Juventus - Brescia 2-0
- DeeJay
- Juventino
Niestety nie było mi dane oglądać tego meczu, ale bardzo cieszy wynik! No i nareszcie do zera!! Poraz kolejny Nedved pokazał klasę. Treze widać powoli się przebudza, strzela kolejną bramkę. Wszystko jest super!!
Szkoda, że Milan wygrał. Łudziłem się, że chociaż zremisuje. No nic, za tydzień twarda walka o lidera!! FORZA JUVE!!
Szkoda, że Milan wygrał. Łudziłem się, że chociaż zremisuje. No nic, za tydzień twarda walka o lidera!! FORZA JUVE!!
- RuTeK
- Juventino
Juz za 7 dni bedzie walka o fotel lidera!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEE Szkoda ze tvp nie transmituje meczu ale bede m usial se jakos poradzic:) Juz sie nie moge doczekac. Obstawiam 3:1 oczywiscie wiecie dla kogo
:):) 8) 8) 8) 8)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Yari
- Juventino
Jestem berdzo zadowolony. Świetnie że Buffon obronił karnego bo nie wiadomo co by sie potem działo gdyby Baggio trafił do siatki. A tak szybka odpowiedź w style Nedveda i na koniec pogrążył brescie Treze. Jak dla mnie bomba:):)
- Yari
- Juventino
czemu w newsach jest napisane:,,W drugiej połowie Stara Dama kontrolowała brzebieg meczu i po raz pierwszy w tym sezonie nie pozwoliła sobie na stratę gola."
Ktoś chyba zapomniał że był mecz Reggina_ Juve:):)

Ktoś chyba zapomniał że był mecz Reggina_ Juve:):)

- Łukasz.juventihno
- Juventino
Podobno buffon obronil karniaka nawed cyba dwa.Juve to potega.Szkoda ze milan wygral i to wysoko i na wyjezdzie.Nie ogladalem meczu ale bylem na czacie 3 razy mnie wywalili i sluchalem relacji w radiu(tym wloskim)to moj pierwszy mecz na czacie i jetem zachwycony atmosfera.A co sie bedzie dzialo za tydzien!!!!!!!!!!!!
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Zbysiontko
- Juventino
Fotel Lidera pojechal do Mediolanu
FORZA MILAN CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE
- deep
- Juventino
miałem właśnie o tym pisać... przecież właśnie z Regginą wygraliśmy do zera. no... chyba, że chodzi o pojedynki u siebie... wtedy to jest faktycznie ten pierwszy raz w sezonieYari pisze:czemu w newsach jest napisane:,,W drugiej połowie Stara Dama kontrolowała brzebieg meczu i po raz pierwszy w tym sezonie nie pozwoliła sobie na stratę gola."
Ktoś chyba zapomniał że był mecz Reggina_ Juve:):)![]()
ale najważniejesze, że to już 9-ty wygrany z 10 mecz!!! a nawet jak potracimy troche bramek... trudno, za sam bilans goli nie zdobywa się trofeów... liczą sie punkty... a na to nie mamy co narzekać

oby tak dalej!!!
FORZA JUVE!!!
- fanka
- Juventino
dokładnie :-D wiec Zbysiontko ciesz sie puki mozesz...Yari pisze:Za tydzień błyskawicznie zawróci i pojedzie gdzie jest jego prawowite miejsce czyli do Turynu:):)Zbysiontko pisze:Fotel Lidera pojechal do Mediolanu
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo dobrze, bałem sie Bresci, bo w zeszłym sezonie mieliśmy z nia sporo problemów, jednak zachowalismy sie jak mistrzowie wygrywając ten mecz. Zdenrwowało mnie to że Lippi na drugą połowę wprwadził kolejnego obrońcę, ale nie ma go co krytykować na razie wszystko wygrywamy, ja ufam Lippiemu i wiem że on wie co robi.
Cieszy też obrona rzutu karnego, choć to już jest traducja, w tatym sezonie też obronił parę karnych ( a zwłaszcza ten karny Figo z Realem w półfinale LM 8) ) i pewnie jeszcze parę razy pokaże że obrona karnych to też jest jedna z jego specjalności. Szkoda trochę Roberta, ale to potwierdza klasę Gigiego, obronić karnego Baggio to jest dopiero coś 8) .
Cieszy też obrona rzutu karnego, choć to już jest traducja, w tatym sezonie też obronił parę karnych ( a zwłaszcza ten karny Figo z Realem w półfinale LM 8) ) i pewnie jeszcze parę razy pokaże że obrona karnych to też jest jedna z jego specjalności. Szkoda trochę Roberta, ale to potwierdza klasę Gigiego, obronić karnego Baggio to jest dopiero coś 8) .
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero