimi... no nie wiem takie jest moje zdanie...
Moim zdaniem najgrożniejszym rywalem Juve w lidze mistrzów będą : ManUtd, Rela Madrid i Milan . Jeżeli ktoś z czwórki Milan , Juve , Man , Real nie zdobędzie tytułu to się mocno zdziwie .
- fanka
- Juventino
to juz jest porazka... ja juz lepirj nic nie bede mowic.. :oops:x_men_15 pisze:Przecię Roma nie gra w Lidze MIstrzów w tym sezonie .fanka pisze:hm... dziwie sie ze nikt nie wspomnial o Romie... mysle ze to moze byc jeden z grozniejszych przeciwnikow Juve... w koncu zremisowalismy z nimi... no nie wiem takie jest moje zdanie...
Moim zdaniem najgrożniejszym rywalem Juve w lidze mistrzów będą : ManUtd, Rela Madrid i Milan . Jeżeli ktoś z czwórki Milan , Juve , Man , Real nie zdobędzie tytułu to się mocno zdziwie .